Test yapsam 12 gün önceden çıkar mı acabaTest yapman daha sağlıklı olur
Test için çok erken biraz daha bekleyin , vardır bebişinizz inşallahTest yapsam 12 gün önceden çıkar mı acaba
Yok çıkmaz bı hafta bekleyin öyle yapinTest yapsam 12 gün önceden çıkar mı acaba
İnşallahTest için çok erken biraz daha bekleyin , vardır bebişinizz inşallah
Merhaba kan sunucunuz cıktı mi acaba benimde çok silik bir çizgi cıktı şuan 7 haftalık hamileyim insallah sizinde öyledirBugün test yaptım çok silik bir çizgi çıktı dikkatli bakınca gözüküyor kan testi vermeye gidicem görenler bana şans dilesin
Ben de Senin gibi erken kan vermistim negatif cikmisti. Adetim 3 gun gecti test yaptim hafif silik cikti. Senin ya gec dollenme olabilir. Veya O tarihlerdeki agrin yumurtlanma donemin de ooabilir yumurta catlayinca da agri oluyor igne batmasi veya bel agrisi gibiKan tahlili yaptırdım adetime 8 gün kala negatif çıktı doktoruma sonucu attım idrar testinde ki silik çizgiyi de attım kan tahlilini tekrarlayalım dedi 1 hafta daha bekle dedi zaten adet dönemime denk geliyor adeti beklicez mecbur bugün yine başka testle baktım silik çizgiler devam ediyor ben anlamadım testler mi benle dalga geçiyor gebelik varsa kanda çıkmayıp nasıl idrar da çıkıyor gebelik yoksa bu testler neden silik çıkıyor.Şafak sayar gibi gün sayıyoruz
Demek ki sorun testlerde. Normal test alın 5 10 liralık olanlardan. Ama gecikince yapın bundan sonra. Idrarda olup kanda olmamasi imkansiz. Önce kana geçer, kandan idrara geçer.Böyle çıkıyor testler en az 3 tane yaptım
Böyle çıkıyor testler en az 3 tane yaptıma
4 günüm kaldı bugün yine kan verdik negatif çıktıAdet gunun Ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?