- 7 Ocak 2017
- 199
- 183
- 18
- 31
- Konu Sahibi Ruzgariklim
-
Bugun aksam kan testi yaptim maalesef bebek cikmadi cok cok uzuldum ve agladmBende 7 gün kala öğrendim seninki benden koyu. Hayırlı olsun canım
Su an cok uzgunum ...arastrma yapiyorum hatta forum actim sogan kuru yapmak istiyorumSeni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım önce pozitifi görüp sonra negatif çıkması tarifsiz bir acıumarım en kısa sürede pozitifi görebilmemiz dileği ile..
Merhaba benimde 4 gün var adetime ama acaib ateşim var çok kötüyüm yurtdışında dışında yaşıyorum onun için bu gün pazar diye doktorum yok ,,, acaba hamilelik belirtisi mi? Ateşim olmama rağmen acaip yemek yiyomHanimlar meraba adetime 7 gun var eger yanlis hesaplamiyorsam dun dayanamadik erken gebelik testi aldik esimle yaptim bi 3 dk tek pmbe cizgi vardi uzuldum odaya geldim esim benden sonra bakms hayalet silik kalin bi cizgi girmus bana getrdi bende gordum cok net degildi ama cozgi vardi bi 5 6 dk sinra cizgi belirginlesti pembelesti gibi oldu umutlanmak istemiyorum ama cok korkuyorum ya yanlissa diye...Su an elimde ve o t bolumundeki hayalet cizgiyi goruyorum lutfen sizde bi bakin sebebi nedir bunun....
Ates disinda baska ne gib belirtiler varMerhaba benimde 4 gün var adetime ama acaib ateşim var çok kötüyüm yurtdışında dışında yaşıyorum onun için bu gün pazar diye doktorum yok ,,, acaba hamilelik belirtisi mi? Ateşim olmama rağmen acaip yemek yiyom
Bir azıcık aşağılara doğru ağrılar,,,, köyde bulantısı yok ve adetime 2 gun kaldi, aslinda adet öncesi hep agresif olurum ya da karnim ağrıyor ama bu kez öğle hiss etmiyom vee ateşim şimdi düştü,,, bilmiyom belki çocuk çok istediğimden psikolojik o durumu yaratiyom kendimde :-( kocam ama heves yaratıyor yüzüne nur gelmiş ışık saçıyon diyor allah allah karnin bir az büyümüş diyor :-( ama hiç bir şey yokAtes disinda baska ne gib belirtiler var
Bir es vakasi daha :) benimde esim ilk korunmayi biraktigimjzda sizinki gibiydi belim agriyor derdim kesin hamilrsin ya canim sunu cekti su yemegi yapim derdin kesin hanilesin drrdi benim psikolojim bozuldu ve ben 43 gun geciktim ....oldum oldum dirildim agrilar sancilar sizilar....sizinkidd psikolojik olabilir....esinjzi ok dinlemeyinBir azıcık aşağılara doğru ağrılar,,,, köyde bulantısı yok ve adetime 2 gun kaldi, aslinda adet öncesi hep agresif olurum ya da karnim ağrıyor ama bu kez öğle hiss etmiyom vee ateşim şimdi düştü,,, bilmiyom belki çocuk çok istediğimden psikolojik o durumu yaratiyom kendimde :-( kocam ama heves yaratıyor yüzüne nur gelmiş ışık saçıyon diyor allah allah karnin bir az büyümüş diyor :-( ama hiç bir şey yok
Evet bence de psikolojik :-((((( beni sinir ediyor ağır kaldırınca çocuk düşer dikkat et diyor sus diyorum ee görürsün bak hamilesin diyorBir es vakasi daha :) benimde esim ilk korunmayi biraktigimjzda sizinki gibiydi belim agriyor derdim kesin hamilrsin ya canim sunu cekti su yemegi yapim derdin kesin hanilesin drrdi benim psikolojim bozuldu ve ben 43 gun geciktim ....oldum oldum dirildim agrilar sancilar sizilar....sizinkidd psikolojik olabilir....esinjzi ok dinlemeyin
Evet bence de psikolojik :-((((( beni sinir ediyor ağır kaldırınca çocuk düşer dikkat et diyor sus diyorum ee görürsün bak hamilesin diyor
Sen dinleme canim esini hem gecikme olmadan cocuk dusmez merak etmebak beni dinle sen sakin ol ce adet gununu bekle
Bu ay bende yaşadım,benimki daha da koyuydu,gönderdim burdan da hatta,edtesi gün kan testi negatif çıktı malesefKizlar olmadi kan testi negatif
1 sene 4 aylik evliyim ama 3 aydir korunmuyorz 1 sene korunduk ben degil ama 1 sene cocuk cocuk dedim esim istemedi simdi cocuk diye deli oluyor bakalimkaç yıllık evlisiniz ?
Ah canim seni o kadar iyi anliyorum ki 1 gece uyumadim testi bas ucuma aldim baktim baktim gulumsedim sabah gidip kan verdim 1. 20 beynimden vuruldum resmenBu ay bende yaşadım,benimki daha da koyuydu,gönderdim burdan da hatta,edtesi gün kan testi negatif çıktı malesef
Yoksa bebiş,işallah biran önce adet olursun,ben sıkıntıdan olamuyom 47. Gün bugün,çatlıcam artık,doktora da geçen ay gitmiştim,pko var gibi demişti,o da geciktiriyormuş,ruh halim yerlerdeAh canim seni o kadar iyi anliyorum ki 1 gece uyumadim testi bas ucuma aldim baktim baktim gulumsedim sabah gidip kan verdim 1. 20 beynimden vuruldum resmen
1 sene 4 aylik evliyim ama 3 aydir korunmuyorz 1 sene korunduk ben degil ama 1 sene cocuk cocuk dedim esim istemedi simdi cocuk diye deli oluyor bakalim
Bugun bu hastaligi duydugum.ikinci kisisin canim....bendede kist adet oncesi olusuyor adet sonrasi kayboluyr 2 kere basima geldi iki defada gecti gtti diyor doktorlar ....beni bu ay kontrolum var bugun regl oldun ben cok sukur su an sizin yasadginjz bu durumu ben 2 ay once yasadim ilk korunmayi biraktigimjzda kendimi o kadar kaptirdim ki 43 gun geciktim pskilojik bu durum 20 tane test aldim inan ki belimin kasiklarimin dizlerimin agrisindan agladim artik esimde tovbe dedi ve agzina almiyor artik kendimize yapiyoruz yapma stres sende kendine bak benim burdan bi arkadasim daha oldu oda senle ben gbi stres yapiyor unutmayin kizlar ne gelirse strsten geliyorYoksa bebiş,işallah biran önce adet olursun,ben sıkıntıdan olamuyom 47. Gün bugün,çatlıcam artık,doktora da geçen ay gitmiştim,pko var gibi demişti,o da geciktiriyormuş,ruh halim yerlerde
Sen kac senelik evlisinYoksa bebiş,işallah biran önce adet olursun,ben sıkıntıdan olamuyom 47. Gün bugün,çatlıcam artık,doktora da geçen ay gitmiştim,pko var gibi demişti,o da geciktiriyormuş,ruh halim yerlerde
Canim oncelikle korunmayi biraktigimdan beri folik asit kullaniyorum esim ve ben cok bilincliyiz hm folik asit aliyorum hem.dengelu besleniyorum cok sukur....biliyorum hersey nasip kismet bende artik kugul takilicam bi mindiklar sanirim oyle yapinca telaslanip hop geliyorlarcanım daha yeni evlisiniz, bu işler tamamen denk gelme meselesi..ben de 1 sene 3 aylık evliyim, ilk 6 ay korunmuştuk sonra bir deneyelim dedik ve evliliğimizin 7. ayında hamile kaldım ve hiç beklemiyordum çünkü o ay sadece 2 kez birlikte olduk ama yumurtlama dönemimdi bunu belirteyim..belki de beklentisiz olduğumuzdan hemen oldu stres yapmamıştık çünkü, stres hormonları bünyeyi çok etkiliyor.. doktora gidip muayene ol ama içinde bir kuşku kalmasın, kolay hamile kalmak için doktorlar folik asit veriyorlar diye duymuştum, doktoruna bunu da danışabilirsin..kendini üzme bu kadar, bebek ne zaman geleceğini bilir..
Canim birde merakimdan soruyorum o iki gunu nasjl denk getirdin ??????canım daha yeni evlisiniz, bu işler tamamen denk gelme meselesi..ben de 1 sene 3 aylık evliyim, ilk 6 ay korunmuştuk sonra bir deneyelim dedik ve evliliğimizin 7. ayında hamile kaldım ve hiç beklemiyordum çünkü o ay sadece 2 kez birlikte olduk ama yumurtlama dönemimdi bunu belirteyim..belki de beklentisiz olduğumuzdan hemen oldu stres yapmamıştık çünkü, stres hormonları bünyeyi çok etkiliyor.. doktora gidip muayene ol ama içinde bir kuşku kalmasın, kolay hamile kalmak için doktorlar folik asit veriyorlar diye duymuştum, doktoruna bunu da danışabilirsin..kendini üzme bu kadar, bebek ne zaman geleceğini bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?