Acaba hamile miyim çok endişeliyim

Doğum kontrol hapları tam tersi adet düzene girsin diye de verilir. Kist varsa onun tedavisi içinde verilir. Bizzat kullandım 3 yıl ve çocuğumda oldu.
Bende tam tersi oldu

Bence kapıların içinden geçebiliriz, açmaya gerek yok aslında. Geçemeyeceğimiz fikri o kadar işlenmiş ki zihnimize yapamıyoruz sadece. Bilinçaltımız izin vermiyor, koşarak geçmeye çalışsak da bedenimiz tam geçme aşamasında aniden durup kendini yere atıyor ve çarpmışız gibi acı hissetmemizi sağlıyor.

İlaç kullanmayıp çocuk olması için çabalayanların da belli bir süre olmuyor. Siz ilacı bırakmışsınız demekki o denemeler tutmamış bende ilaç kullanmadım hiç 3-4 ay denedik tutmadı ilaçtan mı olmadı yoksa başka sebepten mi bunu bilemezsiniz

Yeni evliyseniz inanılmaz hormonlar değişiyor ben birebir bütün hamilelik beliritlerini göstermiştim muhtemelen bir hamilelik yok
Evet ya birçok şeyi etkiliyormuş evlilik. Yazdığınız için teşekkür ederim bi şekilde stresim azalıyor

Hayır ama kullaktan sonra olmadı belirli bir süre sonradan oldu
siz kendi sağlık probleminiz yüzünden çocuğunuzun olmamasını hapa bağlarsanız bir çok insanın önünü kesmiş olursunuz. Misal; insanlar bu siteden fikir alışverişi yapıyor kistleri belirli bir boyuta gelmiş olan ya da polikistik overi olan insanlara doktor veriyor ee sonra kadıncağız gelip burdan fikir almak istiyor ve sonra sizin gibi kullan da ilerde çocugun olmasın mantığındaki insanlar yazmaya başlıyor, konudan bağımsız ablamızda aa o zaman kullanmayayım çocuğum olmaz diyor ve belki bir iki sene daha çocuk için engel teşkil ediyor. Hakkında bilgi sahibi olmadığınız konularda doktor gibi davranmayın rica ederim. Ben bunu çok araştırdım ve çevremde kime sorduysam kuzenimde dahil 4 sene sonunda ilk ay hamile kaldı. İnsanlar evlenip bir sene sonra cocuk denemeye karar veriyorlar, tabi sağlık problemlerinden habersizler çocuk olmayınca da bu sucu hemen hapa atıyorlar yapmayın, rutin muayenelerinizi aksatmayın bir çok insanın da günahına girmeyin. Ben pcos um kullanıyorum ve bana doktorum kendi ağzıyla bunu bıraktıktan sonra adetimin düzene girip hamile kalabileceğimi söyledi. Aynı şekilde pcos bir tanıdıgım dk hapına çok karşıydı ve 10 sene boyunca hamile kalamadı ve çok şükür şu an 2 aylık hamile.. umarım açıklayıcı olmuştur. Beni yanlış anlamayın insanları bilgilendirmek içinde yazdım biraz bu hapları bu kadar kötülemeyin diye.. ve kesinlikle şunu da belirtiyorum kimse kafasına göre doğum kontrol hapı kullanmasın önce doktor muayenesi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…