- 7 Ocak 2017
- 199
- 183
- 18
- 31
- Konu Sahibi Ruzgariklim
-
Him bak bunu ogrendigim cok iyi oldu mutlaka deniycemAdetin duzensiz oldugu icin bu hesaplama sana uymaz canim , doktor daha iyi bir tahminde bulunabilir.. Ya da adetin bittikten 12 gun sonra 2 gunde 1 iliskiye gir , tutma ihtimali yuksek eger baska bir saglik problemin yoksa (;
Hi birde canim ben hep sunu duyuyorum adet bitr bitmez tutar diyorlar dgrumu bilemedimAdetin duzensiz oldugu icin bu hesaplama sana uymaz canim , doktor daha iyi bir tahminde bulunabilir.. Ya da adetin bittikten 12 gun sonra 2 gunde 1 iliskiye gir , tutma ihtimali yuksek eger baska bir saglik problemin yoksa (;
Cikar tabi erken dollenme olmus demekki
Benim kuzenim de aşılama yöntemiyle hamile su an ikizlere hem de...teste göre hamilesiniz gozukuyor, emin olmak icin yarin da kan verin isterseniz (;cidden miya kimyasal gebelikse diye çok korkuyorum. bi de ilk aşılaması tutan çok az kişi var. inşallah tutmuştur ya. çok teşekkür ederim :)
Benim kuzenim de aşılama yöntemiyle hamile su an ikizlere hem de...teste göre hamilesiniz gozukuyor, emin olmak icin yarin da kan verin isterseniz (;
Hi birde adetle birlikte mi 12 gun sayayim yoksa adetten sonra mi ya canim kusura bakmaAdetin duzensiz oldugu icin bu hesaplama sana uymaz canim , doktor daha iyi bir tahminde bulunabilir.. Ya da adetin bittikten 12 gun sonra 2 gunde 1 iliskiye gir , tutma ihtimali yuksek eger baska bir saglik problemin yoksa (;
Sonucu bizimlw mutlaka paylasinyarın ilk işim o olacak :) teşkkür ederim:)
muhakkak , ikinci işim de bu olacak. :)Sonucu bizimlw mutlaka paylasin
Hi birde canim ben hep sunu duyuyorum adet bitr bitmez tutar diyorlar dgrumu bilemedim
Hamilelik için en uygun zamanın hesaplanması için yumurtlama (ovulasyon) döneminin belirlenmesi çok önemlidir. Bu tarihlere yakın günlerde bulunulan cinsel ilişkiler sonucunda gebelik elde edilme ihtimali daha yüksektir. Adetleri düzenli olan bayanlarda yumurtlama adet kanaması başlamadan yaklaşık 14 gün önce gerçekleşir, yumurtlama gününü tespit etmenin en pratik yolu budur. Bu hesapla adet dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama adetin 14. günü olur, adet kanamasının başladığı ilk günden sayarak 14. güne denk gelir yaklaşık. Bu günden 2-3 gün önce başlayarak 1 hafta boyunda 2-3 günde bir cinsel ilişkide bulunmak hamile kalma şansını arttıracaktır. (Yani adet başlamadan 17-18 gün önce başlayarak 1 hafta boyunca 2-3 günde bir ilişkiye girmek gerekir)Hi birde adetle birlikte mi 12 gun sayayim yoksa adetten sonra mi ya canim kusura bakma
Hamilelik için en uygun zamanın hesaplanması için yumurtlama (ovulasyon) döneminin belirlenmesi çok önemlidir. Bu tarihlere yakın günlerde bulunulan cinsel ilişkiler sonucunda gebelik elde edilme ihtimali daha yüksektir. Adetleri düzenli olan bayanlarda yumurtlama adet kanaması başlamadan yaklaşık 14 gün önce gerçekleşir, yumurtlama gününü tespit etmenin en pratik yolu budur. Bu hesapla adet dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama adetin 14. günü olur, adet kanamasının başladığı ilk günden sayarak 14. güne denk gelir yaklaşık. Bu günden 2-3 gün önce başlayarak 1 hafta boyunda 2-3 günde bir cinsel ilişkide bulunmak hamile kalma şansını arttıracaktır. (Yani adet başlamadan 17-18 gün önce başlayarak 1 hafta boyunca 2-3 günde bir ilişkiye girmek gerekir)
(Not: Her gün ilişkiye girmek sperm sayısını çok azaltacağı için önerilmez, bu nedenle iki günde bir ilişki önerilir.)
Diğer örnekler: Adetleri düzenli 30 gün süren bir bayan adet kanamasının başladığı ilk günden başlayarak 16. gün yumurtlama olacağını hesaplamalıdır. Adet kanamaları düzenli 35 günde bir olan kadınlarda yumurtlama günü 21. güne denk gelir yaklaşık olarak.
Adetleri düzensiz olanlarda yumurtlama gününü tahmin etmek daha zordur. Ama her zaman adet kanaması başlamadan ortalama 14 gün önce yumurtlama meydana gelir.
Su durumda adetin baslangic tarihinden itibaren 14.gun iliskiye girmen gerekiyor, bugun adet olduysan 25 ocaktan itibaren 2 gunde 1 iliskiye girmen gerekiyor
Test mi yaptin tekrardan canimşükür arkadaşlar, bebeğim geliyor :) darısı isteyen herkesin başına :)
Test mi yaptin tekrardan canim
Senin adina cok cok sevindim canim sen bu gece uyuyamassin bizim icinde dua et bol bol bak unutmakan testi yaptırdım evimin yakınındaki bi hastanede. dayanamadım sabaha kadar :) hayırlı sonuç verdiler çok şükür. yarın da kendi doktoruma gideceğim :)
Cok uzgunum ,hamile değilim adet oldum :-( 4 aydir bana boyle yapib beni umutlandiriyorlarSen dinleme canim esini hem gecikme olmadan cocuk dusmez merak etmebak beni dinle sen sakin ol ce adet gununu bekle
Canim seni cok iyi anliyorum bende 3 ayde ayni seyleri yasiyorum ....demekki tek degilmism diyorum sizin gibi arkadaslarimj gorunce ...sakin ol ve uzulme esinle konus al karsina deki benim dengelerimj bozuyorsun de sende dusunme bu cocuk konusunu ben artik oyle yapiyorum unutma cok istedigin sey gec oluyorCok uzgunum ,hamile değilim adet oldum :-( 4 aydir bana boyle yapib beni umutlandiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?