- 27 Nisan 2012
- 15.804
- 19.025
- 498
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
herkes sormuş inatla cevaplamamışsınızkilosu da var zaten 110 kilo 190 boydan dolayı çok göstermiyor ama en az 15 kg fazlası var bence
Tüketmesinden madem bu kadar rahatsızsanız kalkıp çalışın kazanın, siz kendi maaşınızı biriktirirsiniz. Nasıl fikir? Hem emek harcamayıp hem ter dökmenin lokmasını saymak ne ayıp ya.eşim yarısını gözlemenin içine rendelediği için 2 günde bitiyor. sucuk aynı şekilde. o yüzden onları örnek verdim sanırım. yoksa başka şeylerde var tabiki
dışardan yemek söylüyor haftada 2 kere. bir de sucuk peynir 2-3 günde bitiyor o yüzden gözüme battı heralde onları yazdım. gözleme içerisine bol bol kaşar rendesi ve sucuk
bir de ben düşkün değilim ya ondan gereksiz geliyor bana olmasa da olur diyorum. kilo alıyoruz birlikte bende çikolata, cips, kola vs. düşkündüm ama şimdi daha sık yiyorum eşim sağolsun
ne söylüyor dışarıdan
yani adamın eve geleceği saat belli
evde siz yemek yapmışken mi söylüyor
mesela hamburger mi söyleyecek siz yapın pizza mı söyleyecek siz yapın
ama bir pizza yapın sonra dışarıdan söyle daha az maliyetli dersiniz, zira evde iyi malzeme ile yapınca daha pahalıya mal oluyor
yani gözlemeye ne kadar sucuk girer
yukarıda bir arkadaş 2-3 dilim yesin sucuk demiş de 2-3 dilim sucuk yiyeceksem hiç yemem
oğlum sevmiyor yarım kangal sucuğu biz eşimle bir kahvaltıda yeriz
ha her hafta sucuk falan almam olağan şartlara evde kahvaltı da etmeyiz de pandemide arada alıyoruz
yani adamın yediği sucuk göze batıyor da birisi de eşim her gün bir litre süt harcıyor diyordu
erkekler ne yapacaksın iki ç çeşit parfümü dediğinde herkes aslan kesiliyor ama konu erkeğin yedikleri ve ev ekonomisi vs olunca aman yemeyiversin zaten sağlıksız denmeye başlıyor
bazı şeylere o da onun zevki deyin geçin ki sucuğun kaşarın uç bir durumu yok
adam haftada bir dana yiyor gibi tepkilere gerek yok
Borcunuz yoksa daha neden düşünüyorsunuz ki.. Ama tabi kenara para atmak da güzel fikireşim yiyecek konusunda çok para harcıyor gibi geliyor. dışardan yemek söyler, abur cubur alır sürekli. bense para biriktirmek istiyorum. ne kadar harcadığımızı not tutuyorum bunu eşimde istiyor yaz diye. sen sorumlusun der evin bütçesinden o ama onun bazı aldığı şeyler içime sinmiyor. bu arada ben çalışmıyorum, eşim çalışıyor. maaşını bana veriyor bazen kartta kaldığı da oluyor. bu yüzden o da harcıyor.
ama ekstra kıyafet falan hiçbir şey almıyoruz. pandemi zaten bende evdeyim gerek duymuyorum. hayat pahalılığından mı bilmiyorum iki kişiyiz nerdeyse hiç para kalmıyor. tek yaptığımız market alışverişi, haftada 2 sefer dışardan yemek falan. bir de ayıptır söylemesi örneğin; kaşar, sucuk gibi ve bunun gibi benzeri olmasa da olur şeyler bana gereksiz geliyor. ama eşim nerdeyse her hafta sonu alıyor. eşimde söyler para tutamadığını ve bana o yüzden evin bütçesi sende falan der ama hiçbir harcama hesapladığım gibi gitmez.
yaklaşık 5bin civarı maaşı var, küçük şehirde yaşıyoruz. para artması lazım diyorum en azından 2bin artmalı, biz asgari ile geçirebiliriz başka masrafımız yok marketten yemekten başka. acaba çok mu cimri boyutta düşünüyorum. şunu almasaydın deyince eşim sıkılıyor para lafından.
2-3 dilim sucuuğa bende şaşırdım. iş kazası konusu da bu üyenin değil miydi ? anladığım kadarıyla ayakta çalışıyor, bütün gün yorulan adama 2-3 dilim sucuk dişinin kovuğuna gitmez.
bilmiyorum bazen kendimi çok obur hissediyorum
bir yakınımız ile pikniğe gitmiştik (andemi öncesi)
neyse ben ekmek yemiyorum modunda zaten
ok ekmek yemesin
neyse yiyoruz köfteler var bir de şişler var
bir şiş yiyor, işte bunlar da senin köftelerin diye tabağını uzattık yeter dedi ne kadar et yiyeceğim
yani bir şiş 3 köfte, bunu da mı yemeyeceğiz
sonra bir kaç saat geçti ben acıktım diyor :)))
2-3 dilim sucuk bir kare tostun içini bile doldurmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?