- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Ayin 2 sinde adet olmustum 9 da bitti istkesinlikle simdi yapma kac gunun var adete. adet gununde idrar testiyle bile cikar kan testninide o zman yap. mesela soyle kendimden ornek vereyim 28 gunde bir adet oluyordum 14 gun kesin yumurtlama gunumdu adete 2 gun kala kan testi yaptim cikmadi. adet gunu idrarda cikti bazen. tuplerden rahme gecmesi zamn aliyor bunuda hesaba al
Benimde bazen yanmam olmadan hatta kendim anlamadan enfeksiyon olduğum olmuştu . Doktor tahlil yapınca anlıyorduYaaa ama yanmam yok
bu ayin mi gecen ayin mi onu anlamadimAyin 2 sinde adet olmustum 9 da bitti ist
Ocak bu aybu ayin mi gecen ayin mi onu anlamadim
canim cok erken bence sen calismalar devam et. taki adete 1 hafta kala bitir het ihtimali goze. al. yumurtlamani anladin mi pekiOcak bu ay
Onu anladim benim ki 22 23 gibicanim cok erken bence sen calismalar devam et. taki adete 1 hafta kala bitir het ihtimali goze. al. yumurtlamani anladin mi peki
4 gün çok erken ben 20 gün sonra kan tahlili verdiğimde bile değer 10 çıkmıştı ki kesin gebelik diyebilmek için bı kaç hafta takip edilmiştiMerhaba kızlar 1.5 yil yasmin kullandiktan sonra birakma karari aldim adet gordum ve adet bitiminde hemen iliskiye girdik bugun 4 gunum belki tuhaf gelecek ya da psikolojik bilemiyorum ama kasık agrım var sag tarafimda boyle bi degisik arasira belime bicak saplanir gibi ve idrarim kopuklu boyle erknden farkeden hamile olan var mi kizlar
O zmn en guzeli adet gununu beklemek sanirim4 gün çok erken ben 20 gün sonra kan tahlili verdiğimde bile değer 10 çıkmıştı ki kesin gebelik diyebilmek için bı kaç hafta takip edilmişti
sen devam et canim genede. calismalaraOnu anladim benim ki 22 23 gibi
Peki tsk edrm Allah gonlumuze gore vrsn hayirlisisen devam et canim genede. calismalara
aynen canim hayirlisi olsun. seni bizim topige ekleyeyim orda bat gunu belirtilerini paylasirsin bizim arkadaslar cok sevecenler her konuda anlasabilirsin tabibi istersenizPeki tsk edrm Allah gonlumuze gore vrsn hayirlisi
istisnalar kaideyi bozmaz.
Olur vallaaynen canim hayirlisi olsun. seni bizim topige ekleyeyim orda bat gunu belirtilerini paylasirsin bizim arkadaslar cok sevecenler her konuda anlasabilirsin tabibi isterseniz
Orasi oyle tabi bizimkide umut bakalimçok istisna yok bu konuda:)
her kadının bünyesi farklı.
Orasi oyle tabi bizimkide umut bakalim
Benik icinde sadece ovulasýon diye tutturmamyanlış yazmışım zaten:)
istisna çok demek istemiştim.
regl bitimi benim içinde hamile kalma dönemi demek.
Bi 10 gun beklemen lazim canim 10 gun gecince adet gunun gelmemisse bile erken test yap... yada bekle adet gunun gecerse ondan sonra git kan testi yap o zaman net belli olurMerhaba kızlar 1.5 yil yasmin kullandiktan sonra birakma karari aldim adet gordum ve adet bitiminde hemen iliskiye girdik bugun 4 gunum belki tuhaf gelecek ya da psikolojik bilemiyorum ama kasık agrım var sag tarafimda boyle bi degisik arasira belime bicak saplanir gibi ve idrarim kopuklu boyle erknden farkeden hamile olan var mi kizlar
O da dogru amaAdet gecikmeniz olmadan bir sey denemez ama.
Sonucta hamilelik bellirtileri regl belirtilerinin ayni. Hic vir fark yok.
Bir de siz hapi yeni birakmissiniz, aslinda hamile olmasaniz daha iyi, vucidunuz tamamen normale donsun bir, bir iki ay hapsiz korunma tavsiye edilir
Korunmasiz iliski sonrasi 15 gun sonra kan testi dogru sonuc veriyo diyorlar bnm daha 4 gun oldu iste dedim yaparim cikmazsa adetimi beklerimBi 10 gun beklemen lazim canim 10 gun gecince adet gunun gelmemisse bile erken test yap... yada bekle adet gunun gecerse ondan sonra git kan testi yap o zaman net belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?