Gebeliğe Hazırlık Acaba hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün önce kan verdim negatifti doktorum 1 hafta daha bekleyelim dedi ama ben meraktan duramıyorum ki
Belirtilerim aynı sizinle şuan benimde 12 gün var adete bu kadar erken belirti olurmu diyorum kimyasal gecirdim şubatta benimde bel ağrım vardi şuan gene başladı kasık bel arada yumurtalık sızlıyor yorgunluk

Belirtilerim aynı sizinle şuan benimde 12 gün var adete bu kadar erken belirti olurmu diyorum kimyasal gecirdim şubatta benimde bel ağrım vardi şuan gene başladı kasık bel arada yumurtalık sızlıyor yorgunluk
Canım ben o ay 2 gün sonra adet oldum.Bugün hamile olduğumu öğrendim net iki çizgiyi gördüm adete 1 gün kala inşallah sende hamilesidir.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım ben o ay 2 gün sonra adet oldum.Bugün hamile olduğumu öğrendim net iki çizgiyi gördüm adete 1 gün kala inşallah sende hamilesidir.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Birde erken test yapma biliyorum dayanamıyoruz ama ben geçen hafta kan verdim çıkmadı adetten 6 gün önce sonuç veren testlerden yaptım çıkmadı bebek yok diye kışlıkları dolabın üstüne kaldırdım pikniğe gittik top oymadım bugün sabah midem bulandı adetten önce bulantıdır diye aldırış etmedim yine aklıma girdi öğlen saatlerinde test aldım 5 saniye içinde çift çizgi çıktı

Canım göğüs agrin akıntın var miydi lütfen belirtilerinden bahseder misin tebrik ederim bu arada canım
Teşekkür ederim pek belirtim yoktu aslında göğüslerim sadece 2 gündür dokununca ağrıyor akıntım adet öncesi akıntı kadar bende adet olmayı bekliyordum dün gece oruç tutmasam mı midem çok yanıyor dedim sabah uyandığım da midem biraz bulandı öylesine yapmıştım testi umutsuzca Allah nasip etti 2 saat önce acilde kan verdim şimdi onun sonucunu bekliyorum

Hadi hayırlısı

Yerlesme kanaması oldu mu sende Tuğba

Tam olarak hangi gun verdin kan ve HCG degerin Ne kadardi acaba. Benim ki de yeni ve dogum 25/12 gosteriyor Senin ki gibi

Hayırlı olsun çok sevindim rabbim kucağinıza almayi nasip etsin bende dün çatlatma iğnesi oldum heycanli bekleyiş başladı
İnşallah güzel haberleri alırsın
Tam olarak hangi gun verdin kan ve HCG degerin Ne kadardi acaba. Benim ki de yeni ve dogum 25/12 gosteriyor Senin ki gibi
ilk kanı adet günümde yaptım canım 113dü cumartesi gece 11de yaptırdım.pazartesi doktora gittim öğlen 3de yaptırdım 237 çıktı

İlk kanı adet günümde yaptım canım 113dü cumartesi gece 11de yaptırdım.pazartesi doktora gittim öğlen 3de yaptırdım 237 çıktı

4 günüm kaldı bugün yine kan verdik negatif çıktı
Merhaba bende de aynı sizin gibi belirtiler vardı özellikle göğüs kasık ve bel ağrısı. Adetim iki gündür geçti kanda negatif çıktı sonuç 2.39 ve üçüncü güne girdim hâlâ ne regl var ne de gebelik. Acaba siz gebeliği kaçıncı günde öğrendiniz

2.39 hcg bi sekilde hamilelik baslangici demek. ben diger hamilelgimde hcg 1 cikmisti, sonra adetim filan gecikti, silik hayalet cizgi cikti teste.
5.5 haftalikken hcg malesef 80di ve dusukle sonuclandi.

Yani anlican, bende hcg degeri 1ken sonradan yukselip gercek gebelige donustu. yerinde olsam bir kac gunu tekrar kan veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…