acaba fazla mı abartıyorum

İşte demek istediğim,o kadın olduğu akşam "neden jöle sürüyorsun" demek yerine...
Olmadığı akşam "neden jöle sürmüyorsun,yakışıyor sana" gibi birşey söylersen...
Jöle sürüp sürmediğini farkettiğini anlar.Jöleye dikkat çekmiş olursun,bir farkındalık oluşur:)

demin telefonla konuştum,dedi cuma namazına gittim,dedim kafana bugun 1 kg jöle sürmüştün nasıl abdest aldın falan,aldım dedi,bişey demedi

İşte demek istediğim,o kadın olduğu akşam "neden jöle sürüyorsun" demek yerine...
Olmadığı akşam "neden jöle sürmüyorsun,yakışıyor sana" gibi birşey söylersen...
Jöle sürüp sürmediğini farkettiğini anlar.Jöleye dikkat çekmiş olursun,bir farkındalık oluşur:)

bu yoruma katılıyorum
fakat şunuda diyeyimki eğer durumdan rahatsızsan rahatsızlığını eşini kırmadan incitmeden ve sinirlenip sesini yükseltmeden dile getirebilirsin bence, tabi eşinin huyunu ve buna nasıl tepki vereceğini bilmiyorum ama ben olsam aynı durumda eşime "bak şu kişiyle ilgili neden bu kadar konuşuyorsun anlamıyorum ben bu durumdan rahatsızım senin böyle bir şey yapmayacağını biliyorum senden eminim ama yinede o kişiden çok bahsetmenden rahatsız oluyorum samimiyet kurman beni rahatsız ediyor hem oda hamlie bir kadın sonuçta onunda eşi var eşi senle gebeliğini konuştuğunu duysa rahatsız olmazmı" derdim oda ona göre tavrını değiştitebilirdi belki yani birde o açıdan bakardı olaya

bu yoruma katılıyorum
fakat şunuda diyeyimki eğer durumdan rahatsızsan rahatsızlığını eşini kırmadan incitmeden ve sinirlenip sesini yükseltmeden dile getirebilirsin bence, tabi eşinin huyunu ve buna nasıl tepki vereceğini bilmiyorum ama ben olsam aynı durumda eşime "bak şu kişiyle ilgili neden bu kadar konuşuyorsun anlamıyorum ben bu durumdan rahatsızım senin böyle bir şey yapmayacağını biliyorum senden eminim ama yinede o kişiden çok bahsetmenden rahatsız oluyorum samimiyet kurman beni rahatsız ediyor hem oda hamlie bir kadın sonuçta onunda eşi var eşi senle gebeliğini konuştuğunu duysa rahatsız olmazmı" derdim oda ona göre tavrını değiştitebilirdi belki yani birde o açıdan bakardı olaya

daha önce birkaç defa soyley gibi oldum sanki fazla samimisin diye ,çok sinirlendi beni neyle itham ediyosun,benim çocugum olacak hala güvenmiyosun bana 5 yıldır neyimi gördün falan diyo,o yuzden korkuyorum konuyuda acmaya

samimiyetlerinden rahatsızsan bunu güzelce sakin bir şekilde eşine söyle.evli bir insan karşı cinsle ilişkisine dikkat etmeli sınır koymalı bana samimiyetiniz fazla geliyor bu durumdan rahatsızım de.umarım eşin sözünü dinler canım

daha önce birkaç defa soyley gibi oldum sanki fazla samimisin diye ,çok sinirlendi beni neyle itham ediyosun,benim çocugum olacak hala güvenmiyosun bana 5 yıldır neyimi gördün falan diyo,o yuzden korkuyorum konuyuda acmaya

ya sonuçta şunu anlamıyorum bunun güvenle bir ilgisi yok yada var diyelim sanki erkekler sütten çıkmış ak kaşık hiç aldatılmadım aldatıldığımdan şuana kadar şüphe bile etmedim ama hiç bir erkeğe o yönden güvenmem ben

sen bişiden rahatsız oluyorsan konu ne olursa olsun o konu ile ilgili olarak tavrını değiştirmesi çokmu zormuş ya anlamıyorum bu erkekleri sen bir erkekle azcık konuşsan bırak samimi olmayı oda buna tepki verse samimi olma dese sen eşine bana güvenmiyormusun deyip aynına devam edebilirmisin

samimiyetlerinden rahatsızsan bunu güzelce sakin bir şekilde eşine söyle.evli bir insan karşı cinsle ilişkisine dikkat etmeli sınır koymalı bana samimiyetiniz fazla geliyor bu durumdan rahatsızım de.umarım eşin sözünü dinler canım

inşallah dinler ama ya yalan söylerse bana diye düşünüyorum,samimi değilim deyip samimi olursa

ya sonuçta şunu anlamıyorum bunun güvenle bir ilgisi yok yada var diyelim sanki erkekler sütten çıkmış ak kaşık hiç aldatılmadım aldatıldığımdan şuana kadar şüphe bile etmedim ama hiç bir erkeğe o yönden güvenmem ben

sen bişiden rahatsız oluyorsan konu ne olursa olsun o konu ile ilgili olarak tavrını değiştirmesi çokmu zormuş ya anlamıyorum bu erkekleri sen bir erkekle azcık konuşsan bırak samimi olmayı oda buna tepki verse samimi olma dese sen eşine bana güvenmiyormusun deyip aynına devam edebilirmisin

eşim bana söylese ben dikkat ederdim fazla mı samimiyim diye,güven konusunu düşünmezdim çok fazla

eşim bana söylese ben dikkat ederdim fazla mı samimiyim diye,güven konusunu düşünmezdim çok fazla

işte bende onu diyorum biz kadınlar illa erkeklerin dediği gibi olmalıyız helede samimiyet ve sadakat konusunda ama biz bişi dedikmi hemen bana güvenmiyormusun yok işte güvenmiyorum erkeklere %100 güvenilmez bu bir gerçek
hem sanki kendileri kendilerine güvenebiliyorlar te allahım ya :)))

Eşininizin o günler daha bakımlı olduğunu iyice gözlemlediniz mi? emin misiniz?

Bence biraz daha izle ki sağlıklı bir istatistik sahibi olabilesin, gerçekten de eşin o günlerde diğer günlere oranla daha mı fazla süsleniyor ve seni az arıyor? Bir kaç kez denk gelmiş olabilir, bu da kıskanç olduğun için gözüne batmıştır. Emin olmak için biraz daha gözlemlemelisin.

mrb arkadaslar sabahtan beri kafamı kurcalo napsam eşimle konuşsam mı konusmasam mı diye,eşim iş yerinde bayanlarla çalışıyo bayanların bir tanesiyle samimi ve bu bayan benim eski iş arkadasımla arkadas ama suan görüşmüyorlar,eşim nöbet usulu calısıyo,bu kız olduğu zaman jöle sürmeler süslenmeler,beni normalde günde 4-5 kez arar ama bu kız oldugunda 1-2 defa arıyor,eve gelincede cok bahseder iste ayşe söyle dedi böyle dedi,bu arada kız da beni tanıyo bir kaç kez arkadasımdan dolayı görmüştüm ama o zaman evli değildik,kızda evli bu arada hamile o da işte benim hamileliğimi falan soruyomuş eşime nasıl gidiyo falan,kafam karma karısık eşime bişey söylesem mi,söylemesem mi,gecen söyler gibi oldum kızdı evli bir adamım cocugum olacak ne işim olur dedi,yani bu durumdan rahatsızım acaba ben mi abartıyorum,nasıl davranayım kızlar

Kendini şimdi durduk yere strese sokuyosun canım. bebişi bi doğur hele. Durduk yere bebişinde canını sıkma. Doğumdan sonra devam ederken kurcalarsın durumu,sorarsın o jölelerin hesabını :))

Muhtemel "hamileyken aldatıldım" konularına takıldın. Hamile karısını, hamile bir kadınla aldatmak olacak iş değil.

Evet abartmışsınız, içiniz rahat olsun bence.

Son düzenleme:
Bence biraz daha izle ki sağlıklı bir istatistik sahibi olabilesin, gerçekten de eşin o günlerde diğer günlere oranla daha mı fazla süsleniyor ve seni az arıyor? Bir kaç kez denk gelmiş olabilir, bu da kıskanç olduğun için gözüne batmıştır. Emin olmak için biraz daha gözlemlemelisin.

evet biraz daha gözlemlicem

ayy bilemmiyorum işte samimi oldugunu biliyorum ya bu canımı cok suıkıyo

bencede ortada bir aldatma yok içiniz ferah tutun fakat eşimin birinden çok bahsetmesi biriyle samimi olması benide rahatsız ederdi, üstelik ben hiç kıskanç biride değilimdir bence güzel bir dille kavga gürültü etmeden anlatmaya çalışın rahatsızlığınızı

yapma arkadasim hamile halinle kendini doldurdugun dusuncelere bak!!!
2.dir samimi gormekle anlasilmaz bu durumlar.daha net seyler olmali elinde bunlari dusunebilmen icin.hassas bir donemdesin.seninkisi delinin aklina tas getirmek olur.gereksiz yere huzurunu bozma.eger gercekten esinin bir ilgisi var ise ilerleyen zamanlarda zaten eline ayagina dolasir.

cnmm bence hamileleğinden dolayı sen abartıyorsun biraz fazlaca dikkat ettiğin için herşey den bir anlam çıkarıyorsun bence istemeden
düşünmemeye çalışş biraz :34:

arama olayını sordum yoğun olduğunu söylüyo,jöle yi sormadım ama daha,soruncada cok sinirlenir diye korkuyorum

parça parça sormak ne demek.
ya alacaksın karşına herşeyi bir nefeste soracaksın yada sahur aşı gibi her aklına geldiğinde bir soru yöneltmeyeceksin.
adamın aklına karpuz kabugunu zorla sokuyosun.
hamilelikten bence bu huzursuzlugun..
ele alınacak bişeyler oldugunda sorarsın hesabını.

Back
X