Acaba hamile miyim?

adet bitimindeki günler hamile kalma şansının yüksek olduğu günler değil ki. bilmiyor musunuz?
Öyle demeyin ben ilk kızımda adetten sonraki ilk gün hamile kaldım. Nerden biliyorum Çünkü tek korunmasız ilişkimizdi. Amannn bişey olmaz risk yok diyip ertesi gün hapıda almamıştım şimdi 4.5 yaşında :))
Ama tabiki belirtiler için çokkkkk erken. İstediği için psikolojik hepsi. İkinci çocuğu isterken bende aynılarını yaşadım. Vücudumu dinliyor ve her değişikliği gebeliğe yoruyordum. Ama hep negatifi görüyordum. Fazla takmamak lazım. Taktıkça olmuyor çünkü :))

Elimde degil ki siz hapi ne kdr kullandiniz ve ne zmn kaldiniz

Kesinlikle adet gununu mu beklemek lazim

Evet ama seviyrm kalabalik aileolmayi
Anlıyorum da bebeler de ilgi istiyor, makul düşünün biraz.

Birinin payından çalarak olmaz bu işler.

İkinci çocuğunuz 1 yaşında yok belki de, diğeri 3müş.
Sık aralıklı olmak zorunda değil.

Anlıyorum da bebeler de ilgi istiyor, makul düşünün biraz.

Birinin payından çalarak olmaz bu işler.

İkinci çocuğunuz 1 yaşında yok belki de, diğeri 3müş.
Sık aralıklı olmak zorunda değil.
Onlari ilgisiz birakmiyrm ztn kardes kardes o kdr iyilerki kendi kendilerine oyun oynuyorlar bazen dahil olsam buyugu biz tek oynicaz der onla ilgili sorun yok ama yasım genc

Onlari ilgisiz birakmiyrm ztn kardes kardes o kdr iyilerki kendi kendilerine oyun oynuyorlar bazen dahil olsam buyugu biz tek oynicaz der onla ilgili sorun yok ama yasım genc
Ben sizin serzenişize hitaben dedim.
Büyüğe veya küçüğe hatırlayamadım, vakit ayırmakta zorlandığınızı siz söylemişsiniz.
Çocukların ebeveynleriyle birebir vakit geçirmeye ihtiyaçları var.
Yoksa kalabalık aile bence de güzel, ama çocuğun hakkına girmek var ucunda.

Bu konuda eksiklik belki yapiyrm ama elimden geldigince evlatlarimlayim mutfaga kdr beraber gireriz

Bi kere bu tezi ailemde curutmus o kdr kisi var ki en basiti ablam 10 yil hap kullandi biraktigi ay adetten sonra bi iliskide hamile kaldi . Ki buyuklerimiz hep der adet sonrasi rahim acik hizli gebe kalinir simdikiler bilmiyo
Adetten sonra hamile kalınabilir elbette ama ilişkiden 4 sonra da hamile olduğunu anlamaz ve testtede cikmaz. Gelecek adetine kac gün var. Desen ki yarin adet olacam erken gebelik testinde belli olur mu olabilir ama bu dediğiniz cok ütopik bisey

Diyorum ya belki sacmaliyorum ama psikolij olabilir. Hastaligim subat 2 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…