Duvar gibiymiş arkadaşında bende olsam bende beklerim hiç param pulum yoksa canım inan zor durumdayım telafisini yapacağım kusura bakma derim bence artık çok değer verme o arkadaşına
Ben arkadaşın olsam, telefonu alir tamire verir ,tamiri mümkün değilse yenisini alırdım . Param mi yok ,borç alırım ,borç alacak kimsem mi yok ,kredi çekerim ,kredi çekemiyor muyum ,çalışmıyorsam bir işe girer telefonun parasını denklestiririm. Cihaz arkadaşımın eline geçene kadar da üzüntümü dile getirir ,özür dilerim . Hiç olmadı kendi telefonumu veririm .
Böyle şeyler benim için ciddi meseleler ..
Buna göre karar ver ,hala yakın arkadaşın mı değil mi ?!
Ve o bunlardan birini bile yapmadı beni oylece ortada birakti.. o dükkandan çıktığımda beş kuruşsuz otobüs param yokken ne yapcam diye düşünürken insallin halledersin dediğinde çok kötü hissettim. Ben hep iyi niyetliydim oldum olası insanlara hep şans verdim fakat bu sefer şans vermicem sizinde dediğiniz gibi tepkisiz kalmak yerine yapck birçok şey var
Ona bir şeyleri söyleyip içini dökmek ona değer verdiğini gösterir, sinirli ve kızgın cümleler bile olsa.
Bence hiçbir şey deme, yazma, arama, umursama. Umursamamak, sessiz kalmak karşındakine daha iyi bir mesaj olur bence.
Ona bir şeyleri söyleyip içini dökmek ona değer verdiğini gösterir, sinirli ve kızgın cümleler bile olsa.
Bence hiçbir şey deme, yazma, arama, umursama. Umursamamak, sessiz kalmak karşındakine daha iyi bir mesaj olur bence.
Bir arkadasimin sinav parasi yoktu ben dedimki gondereyim ...hesabi bloke olmus param bosuna gitti ...o da gidip baskasindan almis ... bana tesekkur etmedi bile parayi geri vermek soyle dursun..iyiligi hakedene yapacksin ...atladim hemen sanki istedi benden ...
Gerçek arkadaş değilmiş gercek yüzünü gördüğüne sevinmelisin. Arkadaşlarımın yeri geldi cebinde parası yoktu otobüs biletini aldım, düğünde o eksik kalmasın diye saç makyaj tüm masrafını ödedim hiç gönül koymadım tüm bunlar bizim arkadasligimizi kardeşliğe çeviren şeyler oldu sağolsun her zaman teşekkür etti şimdi aradan yıllar geçti yanina gittiğimde elimi cebime arttırmaz. Demem o ki bı özür bir uzgunluk belirtisi bile göstermiyorsa çıkar hayatından. Bugün böyle yapan yarın neler yapmaz... Önemli olan para değil iyi niyet belirtisidir... O da belli ki arkadasinda yok...