Acaba cok mu abartiyorum

Estiruzgar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
37
26
88
Meraba arkadaşlar 6 yıllık evliyim 2 cocuk annesiyim önceleri bu durumu pek önemsemiyordum ama artık bende sıkıldım bu durumdan her neyse konuya geçeyim eşim iyi biri ama evliliğimizin başlarından itibaren hep bi iletişim bozukluğu var aramizda ne desem yanlış anlıyor beni mesela çocuklarımızı cok sever ama onlarla hic vakit geçirmez yanına almaz hep bi çalışıyorum yorgunum havasında bende biraz daha ilgili olmasını istiyorum bu sefer konuşmamız tartışmayla biter sizce abartiyormuyum

Abartmiyorsunuz. Cocuklarin aktif bir baba figüre ihtiyaclari var. Her gün birseyler yapamiyorsa haftada bir gün cocuklarla birseyler yapabilir..hepimizin esleri calisiyor. Hepsi yoruluyor, ama cocuklar bu konuda öncelik olmali. En cok ihtiyac duyduklari yillar sonucta

Evet bende böyle söylüyorum ama yapamam edemem diyor hep bazen evliyim ama cok yalniz hissediyorum

Evet çocuklarıyla daha ilgili olması gerekir ama bu zamana kadar olmadıysa bundan sonra da olcağını sanmam alışmış bi kere işi de bahane ediyor.

Bi yerden sonra boşvermek gerekiyor. Görmezden gelmek, o şekilde kabullenmek..

Gun icinde evde oldugu zaman sen cocuklarla ilgilen ben arkadaslarimla bulusucam deyin ya da kuafore bakima filan gidicem deyip cocuklarla yalniz birakin. O zaman ne der ?

Evli olup bekar gibi yaşamak isteyenlerden sanki.
Abartı değil de siz calismiyorsaniz kendi kafasinda görev taksimi yapmış.
Ben çalışıyorum yoruluyorum,çocuklarla ilgilenecek olan kisi sensin gibi bir sistem oluşturmuş.
Yani sizin ilgi dediğinizi o iş olarak görüyor.
Siz bu konuyla ilgili konuşunca da : Szin yapmanız gereken işleri ona yüklemeye çalıştığınızı düşünüyor.
Yani çocuklar,ev,yemek temizlik sizin isiniz.
İşin konusu ise cocuklar.
Kocan çocuklarını iş olarak goruyor..
Özetle bu.

Haklisi iz değişecek gibi de değil sanırım ama ilerde çocukların üstünde nasil bi etki bırakır bilemiyorum biraz ilgili bi baba olsun yeter maddi yönden hakkını yiyemem hic bi eksiğini bırakmaz ama manevi yönden varla yok arasi

İlerde o çocuklar baba figürünün eksikliğini çok hissedicek ve değişicek gibi durmuyor şimdiden düzeltmezsen ilerde çok pişman olursun

Akşamları ne işleri bu insanların var çok merak ediyorum. Kapat tv yi otur çocuklarınla 2 saat sohbet et. Bundan keyifli ne var bu hayatta ben anlamıyorum. Çocuklarından başka ne işi var, sanki akşamları çok mühim işi var dünyayı kurtarıyor.

Çocuklarınla ilgilenmek görev ya da vazife değil ihtiyaçtır ya anne baba da çocuğunun sevgisinden beslenir.

Cocuklarin baba ilgisine,sizinde kafa dinlemeye ihtiyaciniz var..tum gun cocukla geciyorsa zorlar anneyi...hem size yardim hemde cocuklarla ilgili olmasi acisindan gerekli bi durum..ama malesefki yapmayan yapmiyorr

Kuru sevgi.. içinden sevmek diye bir şeye inanmıyorum ben.
Tabi ki abartmıyorsunuz. İletişim kuramamak çok can sıkıcı. Ben iletişim kuramayan bir ailede büyüdüm. O kadar can sıkıcı ki. Bu sefer odanıza kapanıyorsunuz çocuk olarak. Eşim çocuklarıyla zaman geçirmese, onlara sevgi göstermese ben yapamam eşimle. Soğurum.
Birlikte yapabileceğiniz aktiviteler planlayın. Onlara tek kalma fırsatı verin. Ağladıklarında hemen koşturmayın, bırakın babalarıyla çözsünler. Biz anneler de babalara baba olma fırsatı vermiyoruz bazen. Çünkü onların babalıkları gerçekten sonradan gelişiyor. Nasıl alışırlarsa da öyle gidiyor.

Cocuklarin baba ilgisine,sizinde kafa dinlemeye ihtiyaciniz var..tum gun cocukla geciyorsa zorlar anneyi...hem size yardim hemde cocuklarla ilgili olmasi acisindan gerekli bi durum..ama malesefki yapmayan yapmiyorr
Ne kadarda haklısınız bi bilseniz her konuyu açtığımda bu sefer konu baska yerlere gidip tartışmaya başlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…