- 21 Eylül 2009
- 9.864
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Yemek yemek benim kızmızı çizgi m.Hayır bide savunması daha komik ben düskün drğilim ondan gereksiz geliyor ne demek yasana göre mi adam yemek yiyecek bu insanlara nasıl düsüyor bu insanlar üzücü düsunsene kocan öf ne çok sucuk yiyor diye düsünüyor senin icin
BiliyorumGerçekten çoğalır
Huzurla yiyin inşallah ben takılıyorum afiyet olsun
Kendisi de çalışşın yorumlarını görmezden geliyor arkadaş...
Şahsen eşinin yerine ben olsam ciddi değersizlik hissederim...
2 3 dilim,tavayı kirletme me değmez bea,geçen ilave bişeyşer yaptım sucuğun 3 te 1 ini doğradım kahvaltıy,az yapmışsın dedi bizim koca bey,2 miziz ve fırında patates biber de yapmıştım artı kahvaltılık larVallahi ben de. :) Yani yiyeceksek tam yiyoruz. Erkekleri 2-3 dilim sucuğun keseceğini sanmıyorum, beni bile kesmez.
Anneniz de böyle cimri miYok yok bu konuyu her okuduğumda annem gözümün önüne geliyor cidden. Yapmayın ya, sonra suçlu hissedecek adam cidden
Hayır cimri değil de, burada paranın nasıl gittiğini anlamıyor ben farklı bir yerdeyim, bana şey demişti aylık 500 TL market masrafı sana yeter, benim senin kadar market masrafım yok bilmem ne. Sonra marketten görüntülü aradım işler değişti :)Anneniz de böyle cimri mi
Niye çalışsın ki yumurta kırıp yiyor masrafsız mis gibi kadınKonu sahibesinin bu aynı 2. konusuymuş. Sürekli aynı konu adamın yediğine içtiğine kafayı takmış. Diğer konuya da 5000tl maaşla 2000tl birikim yapamasınız, abuk subuk hesaplar peşinde koşmak yerine bir işe gir yazdım konu sahibesi ölü taklidi yapmıştı. İş bul diyince konu sahibesi oralı olmuyor pek
O zaman çalışsın ya.Konu sahibesinin bu aynı 2. konusuymuş. Sürekli aynı konu adamın yediğine içtiğine kafayı takmış. Diğer konuya da 5000tl maaşla 2000tl birikim yapamasınız, abuk subuk hesaplar peşinde koşmak yerine bir işe gir yazdım konu sahibesi ölü taklidi yapmıştı. İş bul diyince konu sahibesi oralı olmuyor pek
Masrafsız dosta giderNiye çalışsın ki yumurta kırıp yiyor masrafsız mis gibi kadın
O zaman çalışsın ya.
11 seneye gidiyoruz evliliğimde,eşimin aşırı pahalı yiyecek zevki var,kuruyemiş yiyecekse antep fıstığı,peynir tam yağlı olgunlaştırılmış,3 gun sebze pişirsem 4.gün isyan bayrağını cekiyor et yok mu bu evde diye ama inan bir kez demedim ağzımı acıpta bunu da yeme diye.
Ikimiz calışırkende bu böyleydi,hala da böyle.
Denmez ki yani,adamın 3 kuruşluk zevkini nasil kısayım.
Benim yoktur öyle şu peynir bu,zeytin takıntım,bütün hafta oturup salata çorba da,ekmek peynir de yiyebilirim,oturup müsli falan yer doyururum karnımı oda olsun bu da olsun demem pek,tek olsam yemek pişirmeyecek kivamdayım ama ne çocuklarıma ne eşime şunu da yemeyiverin diyemem ya.
Rahmetli babam memur adamdı ama bir kez olsun yediğimiz ictiģimizden kismazdı. Hatta kendi dışarda birşey yesin bizede paket yaptirir getirirdi. Görev dönüşü gece uykumdan uyandırıp kalk kızım sana köfte getirdim bak sevdiğinden aldım diye yemek yedirip yatırdığı olurdu yada fındık ezmesi severim diye onu alır başucuma koyardı(ahhh burnumun direği sızladı).
Şimdi eşim fırından ekmek alırken acıbadem kurabiyesi görür alir,sen seversin der. Ben onun sevdiği şeyi alırım sen seversin diye. Çocuklara zaten ikimizde bu kafadayız.
Bilemiyorum bana cok tuhaf geliyor yemekten kısıp para biriktirmek
Amin inşallah sağolun.bir evin içinde birbirinin yediğine laf etmek o evi yuva yapmaz bence zaten. hani sağlığı çok etkileniyordur, aşırı kiloludur, sağlığı için kısıntıya gidilir. ama para için alma, yeme demekle küfür etmek bir benim gözümde.
babanız ne tatlıymış, allah rahmet eylesin. böyle bir baba ile büyümek büyük şans..
Evet doğru hatırlamışsınız. Etiketi görünce hemen konuyu okudum. Benim eşim sucuk falan alırdı hatta dışarıdan da yerdik sonuçta boğaz yani. Ben konu sahibinin cimri olduğunu düşünmüyorum. Eşim 4 ya da 5 bin kenara koyuyordu ustelik tek maaşla. Yani cimri olsa kesin kenara her ay para koyarlardı. Konu sahibi biriktirememekten yakınmış. Bir de zaten cimriler cimri olduğunu kabul etmez. Bu arada boşanma davası işlemlerini başlattım ve konu açmaya geldimOkurken bir uyenin esi de böyleydi diye hatırladım o da hemen hemen aynıydı
B Birkadiningunlugu siz miydiniz aklimda öyle kalmis diye etiketledim :)
Tebrik ederim hakkınızda hayırlısı olsunEvet doğru hatırlamışsınız. Etiketi görünce hemen konuyu okudum. Benim eşim sucuk falan alırdı hatta dışarıdan da yerdik sonuçta boğaz yani. Ben konu sahibinin cimri olduğunu düşünmüyorum. Eşim 4 ya da 5 bin kenara koyuyordu ustelik tek maaşla. Yani cimri olsa kesin kenara her ay para koyarlardı. Konu sahibi biriktirememekten yakınmış. Bir de zaten cimriler cimri olduğunu kabul etmez. Bu arada boşanma davası işlemlerini başlattım ve konu açmaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?