Gebeliğe Hazırlık Acaba hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım bende bir kaç gün daha geçsin inşallah test yaparım

olsa da olmasa da kimseye soylemeyin, basta etrafa soylemek hic te iyi olmuyor. ben daha once iki dusuk yasadigim icin, soyleyince cok daha agir oluyor. hep tekrar tekrar hayir dustu demek, ayni seyleri hissetmek asiri zor oluyor.

Bide nazar oluyor o yuzden kimseyle paylasmayin derim

Bende daha önce kimyasal gebelik geçirdim pazartesi günü kese görmek için doktor kontrole çağırdı o zaman gidicem

Yazarım inşallah bizde o mutluluğu yaşarız rabbim isteyen herkese bize de nasip etsin. Psikolojim bozuldu yeminle. Bayram geliyor herkes soracak yine. Sırf onun stresinden bile günlerdir ağlıyorum
Canım üzülme valla bende çok stresli geçirdim 2 kimyasal geçirdim sen gibi kendimi yedim bitirdim bı ay hiç beklemiyordum hamile olduğumu öğrendim daha önce 2 kayıp yaşayınca şimdi de bu da olmazsa psikolojisiyle geceleri uyuyamıyorum kendi kendimize zarar veriyoruz

Aynen öyle valla kendi kendimize zarar veriyoruz. Her zaman şükürdarız. Çok şükür başka hastalıklarmz yok çok şükür Allah dermansız dert vermesin kimseye. Sen de üzme kendini stres yapma canım inşallah rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Amin canım inşallah

Canım haklısın valla o konuda olsa da söylemem. Ama canım bugün regl oldum maalesef. Bu ay da gebelik hayallerde kaldı. Herşeyin hayırlısı olsun

kızlar ne zaman çıktı bilmiyorum ama ilk 10 dk da çıkmadı emin olmadım kanda vermem iki ay önce kürtaj oldum eşim şu an kızıyo kan vermeme varmı yokmu sizce

Eklentiler

• IMG20220424012107.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 21
ozaman direk kanina ve diger hormonlarina bi baktir
Hormonlar regl olunca bakılıyor galiba. Olamadım ki bir türlü kaçgündür hafif karın ağrım var sol göğüs ağrım var. Gecikmenin 2.günü normal test negatif çıktı. 5.gün reglin bitmesi gereken gün erken gebelik testi çok az silik çıktı. Bugün 8 gün gecikme normal test negatif. Ben 3 aydır deniyorum 3 aydır adetim günü gününe oluyor şimdi bu kadar gecikince düşünmeye başladım.

kanina hcg hormonu yani hamilelik hormonu var mi bi baktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…