- 28 Kasım 2009
- 1.133
- 321
- 323
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Amin cok sagolunHapı bıraktıgınız an koruma da bıter.Eger yumurtlama donemlerıne denk geldıyse hersey olabılır.Ama dort gunde fark edılmez.Adet sonrası zamanlardakı baslayan kasık agrıları genelde yumurtlama agrılarıları olur.Hamılelık belırtılerı de genelde dıger adet vaktıne yakın zamanlarda hıssedılır.Gebelık ıstıyorsanız adetınızın basladıgı gune 1 dersek 9.gunden ıtıbaren en az gun asırı sekılde devam edın.Hayırlısı dıyorum...
bi sey sorabilir miyim konu disi ama yasmin tuylerde azalma ya da sivilcelerde azalma gogus buyumesi gibi faydalari oldu mu bu surecte2 sene kullanmissinizMerhaba kızlar 1.5 yil yasmin kullandiktan sonra birakma karari aldim adet gordum ve adet bitiminde hemen iliskiye girdik bugun 4 gunum belki tuhaf gelecek ya da psikolojik bilemiyorum ama kasık agrım var sag tarafimda boyle bi degisik arasira belime bicak saplanir gibi ve idrarim kopuklu boyle erknden farkeden hamile olan var mi kizlar
Ya daha neler göreceğiz. Daha yumurtan büyümemiş daha döllenme yerleşme olmamış tevbe est. Bir de konu açmış. Yapma gülüm yapma kuzum hamile kalınca da buldumcuk mu olacaksin sen.Korunmasiz iliski
Rahim diger gunler kapali mi? Rahim acik olunca mi gebe kaliniyor? Yumurtlama olayini bi arastirin bence. Ayrica 4 gunde embriyo rahime tutunmamistir bile ne belirti verecekBi kere bu tezi ailemde curutmus o kdr kisi var ki en basiti ablam 10 yil hap kullandi biraktigi ay adetten sonra bi iliskide hamile kaldi . Ki buyuklerimiz hep der adet sonrasi rahim acik hizli gebe kalinir simdikiler bilmiyo
O zaman ne diyelim hamilesiniz diyip uzatmayalimBi kere bu tezi ailemde curutmus o kdr kisi var ki en basiti ablam 10 yil hap kullandi biraktigi ay adetten sonra bi iliskide hamile kaldi . Ki buyuklerimiz hep der adet sonrasi rahim acik hizli gebe kalinir simdikiler bilmiyo
Ben adet bitimine yakın günlerde hamile kaldim.adet bitimindeki günler hamile kalma şansının yüksek olduğu günler değil ki. bilmiyor musunuz?
Eczaneden gebelik testi alMerhaba kızlar 1.5 yil yasmin kullandiktan sonra birakma karari aldim adet gordum ve adet bitiminde hemen iliskiye girdik bugun 4 gunum belki tuhaf gelecek ya da psikolojik bilemiyorum ama kasık agrım var sag tarafimda boyle bi degisik arasira belime bicak saplanir gibi ve idrarim kopuklu boyle erknden farkeden hamile olan var mi kizlar
keşke sadece fiziki ihtiyaç olsa... Yakın araliklarla okula başlayacaklar,yine yakın aralıklarla ergenlik surecleri baslayacak... Asıl sıkıntı o zaman başlayacak... Çocuklarin cinsiyeti ney acaba? Bu kadar sık çocuk istenmesinin altında farklı cinsiyet özlemi mi var? diye düşünmedim değil...En basiti birinin gaz krizinde diğerlerinin oyun ihtiyacına cevap verebileceğinizi düşünüyorsanız ne mutlu size.
Bu kadar saçma birşey daha önce duymamıştım... rahim açık ne demek? Başka günler kapalımı oluyor:))Bi kere bu tezi ailemde curutmus o kdr kisi var ki en basiti ablam 10 yil hap kullandi biraktigi ay adetten sonra bi iliskide hamile kaldi . Ki buyuklerimiz hep der adet sonrasi rahim acik hizli gebe kalinir simdikiler bilmiyo
İnsan nasıl hamile kalır döllenme nasıl olur kaç günde olur. Tüplerden nasıl geçer kaç günde geçer. Rahme yerleştikten ne kadar süre sonra hormanlar değişir... istersen bunları bi araştır teknoloji çağındayız. Artık her bilgi internette mevcut. Ondan sonra adetine bin yıl varken belirtim var yazmazsınız artık:) kusura bakmayınOcak bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?