- 7 Ocak 2017
- 199
- 183
- 18
- 31
- Konu Sahibi Ruzgariklim
-
Fotoyu kirp oyle yukle cnmYa kizlar foto yuklenmiyor boyut buyuk diyor ne alaka anlamadim
Hanimlar meraba adetime 7 gun var eger yanlis hesaplamiyorsam dun dayanamadik erken gebelik testi aldik esimle yaptim bi 3 dk tek pmbe cizgi vardi uzuldum odaya geldim esim benden sonra bakms hayalet silik kalin bi cizgi girmus bana getrdi bende gordum cok net degildi ama cozgi vardi bi 5 6 dk sinra cizgi belirginlesti pembelesti gibi oldu umutlanmak istemiyorum ama cok korkuyorum ya yanlissa diye...Su an elimde ve o t bolumundeki hayalet cizgiyi goruyorum lutfen sizde bi bakin sebebi nedir bunun....
Şimdi testlerde genellikle söylenen zamandan daha fazla zaman geçince görülen çizgileri dikkate almayınız gibi uyarılar oluyor. Ama bu demek değildir ki hamile değilsiniz. Benim piyasada en çok güvendiğim test predictor early bile 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor hatta 6 gün önce %76 mıydı neydi sonraki 5 gün %99 kesin sonuç. Yani 7 gün biraz erken. Biraz sabredebilirseniz kesin sonucu alırsınız diye düşünüyorum. Aslında bu testlerde çift çizgiyi beklenen zamanda ve adet geçince görüp de gene de hamile olmayanlar da oluyor. Yani en güzeli kan testi. Ama bu sonuçta ne çok ümitlenin ne de ümitsizliğe kapılın bence.
BTesti tekrarla canım.
Oncelıkle sakın ol. Korkmanada gerek yok tekrarlıyıp goruceksın canımKorkuyorum testi tekrarlamayabide acaba rrken gebelik testi degilde normal testlerden alsam nasil olur
B
Simdi benim soyle bi sorunum var adetim cok duzensiz 27 9 gecen ay ayin 11 i oldum bu ay takvim indirdim o takvime gore ayin 14 u diyo ben diyorum ki acaba 7 gunden kisa bir sure mi var acaba adetime o yuzden mi cikti bide benim teste o dedginiz erken gebelik testinden bide sonuc 3 dk icinde cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?