- 30 Mayıs 2016
- 79
- 72
- 3
- 43
- Konu Sahibi neseakifseyhann
-
Olacak sabret.alışacak.erkeklerin ÇOĞU böyle.çocuğun olsun alışacak.istersen git istemezsen rahatsızım de yat.ama eve gelince Neşe huzur ver ki yuvasını anlasın.tamam Hayatım doğru söylüyorsun de gitti bitti.uzatma.çay koy Mısır patlat.komşularla ilgili havadis ver .ne biliyim işte.neyi seviyorsa onunla ilgili konuş.kv iyi gözlemle.nasıl oğlunu tava getiriyor.sen de aynı Şekil getir.Sessiz olduğum sürece sahada sinirli oluyor, bn annemlere gidince tek değil evimde de mutlu oluyorum ama o bu evde mutlu olmuyor :/
Olacak sabret.alışacak.erkeklerin ÇOĞU böyle.çocuğun olsun alışacak.istersen git istemezsen rahatsızım de yat.ama eve gelince Neşe huzur ver ki yuvasını anlasın.tamam Hayatım doğru söylüyorsun de gitti bitti.uzatma.çay koy Mısır patlat.komşularla ilgili havadis ver .ne biliyim işte.neyi seviyorsa onunla ilgili konuş.kv iyi gözlemle.nasıl oğlunu tava getiriyor.sen de aynı Şekil getir.
Bencil kocaNe zaman annemlere gidelim desem suratını asıyor geliyor benimle ama hep moralsiz oturuyor, bi kere istekli gelmedi oraya ama annenlere gidelim desem hemen hazırlanır
Evdeki sorun kocan çocuk olunca düzelir inşallah bu nedir ya ayrı ev döşeniyor hurra hergün kaynanaya gidiliyor ayrısın ama birlikte yaşamaktan beter bu nedir ya" bu arada kocan kaç yaşında
Hamile hamile de hiç çekilmez. .
Konuşunca ne diyo?
Tamam da güzel kardeşim sende ki adam bu.sen Adam'ı tatlı dille yola getireceksin.sen haksızsın demiyorum ama adam bu.değişme şansı yok.hergün hır gür daha çok Kaçar.şimdi SOĞANı tutup da karpuza çeviremessin ki.ne yaparsın Acısını alırsın.karpuz hayali de kurma yaniIyi güzel diyorsun eşim eczacı ve haftasonu tek var bende haftasonuna mükemmel planlar yapıyorum ama yok adam arkadaşlarıyla annesiyle geçiriyor bende sıkıldım artık yani erkekler biraz hamile eşlerinin üzerine titremeli benim ki dussem umursamaz :/ Yani sorun sadece bende değil ne yapsam boş
Tamam da güzel kardeşim sende ki adam bu.sen Adam'ı tatlı dille yola getireceksin.sen haksızsın demiyorum ama adam bu.değişme şansı yok.hergün hır gür daha çok Kaçar.şimdi SOĞANı tutup da karpuza çeviremessin ki.ne yaparsın Acısını alırsın.karpuz hayali de kurma yani
Değişecek tabi ki böyle kalmaz.sabret.sohbet eder misiniz bilmiyorum ama sohbet etmeye çalış. Rabbim yardımcın olsun.Tabi soğan karpuz olmaz ama insanlarda bi nebze değişir yaniYada ömür boyu böyle olacak bu fikirlerin için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?