spiral kullanmayı düşünmez misiniz, güvenirliği yüksekEvet tam bu konuda endişe ediyorum birbirimizle vakit geçirip biraz daha alışmak istiyoruz. Normalde korunuyorduk ilişki esnasında kondomda yırtılma oldu sonrasında korktum daha güvenemiyorum. O yüzden geri çekilme yolu ile ilişkiyi sürdürmeye başladık. Şimdi de sürekli böyle bi korku oluşuyor. Hep tereddütlüyüm
Sana ne nereye ne yazacagimdan? Kadin istemiyor iste, isteyene nasip olsun ama istemeyene de neden istemiyorsun denip ayiplanmaz kiHerşeye muhalefet yapmaya gerek yok diye düşünüyorum varsa fikrin yaz ama sen çocuk sahibi kolay olduysan anlamazsın
Tabikii olduğu taktirde en iyi şekilde devam edeceğiz onunla hayatımıza. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hayırlı zamanda nasip etsinSeni anlıyorum yanlış anlama lütfen sadece elinden geleni yap ama bir şekilde olursa da kabullen
AminnTabikii olduğu taktirde en iyi şekilde devam edeceğiz onunla hayatımıza. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hayırlı zamanda nasip etsin
Zararlarından bahseden yok ama sonra istesen bile hapın etkiler hemen geçmiyoSaçma sapan dediğiniz hap herkesin sokakta yaşayan hayvanlar gibi üremesini engelliyor ama.
Yıllardır hap kullanıyorum ölmedim, ama kullanmasaydım 5-6 çocukla ölürdüm herhalde. Neyse bunu tartışmaya gerek yok, kondom kullanabilirsiniz o zaman.Zararlarından bahseden yok ama sonra istesen bile hapın etkiler hemen geçmiyo
Aynen benim on yıldır geçmiyor, hala koruma sağlıyor. Su içiyorum bol bol. Suyla atacam.Zararlarından bahseden yok ama sonra istesen bile hapın etkiler hemen geçmiyo
O kadar sürebildiğini bilmiyorum ama 1 seneye kadar etkileri oluyoAynen benim on yıldır geçmiyor, hala koruma sağlıyor. Su içiyorum bol bol. Suyla atacam
En az 1 sene etkisi geçmeyebiliyoYıllardır hap kullanıyorum ölmedim, ama kullanmasaydım 5-6 çocukla ölürdüm herhalde. Neyse bunu tartışmaya gerek yok, kondom kullanabilirsiniz o zaman.
Öyle bir şey yok.En az 1 sene etkisi geçmeyebiliyo
Var ne demek yokÖyle bir şey yok.
Yok ne demek varVar ne demek yok
Arada 1 gun icmeseniz hamilelik riski olusuyor. Benim butun arkadaslarim hapi birakir birakmaz hamile kaldi. Siz bu kadar yanlis bilgiyi nerden ogreniyorsunuz?Var ne demek yok
Kendim yaşadığım için herkeste aynı etki olmayabilirArada 1 gun icmeseniz hamilelik riski olusuyor. Benim butun arkadaslarim hapi birakir birakmaz hamile kaldi. Siz bu kadar yanlis bilgiyi nerden ogreniyorsunuz?
Doktor size doğum kontrol hapı kullanmışsınız bir yıldır onun etkisi sürüyor o yüzden hamile kalamıyorsunuz mu dedi?Kendim yaşadığım için herkeste aynı etki olmayabilir
Hayır ama kullaktan sonra olmadı belirli bir süre sonradan olduDoktor size doğum kontrol hapı kullanmışsınız bir yıldır onun etkisi sürüyor o yüzden hamile kalamıyorsunuz mu dedi?
Siz de bunu ilaca bağlayıp bilimsel veri gibi herkese kabullendirmeye çalışayım mı dediniz? Yapmayın nolur.Hayır ama kullaktan sonra olmadı belirli bir süre sonradan oldu
Geri çekilme korunma yöntemi değil. Bu kadar istemiyorsanız ona göre tedbir alın.Evet tam bu konuda endişe ediyorum birbirimizle vakit geçirip biraz daha alışmak istiyoruz. Normalde korunuyorduk ilişki esnasında kondomda yırtılma oldu sonrasında korktum daha güvenemiyorum. O yüzden geri çekilme yolu ile ilişkiyi sürdürmeye başladık. Şimdi de sürekli böyle bi korku oluşuyor. Hep tereddütlüyüm
İlactan degildir oKendim yaşadığım için herkeste aynı etki olmayabilir
Saçma sapan adete zarar veren haplardan iyidir
Doğum kontrol hapları tam tersi adet düzene girsin diye de verilir. Kist varsa onun tedavisi içinde verilir. Bizzat kullandım 3 yıl ve çocuğumda oldu.Zararlarından bahseden yok ama sonra istesen bile hapın etkiler hemen geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?