Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana yemin ediyorum.bende senin durumunun aynısını yasıyorum..eski eşimin (daha yeni boşandım) yüzünden düştüm bu hallere..bende senın gibi birçok bankaya başvuruda bulundum..ama geri dönüş saglanmadı..benim durumum senınkindende kötü avukatlıgım suanda ve 2 aydır taksıtı oduyemıyorum..ve avukat bana ceza davası acacagını soyledı..butun bankalardan elım bos dondum..en son care bende senın gıbı tefecılerı dusunuyorum.ama guvenemıyorum zaten hayatım sıfırın altında ..bıde boyle bır işte kandırılırsam vay halıme..ozman gıder atarım kendımı bıryerden asagıya..allah halımıze acısın..bu hıc bırzaman bızım sucumuz degıldı sorumsuz aylak kocalarımınızın sorunuydu.ama ben basımdan def ettım bıde su durumdan kıurtulsaydım..
hepinize merhaba.
eşimle maddi sıkıntılarımız var. maaşlarımız borçları ödemeye yetmiyor ve birkaç aydır banka borçlarının hiçbirini ödeyemedim.
diğer konularda sebepleri geniş geniş konuşmuştk hatırlayan olursa.
şimdi ben bankalarla icralık olmak üzereyim, belki de oldum.tüm borçlar benim adıma
kredi ya da para bulup borçları kapatmak için çok yere başvurduk ama hep olumsuz sonuçlandı.
dün nette gezerken faizle para veren, senetle borç falan diye aramalar yaptım. birkaçtane mail adresi buldum.
biri hariç diğerleri banka çalışanları çıktı normal banka kredisi veriyorlar. ama benim kredi ppuanım düşük kredi kullanamam.
bir tanesi farklıydı. aradılar dün akşam beni. ihtiyacım olan miktarı söyledim. tc mi verdim.
ama dünden beridir hep içimde bir kurt.
adam parayı hesabıma yatıracak, ben bankaya gidip senetleri imzalayacağım o zaman parayı kullanabileceğim. hiçbi şekilde görmeyeceğiz aramayacağız bir daha iletişim olmayacak. ben borcu bankaya ödeyip senedi alacağım.
ama senetli olacağı için belirli bir miktar masrafı olduğunu söyledi ve bu masrafı peşin istiyorlar.
şimdi kızmayın bana ne olur. normalde böyle şeylere karşıyım finansal hizmet veren şirket adı altında bir nevi tefecilik. ama gerçekten paraya çok ihtiyacım var. evliliğimiz tehlikede.psikolojim bozuldu uyuyamıyorum bile.
sabit şirket teli istedim adam 5ten sonra orada birileri olur dedi aradım ama tel bozuk gibi çalıyor.
üfff çaresizlik işte insana neler yaptırıyor.
Kuzenim bu yüzden öldürüldu haberlere çıktı yapmayın :/ya dün adamla konuştuğumdan beridir içime sinmeyen birşey var zaten ama o kadar çok ihtiyacım varki paraya mantıklı düşünemiyorum
zaten sizde yol gösterin diye buraya yazıyorum
sarsın beni kendime geleyim
eşim parayı ilk başta istedikleri için mantıklı bulmuyor.
bana da orası mantıklı gelmiyor zaten şu an o masrafları yatıracak param da yok ama diyorum ya çaresizlik insana herşeyi düşündürüyor malesef.
şu parayı verek bir şirket firma olsa ya da böyle bir firma olsa keşke