acaba hamilemiyim lutfen yardim...

O kadar stresliyim ve korkuyorum ki anlatamam geceden beri uyumadim inan....Ya yanlissa diye dusunmekten kendimi alamiyorum

O kadar stresliyim ve korkuyorum ki anlatamam geceden beri uyumadim inan....Ya yanlissa diye dusunmekten kendimi alamiyorum
Benim testimde seninki gibi çıktı adete 4 gün varken ertesi gün yine yaptm aynıydı dün kan verdim hamileymişim inşallah seninkide aynı sonuçlanır

Benim testimde seninki gibi çıktı adete 4 gün varken ertesi gün yine yaptm aynıydı dün kan verdim hamileymişim inşallah seninkide aynı sonuçlanır
Hayirli olsun canim Rabbim hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin....Benim teste baktin mi canim sen ? Bide sende mi erken gebelik testi yaptin bende pazartesi normal gebelik testlerinden alacam

O beyaz şerit gibi görünen yer 2. çizginin çıkması gereken yer.
Yani her testte olur.
Allah gönlünüze göre versin.

Hayirli olsun canim Rabbim hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin....Benim teste baktin mi canim sen ? Bide sende mi erken gebelik testi yaptin bende pazartesi normal gebelik testlerinden alacam
Evet baktım canım erken gebelik testiydi benimkide ertesi gün normal gebelik testi yaptım testim bu flaşla çektim normal çekince çizgi hiç gözükmüyor du hemen gidip kan verdim

Lütfen ama lütfen böyle yapmamaya çalışın. Bakın benim haziranda kimyasal gebeliğim oldu. Yani pozitifti gebelik testim. Kan testim pozitifti. Ama 1 hafta sonra düştü. Biliyorum teselli değil ama gene de içinizii sakin tutmaya çalışın. Ben çok üzüldüm ama gene de 4-5 ay hamilelik yaşayıp da kaybedenlerden şanslıydım. Negatif olsa bile hayırlısının böyle olabileceğine odaklanmaya çalışın. Çok züğürt tesellisi geliyor biliyorum. Beni de kimse teselli edememişti. Etmeye çalışanlara da çok sinirleniyordum ama kendinizi üzmekten başka bir şeye yaramıyor. Her şeyin cidden bir zamanı oluyor.

Haklsiin canim bende sakin olmaya calisacam insallah

Canim erken yaptigin zaman testi beyaz cizgi cikabiliyor sen yakindan pembe oldugunu söylüyorsun doğruluk payi yuksek bence sonuc olarak hamile olmadiginda hic cizgi cikmiyor yarin sabah ilk idrarla yap birde onda da cikarsa kan testi yaptir belkide adetine 5 gun falan vardir benimde cikmisti bukadar erken hakkinda hayirlisi olsun

Canim evet bi arkadas o cizgi hep cokar demis ama ben 3 aydr kac tane yaptim test koca tek cizgiler vardi hayalet silik bile yoktu ama su an var goruyorum ama yinede umit etmiyorum pazartesi ilk idrarla alip yapicam

canim bu normal sartlarda gebelik var var demek ama zaman aşımına uğradıysa cok umutlanma kan testini bekle insallah vardir olumlu birseyler. gecen ay bende yaptim ilk 3 5 dk da birsey yoktu 10 dakikadan sonra iki cizgi belirdi ama malesef hamile degilmisim o kadar da umutlanmis heveslenmistim kii sonrasi buyuk husrana ugradim. sen hic hicbir sey yok gibi dusun davran. p.tesi kan testini bekle canim

Bende 7 gün kala öğrendim seninki benden koyu. Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…