• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba dolandırıcı mı bunlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gereksiz derece de fazla fedakarsınız sanırım siz.. Eşinizin de bir şeyler yapması lazım, hem borçlar sizin üzerinize, hem de siz koşturuyorsunuz, hem de evden iş bakacağım diyorsunuz, zaten çalışıyorsunuz mali müşavirsiniz, bırakın eşiniz de bir şey yapsın. akşam 9 dan sonra arkadaşların dediği gibi taksicilik yapabilir?
bir bankanın borcunun bitmesine 2 ay kaldı demişsiniz, eşiniz de en azından 2 - 3 ay akşamları bir kaç saat taksi soforlugu yapsa, para paradır.

Herkesin sıkıntılı anları oluyor, kredi tuzağına düşmeyen kaç aile kaldı ki.. Ama bu zamanlar karşılıklı özveriyle atlatılıyor.

tüm borç benim üstüme olduğu için korkuyorum açıkçası
bir an önce bitsin gitsin istiyorum
eşim yine idareten çalıyor
bugün garantinin yapılandırma için peşinat ödemek gerekiyor elde yok avuçta yok
offf diyebiliyorum sadece
faturalar geldi ödeyecek para yok
çok daralıyorum yine çoook

Canım son mesajları okuyamadan hemen yazıyorum.

Sakın ha sakın.. Dolandırıcı bunlar. İnternette haberler var. Hem o 1000 küsur lirayı alacaklar hem de borcunu kapatır kapatmaz alakasız bir yerden mal almış gibi gösterip limitinin sonuna kadar tekrar çekecekler. Sözleşme de olmadığı için hakkınızı arayamayacaksınız.

Allah yardımcınız olsun insan yılana sarılır böyle durumda ama sakın güvenmeyin bunlara.

Allah yardımcın olsun arkadaşım neden tüm borçlar senin üzerine eşin destek olmuyor mu hiç gerekirse ek iş yapsın kocan taksicilik yapsın,lokantada garsonluk yapsın bulaşık yıkasın ayıp degil ya çalışmak olan sana oluyor hep üzülen sen oluyorsun

sana yemin ediyorum.bende senin durumunun aynısını yasıyorum..eski eşimin (daha yeni boşandım) yüzünden düştüm bu hallere..bende senın gibi birçok bankaya başvuruda bulundum..ama geri dönüş saglanmadı..benim durumum senınkindende kötü avukatlıgım suanda ve 2 aydır taksıtı oduyemıyorum..ve avukat bana ceza davası acacagını soyledı..butun bankalardan elım bos dondum..en son care bende senın gıbı tefecılerı dusunuyorum.ama guvenemıyorum zaten hayatım sıfırın altında ..bıde boyle bır işte kandırılırsam vay halıme..ozman gıder atarım kendımı bıryerden asagıya..allah halımıze acısın..bu hıc bırzaman bızım sucumuz degıldı sorumsuz aylak kocalarımınızın sorunuydu.ama ben basımdan def ettım bıde su durumdan kıurtulsaydım..

sana yemin ediyorum.bende senin durumunun aynısını yasıyorum..eski eşimin (daha yeni boşandım) yüzünden düştüm bu hallere..bende senın gibi birçok bankaya başvuruda bulundum..ama geri dönüş saglanmadı..benim durumum senınkindende kötü avukatlıgım suanda ve 2 aydır taksıtı oduyemıyorum..ve avukat bana ceza davası acacagını soyledı..butun bankalardan elım bos dondum..en son care bende senın gıbı tefecılerı dusunuyorum.ama guvenemıyorum zaten hayatım sıfırın altında ..bıde boyle bır işte kandırılırsam vay halıme..ozman gıder atarım kendımı bıryerden asagıya..allah halımıze acısın..bu hıc bırzaman bızım sucumuz degıldı sorumsuz aylak kocalarımınızın sorunuydu.ama ben basımdan def ettım bıde su durumdan kıurtulsaydım..

Canım Allah yardımcınız olsun.. Gururu bir yana bırakıp aileden kredi çekmelerini ya da varsa araba, arsa vesaire satılmasını istemek en çıkar yol sanki.. Tek başımıza halledeceğiz derken sonra altından kalkamayacağınız borçlara hatta belaya bulaşmayın. O zaman aileniz durumu görünce yardım etmek isteyecek bu sefer katmerlenmiş borçlar çıkacak.. Anne baba kardeş ya da memur olan yakın bir akrabanın kredi çekmesi en iyisi sanki..

en doğrusu gururu bırakmak evet ama olmuyor işte.
rabbim yardım etsin de bir an önce şu yükü atalım üstümüzden inşallah

Canim korkma.Sakin kal.2 3 ay daha eksiye girerek oyalanin.Eviniz falan varsa satin.Ek iş yapin en azindan faturalari odeyin.Olmadi gizlice annenize babaniza soyleyin olmaz boyle.Eninde sonunda mahvolursunuz.Sen evde ek is yap aksamlari esinde gece calissin h.sonu calissin ama yeter ki yasal olmayan seylere bulasmayin.

hepinize merhaba.
eşimle maddi sıkıntılarımız var. maaşlarımız borçları ödemeye yetmiyor ve birkaç aydır banka borçlarının hiçbirini ödeyemedim.
diğer konularda sebepleri geniş geniş konuşmuştk hatırlayan olursa.

şimdi ben bankalarla icralık olmak üzereyim, belki de oldum.tüm borçlar benim adıma:KK43:
kredi ya da para bulup borçları kapatmak için çok yere başvurduk ama hep olumsuz sonuçlandı.
dün nette gezerken faizle para veren, senetle borç falan diye aramalar yaptım. birkaçtane mail adresi buldum.
biri hariç diğerleri banka çalışanları çıktı normal banka kredisi veriyorlar. ama benim kredi ppuanım düşük kredi kullanamam.

bir tanesi farklıydı. aradılar dün akşam beni. ihtiyacım olan miktarı söyledim. tc mi verdim.
ama dünden beridir hep içimde bir kurt.
adam parayı hesabıma yatıracak, ben bankaya gidip senetleri imzalayacağım o zaman parayı kullanabileceğim. hiçbi şekilde görmeyeceğiz aramayacağız bir daha iletişim olmayacak. ben borcu bankaya ödeyip senedi alacağım.
ama senetli olacağı için belirli bir miktar masrafı olduğunu söyledi ve bu masrafı peşin istiyorlar.
şimdi kızmayın bana ne olur. normalde böyle şeylere karşıyım finansal hizmet veren şirket adı altında bir nevi tefecilik. ama gerçekten paraya çok ihtiyacım var. evliliğimiz tehlikede.psikolojim bozuldu uyuyamıyorum bile.

sabit şirket teli istedim adam 5ten sonra orada birileri olur dedi aradım ama tel bozuk gibi çalıyor.
üfff çaresizlik işte insana neler yaptırıyor.

Dolandırıcı olmaları kuvvetle muhtemel ! uzak durun bu tarz insanlardan, geçici bir rahatlama olucak ya T.C o kadar basit mi , bilmediğin insanlara hemen güvenip veriyorsun. Ayrıca Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Bol bol dua edin, Allah mutlaka bir kapı açıcaktır.

Insanlarla tc ni verme.
krediyi krediyle kapatmak geçici rahatlık sağlar sonrası daha kötü olur.
kriz yönetmeyi krediyle yapma.
allah yardomcin olsun

Arkadaşlar kesinlikle bu tarz eylemlerden uzak durun derim çünkü bu işler sizi daha zor duruma sokabilir borçluyken daha borçlu duruma düşebilirsiniz. Eğer çok zor durumda iseniz yasal şirketler olan Faktoring firmaları ile görüşebilirsiniz ama harici için kesinlikle uzak durun bu durumdan başım çok ağrıdı:KK43: Bu yazıda Senetle Kredi Veren Yerler Ve Faktoring Şirketleri [RESMİ] çok güzel ve yalın anlatılmış okumanızı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya dün adamla konuştuğumdan beridir içime sinmeyen birşey var zaten ama o kadar çok ihtiyacım varki paraya mantıklı düşünemiyorum
zaten sizde yol gösterin diye buraya yazıyorum
sarsın beni kendime geleyim

eşim parayı ilk başta istedikleri için mantıklı bulmuyor.

bana da orası mantıklı gelmiyor zaten şu an o masrafları yatıracak param da yok ama diyorum ya çaresizlik insana herşeyi düşündürüyor malesef.
şu parayı verek bir şirket firma olsa ya da böyle bir firma olsa keşke
Kuzenim bu yüzden öldürüldu haberlere çıktı yapmayın :/

Neden sen muhattap oldunki?esin olsaydi ozaman bir kadin olarak kendini fazla riske atmissin.sakin ama sakin alma oralardan para bikac gun sonra pismanliginla tekrar konu acmani istemem.Allah yardimcin olsun

kardeş zaten paran yok bile bile dolandırılmak istiyorsun biz sana daha ne diyelim? koymuşsun kafana dolandırılmayı. bunlar net dolandırıcı yüzde yüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X