Acaba hamile miyim çok endişeliyim

nurbika

🌺
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
253
350
33
Merhaba kızlar, 2 aylık evliyim. yumurtlama günümde iki kez cinsel ilişki yaşadık ama içeri boşalma olmadı. 6 gün geçti şimdi regl olmama 9 gün var sanki kasıklarımda bi hareketlilik var. Göğüslerimde sertleşme ve hafif dokununca uçlarda sızlama oluyor. Acaba psikolojik mı yoksa hamile kalmış olabilir miyim düşüncelerinizi bekliyorum.

Korunmuyorsanız her zaman ihtimal var. Bilemeyiz. Reglinizn geçmesini bekleyin

Hamile olduğun için neden endişelisin bu bir şans

Evliliğin ilk ayından hamile kalmak mantıklı mı sizce? Önce bir önlerini görsünler, birbirleriyle vakit geçirsinler. Yaşları geç değilse çocuk daha sonra da yapılabilir.
Bunu çocuğu olsun diye dairelerini satan arkadaşıma anlat bide inan bana hak verirsin

Bunu çocuğu olsun diye dairelerini satan arkadaşıma anlat bide inan bana hak verirsin
Allah nasip etsin isteyenlere ona birşey dediğimiz yok. Evliliğin ilk ayından hamile kalmaktan bahsediyorum ben. Daha evlilikleri oturmamış bir çiftin çocuk yapmaları ne kadar doğru? Onu diyorum.

Evliliğin ilk ayından hamile kalmak mantıklı mı sizce? Önce bir önlerini görsünler, birbirleriyle vakit geçirsinler. Yaşları geç değilse çocuk daha sonra da yapılabilir.
Evet tam bu konuda endişe ediyorum birbirimizle vakit geçirip biraz daha alışmak istiyoruz. Normalde korunuyorduk ilişki esnasında kondomda yırtılma oldu sonrasında korktum daha güvenemiyorum. O yüzden geri çekilme yolu ile ilişkiyi sürdürmeye başladık. Şimdi de sürekli böyle bi korku oluşuyor. Hep tereddütlüyüm

Allah nasip etsin isteyenlere ona birşey dediğimiz yok. Evliliğin ilk ayından hamile kalmaktan bahsediyorum ben. Daha evlilikleri oturmamış bir çiftin çocuk yapmaları ne kadar doğru? Onu diyorum.
Eğer olmuşsa bence kabullenmek gerekir diye düşünüyorum kaderde böyle varmış

Çok haklısınız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben de istiyorum ama henüz çok erken kendime ve yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum. Şimdi çocuk sahibi olursam eksik kalırım ve ekonomi malûm. Sadece biraz daha zaman sonra önümüzü görünce olsun istiyoruz. Teşekkür ederim yine de yanıtlarınız için.

Eğer olmuşsa bence kabullenmek gerekir diye düşünüyorum kaderde böyle varmış
Kaderde olan şey korunmanıza rağmen olan hamileliktir. Korunmadan olan hamilelik pekte buna dahil değil. Konu sahibi dışa boşalma korunma yöntemi değildir, çocuk istemiyorsanız daha güvenilir bir korunma yöntemi tercih edin.

Aylık iğne kullanabilirsiniz

Seni anlıyorum yanlış anlama lütfen sadece elinden geleni yap ama bir şekilde olursa da kabullen

Hamile olduğun için neden endişelisin bu bir şans
Ne alaka? Herkes hemen cocuk istemeyebilir ki bu cok normal. İstemeden hamile kaliyorsa da endiseli olmasi cok normal. Cocugu olmayanlarin hakkindan gitmiyor istemeden hamile kalininca.

Konu sahibi adet gununuzu beklemekten baska careniz yok

Saçma sapan adete zarar veren haplardan iyidir

Ne alaka? Herkes hemen cocuk istemeyebilir ki bu cok normal. İstemeden hamile kaliyorsa da endiseli olmasi cok normal. Cocugu olmayanlarin hakkindan gitmiyor istemeden hamile kalininca.

Konu sahibi adet gununuzu beklemekten baska careniz yok
Herşeye muhalefet yapmaya gerek yok diye düşünüyorum varsa fikrin yaz ama sen çocuk sahibi kolay olduysan anlamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…