- 5 Ağustos 2015
- 628
- 282
- 103
- 29
Kizlar son iki gündür sinirlerim çok bozuldu. Olayı anlatmak istiyorum size. Acaba abartiyor muyum diye de kendi kendime sormadım değil. Ben Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Mezuniyet törenim için ailem ve bir arkadasim geldi. Mezuniyet töreni sabahı arkadaşım telefonumu suya düşurdu,telefon bozuldu. Bir telefon sonuçta dedim,bu güzel günde moral bozmaya değmez yaptırılır dedim geçtim. Ama arkadasim bir kere bile kusura bakma demedi. Umrunda olmadı. Onu ve ailemi en güzel yerlere götürdüm gezdirdim. Hatta o bı gün fazladan kaldı ayriyeten gezdirdim bir kuruş harcatmadim. Ailemden aldigim harcligi onunla harcadim. Tabi tören biter bitmez telefonu tamirciye vermistim.Yarın akşam ustu gel al demisti . O da yanımdaydı. O esnada ben yaptım ben ödiyim fln hiçbisey demedi. Parası belki yoktur ama "kusura bakma bende de yok sen ztn çok masraf yaptın hakkini helal et dese " bile benim için yeterdi. Daha sonra o gunun aksami arkadaşımı yolladım. Sonra Telefoncuya gittim ucret istedi ustumden okdar bile para çıkmadı. Annemlere ulaştım istedim onlarda koyde yaşıyorlar ancak babam sabaha şehir merkezine gidip yollayabilcekti. Onun yüzünden ortada kaldım. Adama durumu anlattım kalsın yarın aliyim dedim. Adam resmen halime üzüldü al gerisini sonra getirirsin dedi. Birazini verdim, aldım telefonu ailemle konuştum direk. Çok zor duruma düştüm kızlar ve arkadaşım daha sonra arayip ne yaptın bile demedi. Paramin azaldigini da biliyordu. O gidene kadar bişey demesini bekledim,demedi. Daha sonra bende mesaj ettim telefon elime geçti hepsini ödeyemedim cebimde harcligim bile yok dedim. İnsllah halledersin bende de yok dedi. Ama ailesinin yanına gitmişti. Siz olsanız arkadaşinizin telefonunu bozsaniz ona odettirseniz kız zor durumda kalsa harcligim yok dese ailenizin yanında olsanız naparsiniz? Gerçekten parasinda degilim. Bana yaşattığı hayal kırıklığı ve zor durumda bırakması çok koydu. Çünku çok değer veriyordum