- 21 Aralık 2021
- 803
- 674
- 53
- 30
Aynen canım bende bir kaç gün daha geçsin inşallah test yaparım2.39 hcg bi sekilde hamilelik baslangici demek. ben diger hamilelgimde hcg 1 cikmisti, sonra adetim filan gecikti, silik hayalet cizgi cikti teste.
5.5 haftalikken hcg malesef 80di ve dusukle sonuclandi.
Yani anlican, bende hcg degeri 1ken sonradan yukselip gercek gebelige donustu. yerinde olsam bir kac gunu tekrar kan veririm.
sonucunu yaz buraya :)Aynen canım bende bir kaç gün daha geçsin inşallah test yaparım
Yazarım inşallah bizde o mutluluğu yaşarız rabbim isteyen herkese bize de nasip etsin. Psikolojim bozuldu yeminle. Bayram geliyor herkes soracak yine. Sırf onun stresinden bile günlerdir ağlıyorumsonucunu yaz buraya :)
Bende daha önce kimyasal gebelik geçirdim pazartesi günü kese görmek için doktor kontrole çağırdı o zaman gidicem2.39 hcg bi sekilde hamilelik baslangici demek. ben diger hamilelgimde hcg 1 cikmisti, sonra adetim filan gecikti, silik hayalet cizgi cikti teste.
5.5 haftalikken hcg malesef 80di ve dusukle sonuclandi.
Yani anlican, bende hcg degeri 1ken sonradan yukselip gercek gebelige donustu. yerinde olsam bir kac gunu tekrar kan veririm.
Canım üzülme valla bende çok stresli geçirdim 2 kimyasal geçirdim sen gibi kendimi yedim bitirdim bı ay hiç beklemiyordum hamile olduğumu öğrendim daha önce 2 kayıp yaşayınca şimdi de bu da olmazsa psikolojisiyle geceleri uyuyamıyorum kendi kendimize zarar veriyoruzYazarım inşallah bizde o mutluluğu yaşarız rabbim isteyen herkese bize de nasip etsin. Psikolojim bozuldu yeminle. Bayram geliyor herkes soracak yine. Sırf onun stresinden bile günlerdir ağlıyorum
Aynen öyle valla kendi kendimize zarar veriyoruz. Her zaman şükürdarız. Çok şükür başka hastalıklarmz yok çok şükür Allah dermansız dert vermesin kimseye. Sen de üzme kendini stres yapma canım inşallah rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinCanım üzülme valla bende çok stresli geçirdim 2 kimyasal geçirdim sen gibi kendimi yedim bitirdim bı ay hiç beklemiyordum hamile olduğumu öğrendim daha önce 2 kayıp yaşayınca şimdi de bu da olmazsa psikolojisiyle geceleri uyuyamıyorum kendi kendimize zarar veriyoruz
Amin canım inşallahAynen öyle valla kendi kendimize zarar veriyoruz. Her zaman şükürdarız. Çok şükür başka hastalıklarmz yok çok şükür Allah dermansız dert vermesin kimseye. Sen de üzme kendini stres yapma canım inşallah rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Canım haklısın valla o konuda olsa da söylemem. Ama canım bugün regl oldum maalesef. Bu ay da gebelik hayallerde kaldı. Herşeyin hayırlısı olsunolsa da olmasa da kimseye soylemeyin, basta etrafa soylemek hic te iyi olmuyor. ben daha once iki dusuk yasadigim icin, soyleyince cok daha agir oluyor. hep tekrar tekrar hayir dustu demek, ayni seyleri hissetmek asiri zor oluyor.
Bide nazar oluyor o yuzden kimseyle paylasmayin derim
Allah hayirlisini versin canim. Insallah hersey gonlunce olur.Canım haklısın valla o konuda olsa da söylemem. Ama canım bugün regl oldum maalesef. Bu ay da gebelik hayallerde kaldı. Herşeyin hayırlısı olsun
inşallh yaVar gibi duruyor
Var var hadi hayirli olsun!kızlar ne zaman çıktı bilmiyorum ama ilk 10 dk da çıkmadı emin olmadım kanda vermem iki ay önce kürtaj oldum eşim şu an kızıyo kan vermeme varmı yokmu sizce
inşallah ilki 5 yılda tedaviyle oldu inşallah bu sefer gerek kalmazVar var hadi hayirli olsun!
Sağol canım Allah razı olsunAllah hayirlisini versin canim. Insallah hersey gonlunce olur.
Selam. yazılarınızı okudum da bende şimdi 8 gün gecikme ile test yaptım negatif çıktı. Reglim hiç bu kadar gecikmezdi geç döllenmenin 8 gün gecikme ile çıkmama ihtimali var mı ?Var var hadi hayirli olsun!
ozaman direk kanina ve diger hormonlarina bi baktirSelam. yazılarınızı okudum da bende şimdi 8 gün gecikme ile test yaptım negatif çıktı. Reglim hiç bu kadar gecikmezdi geç döllenmenin 8 gün gecikme ile çıkmama ihtimali var mı ?
Hormonlar regl olunca bakılıyor galiba. Olamadım ki bir türlü kaçgündür hafif karın ağrım var sol göğüs ağrım var. Gecikmenin 2.günü normal test negatif çıktı. 5.gün reglin bitmesi gereken gün erken gebelik testi çok az silik çıktı. Bugün 8 gün gecikme normal test negatif. Ben 3 aydır deniyorum 3 aydır adetim günü gününe oluyor şimdi bu kadar gecikince düşünmeye başladım.ozaman direk kanina ve diger hormonlarina bi baktir
kanina hcg hormonu yani hamilelik hormonu var mi bi baktir.Hormonlar regl olunca bakılıyor galiba. Olamadım ki bir türlü kaçgündür hafif karın ağrım var sol göğüs ağrım var. Gecikmenin 2.günü normal test negatif çıktı. 5.gün reglin bitmesi gereken gün erken gebelik testi çok az silik çıktı. Bugün 8 gün gecikme normal test negatif. Ben 3 aydır deniyorum 3 aydır adetim günü gününe oluyor şimdi bu kadar gecikince düşünmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?