Acaba DERT paylaşmak isteyen birileri var mı?

Wuornos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
37
4
1
Kızlar Merhaba... Size danışmak mı denir dert dökmek mi bir şeyler anlatmak istiyorum... 11. Sınıfta başlayıp iki yıl süren bir ilişkim oldu... Bir takım mecburiyetler oluştu gayet ciddi bir şekilde devam ederken ayrılmak istediğini söyledi (aslında problemlerimiz var idi ancak halledilemeyecek şeyler değildi kanımca) böyle ciğerimi ortaya koyarak bitirdim... Sonra antidepresan tedavisi gördüm bir süre, duaya dine yöneldim çok dua ettim gerçekten kendim için hayırlısını dileyip durdum... Ve çocukken aynı binada oturup bir takım şeyler beslediğim (bunlar o dönemin en saf en temiz duyguları ) çocuk çıktı karşıma. Bu duygu durumu anlatacak kelime var mı bilemiyorum ancak en saf sevgiyi ona karşı beslediğimi anladığım an var ya geçmişimde yaşadığım uğruna canımı vereceğim her şey bir anda hiç bir şekilde önem arz etmemeye başladı... (Ne dersiniz çok mu ayran gönüllüyüm?) Sadece yaşadığım psikolojik çöküntüler kaldı, içimde yer edinen aslında... Her neyse insanın geçimini bir anda silip atması asla mümkün olmayan bir durum... Yaşadığım bir takım travmalar kaldı hafızamda bahsetmek istemediğim şeyler kaldı bir kaç cümle öncesinde bahsettigim gibi... Şu an düşününce bile zor şeyler... Icimde bir yerlerde acaba aynı şeyleri tekrar yaşar mıyım sorusu kaldı... Böyle boş odada yankılanıp dururcasına kendime sorduğum bu soru kaldı... Gururumdan ödün vermeyip kendi kendimi günlerce cezalandırışım kaldı... Bütün bu yaşanılanlardan sonra bütün bu içimde yer eden korkulardan sonra şans saydığım insanı kaybeder miyim korkusu kaldı. Kızlar korkmak yersiz mi? Neden böyle bir durumdayım? Yeşillendirinsenize...

Eksi Sözlükte kullanılan bir kelime genelde fikri olan beyan etsin anlamına geliyor yakınen...

Daha çoook küçüksün, tüm korkuların yersiz.

Kalbindeki boşluğu onunla doldurmaya çalışma. Gerçekten ne hissettiğini zamanla çözersin.

Öncellikle o yaşanmışlıkları silmekle başlayabilirsin.
Bu kadar güzel biriyle karşılaşmışken arkaya dönüp bakmanın hiç anlamı yok.
Körkütük güven diyemem ama kıyaslama yapma.

Yaşadığın olayı yüzyıllar önce insanlar yaşayıp adını da çivi çiviyi söker koymuşlar
Çocukluk aşkı bahane unutup oyalanmak şahane
Ayrıca çok yaşamamışsın,bir aşk acısı çok yaşanmışlık olsa etraf filozof kaynardı
Sakin ol.rahat ol yaşını yaşa

Vallahi ne diyeyim bilemedim.

Bir asik olup bitirmekle insanlar olmez hayati ogrenmez. Hele ki bu yasta yasanan askla. 11. sinif lise kac oluyor bilmiyorum ama her neyse...

Bence kendine oyalanacak bir seyler bul. Universite falan okuyor musun? Ya da hazirlaniyor musun? Bunlara yonelmen ve arkadaslarinla sosyallesmeni oneririm.

Inan su BDV'de acilan konulari okusan... asil hayat acisinin nasil bir sey oldugunu ve insanlarin ne tur acilar cekip olgunlastigini anlarsin. Belki seninde bu dusuncelerinin gayet yersiz ve de gereksiz oldugunu anlayip kenara atmana yardimci olur..

Inan bana hayat bundan cok ama cok daha farkli ve zor.

Back
X