- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Korunmasiz iliskiNeyin 4. Gunu?
Istedigimden olabilir miUsutmussundur ne biliyim enfeksiyon olmusturrr niye hamilelige yoruyosunuz hemen ?
Adet gecikmeniz olmadan bir sey denemez ama.Korunmasiz iliski
Bi kere bu tezi ailemde curutmus o kdr kisi var ki en basiti ablam 10 yil hap kullandi biraktigi ay adetten sonra bi iliskide hamile kaldi . Ki buyuklerimiz hep der adet sonrasi rahim acik hizli gebe kalinir simdikiler bilmiyoadet bitimindeki günler hamile kalma şansının yüksek olduğu günler değil ki. onu da mı bilmiyor musunuz?
Bi kere bu tezi ailemde curutmus o kdr kisi var ki en basiti ablam 10 yil hap kullandi biraktigi ay adetten sonra bi iliskide hamile kaldi . Ki buyuklerimiz hep der adet sonrasi rahim acik hizli gebe kalinir simdikiler bilmiyo
dollenmeden sonra kasik agrisi olur. belki idrar degisebili ama kesin gebelige yorumlamak icin cok erken olur canmMerhaba kızlar 1.5 yil yasmin kullandiktan sonra birakma karari aldim adet gordum ve adet bitiminde hemen iliskiye girdik bugun 4 gunum belki tuhaf gelecek ya da psikolojik bilemiyorum ama kasık agrım var sag tarafimda boyle bi degisik arasira belime bicak saplanir gibi ve idrarim kopuklu boyle erknden farkeden hamile olan var mi kizlar
aynen benm annemin en .cok dedigi sey addet sonra rahim asagada kalir :) hamile kalmak icin o sirada baslayacan calismalaraBi kere bu tezi ailemde curutmus o kdr kisi var ki en basiti ablam 10 yil hap kullandi biraktigi ay adetten sonra bi iliskide hamile kaldi . Ki buyuklerimiz hep der adet sonrasi rahim acik hizli gebe kalinir simdikiler bilmiyo
peki kan testi ne zmn yapsamdollenmeden sonra kasik agrisi olur. belki idrar degisebili ama kesin gebelige yorumlamak icin cok erken olur canm
Aynen bizdedeaynen benm annemin en .cok dedigi sey addet sonra rahim asagada kalir :) hamile kalmak icin o sirada baslayacan calismalara
4 cocuk disinda hepsi oyle olduAynen bizdede
Insallah evladima kardes cok istiyorum 3 yasindaHamile olabilirsiniz elbette adet bitiminden sonra hamile kalınıyor çünkü çok eminim.
Guzel masallah darisi bana insallah cok sukur evladim da sadece bir gecelik iliski den sonra oldu4 cocuk disinda hepsi oyle oldu
kesinlikle simdi yapma kac gunun var adete. adet gununde idrar testiyle bile cikar kan testninide o zman yap. mesela soyle kendimden ornek vereyim 28 gunde bir adet oluyordum 14 gun kesin yumurtlama gunumdu adete 2 gun kala kan testi yaptim cikmadi. adet gunu idrarda cikti bazen. tuplerden rahme gecmesi zamn aliyor bunuda hesaba alpeki kan testi ne zmn yapsam
Yaaa ama yanmam yokİdrar yolu enfeksiyonu olmuşsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?