- 24 Ağustos 2016
- 3.759
- 6.304
- 158
- Konu Sahibi Ruzgariklim
-
Canim birde merakimdan soruyorum o iki gunu nasjl denk getirdin ??????
Aynen öyle,ayda 30 tane test yapıyorumdjr heralde,en az iki kere de kan veriyorumBugun bu hastaligi duydugum.ikinci kisisin canim....bendede kist adet oncesi olusuyor adet sonrasi kayboluyr 2 kere basima geldi iki defada gecti gtti diyor doktorlar ....beni bu ay kontrolum var bugun regl oldun ben cok sukur su an sizin yasadginjz bu durumu ben 2 ay once yasadim ilk korunmayi biraktigimjzda kendimi o kadar kaptirdim ki 43 gun geciktim pskilojik bu durum 20 tane test aldim inan ki belimin kasiklarimin dizlerimin agrisindan agladim artik esimde tovbe dedi ve agzina almiyor artik kendimize yapiyoruz yapma stres sende kendine bak benim burdan bi arkadasim daha oldu oda senle ben gbi stres yapiyor unutmayin kizlar ne gelirse strsten geliyor
Canim benim adetim duzensz bak ben korunmayi biraktigimdan beri adetlerimi kontrol ediyorum ilk ay 27 sinde 2.ay 9 unda gecen ay 11 inde bu ayda 11 inde oldun yani bugun ben pek anlamiyorum bu hesaptan ya rica etsem sen bi baksanahttps://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
buradan hesaplayıp yapmıştım.. son adet tarihini gir ve kaç günde bir olduğunu ayarla,çıkan sonuca göre günler belircek,doğurganlığının yüksek ya da orta,düşük olduğu zamanları görceksin..bana ikisinde de orta/yüksek olan gün denk gelmişti..en yüksek olan gün kavgalıydık boşa geçmişti o gün ki o ay üzülmüştüm hamile olma olasılığım düşük gelmişti banaama işte düşündüğüm gibi olmadı,adetim 2 gün gecikince test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ve ben şok şimdi doğuma 1 ay kaldı , inşallah kızımı kucağıma alacağım sağ salim..
Canim senin adina sevindim Rabbim hayrlisiyla kucagina almayi nasip etsinhttps://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
buradan hesaplayıp yapmıştım.. son adet tarihini gir ve kaç günde bir olduğunu ayarla,çıkan sonuca göre günler belircek,doğurganlığının yüksek ya da orta,düşük olduğu zamanları görceksin..bana ikisinde de orta/yüksek olan gün denk gelmişti..en yüksek olan gün kavgalıydık boşa geçmişti o gün ki o ay üzülmüştüm hamile olma olasılığım düşük gelmişti banaama işte düşündüğüm gibi olmadı,adetim 2 gün gecikince test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ve ben şok şimdi doğuma 1 ay kaldı , inşallah kızımı kucağıma alacağım sağ salim..
Yapma iste bunu kendine yipranirsinAynen öyle,ayda 30 tane test yapıyorumdjr heralde,en az iki kere de kan veriyorum
1,5 yıllık evliyim ama,2005 den beri beraberiz zaten,yani bi gezeyim tanıyım evresini çoktan geçtik:) artık çoluklu çocuklu kısmını istiyom, bir de haziranda bi hamilelik geçirip,sağlıksız olunca,alındı,ondan sora daha çok ister oldum...Sen kac senelik evlisin
Bide çalışıyom ben,eylül ekim kasım benim için en uygun aylar hamile kalmaya,iş açısından... ilk orda başladım zaten çalışmalara,bide hesap yapıyom bu ay yaparız şuay doğururum,sora çalışabilirim falan diye,öğretmenim ben,hazirana temmuza doğum geldimi rahat olur diye:) sanki öyle isteyince oluyomuş gibi:):)Yapma iste bunu kendine yipranirsin
Sagluksiz oldu derken nasjl yani canim1,5 yıllık evliyim ama,2005 den beri beraberiz zaten,yani bi gezeyim tanıyım evresini çoktan geçtik:) artık çoluklu çocuklu kısmını istiyom, bir de haziranda bi hamilelik geçirip,sağlıksız olunca,alındı,ondan sora daha çok ister oldum...
Uzun birazcık,kanda normal ilerlemiyodu,yani şki günde bir iki katına çıkmıyordu,hergün takip edildi iki doktora birden gidiyodum,biri dış gebelik dedi, ama dış gebelik kesin olarak görülemiyomuş genelde ultrasonla falan, diğeri de dış olabilir dedi,bi kaç gün daha bakalım dedi,sora keseyi gördü biri ama,kan nırmal gitmediği için,sağlıksız,alınması gerekiyo,yanında birde dış gebelik de olabilir dedi,dış gebelik için iğne yapıldı,içerdeki içinde kürtajSagluksiz oldu derken nasjl yani canim
Him gecmis olsun canim ya umarim bebegin gelir ve seni bulur uzulmeUzun birazcık,kanda normal ilerlemiyodu,yani şki günde bir iki katına çıkmıyordu,hergün takip edildi iki doktora birden gidiyodum,biri dış gebelik dedi, ama dış gebelik kesin olarak görülemiyomuş genelde ultrasonla falan, diğeri de dış olabilir dedi,bi kaç gün daha bakalım dedi,sora keseyi gördü biri ama,kan nırmal gitmediği için,sağlıksız,alınması gerekiyo,yanında birde dış gebelik de olabilir dedi,dış gebelik için iğne yapıldı,içerdeki içinde kürtaj
İşallah isteyen ve hakeden herkesin olur,isteyip de kıymet bilmeyenler oluyor sonra,bir de onlara çok sinir oluyorumHim gecmis olsun canim ya umarim bebegin gelir ve seni bulur uzulme
Sagol tatlim aminn, Allah en kisa zamanda senin de yuzunu guldursun..Canim senin adina sevindim Rabbim hayrlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Hamilesin canim tebriklerrrrr !kızlar benimki de böyle. ilk aşılamamın 22. günü. kan testi yapmadım korktum. bugün idrar testi yaptım bu çıktı. sizce erken mi ya da ne olabilir. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mesajinizi simdi gordum tebrik ederim hamilesiniz kac gundur gecikiyorsunuz ustelik baya olmus galiba silik bile cikmamis bebeginiz tam net olarak belli etms kendinikızlar benimki de böyle. ilk aşılamamın 22. günü. kan testi yapmadım korktum. bugün idrar testi yaptım bu çıktı. sizce erken mi ya da ne olabilir. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hamilesin canim tebriklerrrrr !
Mesajinizi simdi gordum tebrik ederim hamilesiniz kac gundur gecikiyorsunuz ustelik baya olmus galiba silik bile cikmamis bebeginiz tam net olarak belli etms kendini)))
Ben kimyasal gebeligi cok sık duyuyorum ama ne oldugunu bilmiyorum beni bi aydinlaton lutfencidden miya kimyasal gebelikse diye çok korkuyorum. bi de ilk aşılaması tutan çok az kişi var. inşallah tutmuştur ya. çok teşekkür ederim :)
Adetin duzensiz oldugu icin bu hesaplama sana uymaz canim , doktor daha iyi bir tahminde bulunabilir.. Ya da adetin bittikten 12 gun sonra 2 gunde 1 iliskiye gir , tutma ihtimali yuksek eger baska bir saglik problemin yoksa (;Canim benim adetim duzensz bak ben korunmayi biraktigimdan beri adetlerimi kontrol ediyorum ilk ay 27 sinde 2.ay 9 unda gecen ay 11 inde bu ayda 11 inde oldun yani bugun ben pek anlamiyorum bu hesaptan ya rica etsem sen bi baksana
Cikar tabi erken dollenme olmus demekki3 gün geçti adetimin üstünden. bu kadar çabuk çıkar mı idrar testinden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?