- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Insan hevesleniyor sanirim vucudumu da dinliyrmAdetiniz yeni bitmis,ilişkinin üzerinden daha dört gün geçmiş... Allah aşkına ne belirtisi... İlk gebelik beklentisi değil ustelik... Bı sakin olun gününüz bi geçsin eğer varsa sonra belirtileri zaten farkedersiniz...
Aminnn4 günde belirti verir mi, ilk defa duyuyorum.
Allah gönlünüze göre versin.
Aminnn
Öyle demeyin ben ilk kızımda adetten sonraki ilk gün hamile kaldım. Nerden biliyorum Çünkü tek korunmasız ilişkimizdi. Amannn bişey olmaz risk yok diyip ertesi gün hapıda almamıştım şimdi 4.5 yaşında :))adet bitimindeki günler hamile kalma şansının yüksek olduğu günler değil ki. bilmiyor musunuz?
Evet ama seviyrm kalabalik aileolmayiKonu bu değil ama daha kasımda konu açmışsınız, çocuklara vakit ayırmakta çok zorlanıyorum diye.
3. çocuktan sonra nasıl planlayacaksınız bunu, ikisi de küçük anladığım kadarıyla.
Elimde degil ki siz hapi ne kdr kullandiniz ve ne zmn kaldinizÖyle demeyin ben ilk kızımda adetten sonraki ilk gün hamile kaldım. Nerden biliyorum Çünkü tek korunmasız ilişkimizdi. Amannn bişey olmaz risk yok diyip ertesi gün hapıda almamıştım şimdi 4.5 yaşında :))
Ama tabiki belirtiler için çokkkkk erken. İstediği için psikolojik hepsi. İkinci çocuğu isterken bende aynılarını yaşadım. Vücudumu dinliyor ve her değişikliği gebeliğe yoruyordum. Ama hep negatifi görüyordum. Fazla takmamak lazım. Taktıkça olmuyor çünkü :))
Kesinlikle adet gununu mu beklemek lazimkesinlikle simdi yapma kac gunun var adete. adet gununde idrar testiyle bile cikar kan testninide o zman yap. mesela soyle kendimden ornek vereyim 28 gunde bir adet oluyordum 14 gun kesin yumurtlama gunumdu adete 2 gun kala kan testi yaptim cikmadi. adet gunu idrarda cikti bazen. tuplerden rahme gecmesi zamn aliyor bunuda hesaba al
Anlıyorum da bebeler de ilgi istiyor, makul düşünün biraz.Evet ama seviyrm kalabalik aileolmayi
Onlari ilgisiz birakmiyrm ztn kardes kardes o kdr iyilerki kendi kendilerine oyun oynuyorlar bazen dahil olsam buyugu biz tek oynicaz der onla ilgili sorun yok ama yasım gencAnlıyorum da bebeler de ilgi istiyor, makul düşünün biraz.
Birinin payından çalarak olmaz bu işler.
İkinci çocuğunuz 1 yaşında yok belki de, diğeri 3müş.
Sık aralıklı olmak zorunda değil.
Ben hap kullanmadım hiç. İlk gebeliğimde eşim korunuyordu. Tek korunmasız ilişkide hamile kaldım. Şimdi ise 3,5 yıl spiral ile korundum. Sonra iki ay eşim korundu. 8 ay korunmadık. 8 ay sonra oldu.Elimde degil ki siz hapi ne kdr kullandiniz ve ne zmn kaldiniz
Ben sizin serzenişize hitaben dedim.Onlari ilgisiz birakmiyrm ztn kardes kardes o kdr iyilerki kendi kendilerine oyun oynuyorlar bazen dahil olsam buyugu biz tek oynicaz der onla ilgili sorun yok ama yasım genc
2 cocukla tecrube ettim oyle olmadiginiCesaretinize hayran kaldım.
3 çocuk memur ve ailenle görüşmeyen bir eş ,siz kendi çabanızla evde parça başı iş yapıyorsunuz. Buna rağmen 4.çocuk istiyorsunuz.
Doğurmakla bitmiyor o iş bilin istedim
Bu konuda eksiklik belki yapiyrm ama elimden geldigince evlatlarimlayim mutfaga kdr beraber girerizBen sizin serzenişize hitaben dedim.
Büyüğe veya küçüğe hatırlayamadım, vakit ayırmakta zorlandığınızı siz söylemişsiniz.
Çocukların ebeveynleriyle birebir vakit geçirmeye ihtiyaçları var.
Yoksa kalabalık aile bence de güzel, ama çocuğun hakkına girmek var ucunda.
Adetten sonra hamile kalınabilir elbette ama ilişkiden 4 sonra da hamile olduğunu anlamaz ve testtede cikmaz. Gelecek adetine kac gün var. Desen ki yarin adet olacam erken gebelik testinde belli olur mu olabilir ama bu dediğiniz cok ütopik biseyBi kere bu tezi ailemde curutmus o kdr kisi var ki en basiti ablam 10 yil hap kullandi biraktigi ay adetten sonra bi iliskide hamile kaldi . Ki buyuklerimiz hep der adet sonrasi rahim acik hizli gebe kalinir simdikiler bilmiyo
Diyorum ya belki sacmaliyorum ama psikolij olabilir. Hastaligim subat 2 deAdetten sonra hamile kalınabilir elbette ama ilişkiden 4 sonra da hamile olduğunu anlamaz ve testtede cikmaz. Gelecek adetine kac gün var. Desen ki yarin adet olacam erken gebelik testinde belli olur mu olabilir ama bu dediğiniz cok ütopik bisey
En basiti birinin gaz krizinde diğerlerinin oyun ihtiyacına cevap verebileceğinizi düşünüyorsanız ne mutlu size.Bu konuda eksiklik belki yapiyrm ama elimden geldigince evlatlarimlayim mutfaga kdr beraber gireriz
Olsun olsun iyidir :))En basiti birinin gaz krizinde diğerlerinin oyun ihtiyacına cevap verebileceğinizi düşünüyorsanız ne mutlu size.
Beklemen daha dogru canim..Korunmasiz iliski sonrasi 15 gun sonra kan testi dogru sonuc veriyo diyorlar bnm daha 4 gun oldu iste dedim yaparim cikmazsa adetimi beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?