- 7 Ocak 2017
- 199
- 183
- 18
- 31
- Konu Sahibi Ruzgariklim
-
Pazartesi normal gebelik testi alicam o zaman su 5 lira olanlardanOncelıkle sakın ol. Korkmanada gerek yok tekrarlıyıp goruceksın canım
O kadar stresliyim ve korkuyorum ki anlatamam geceden beri uyumadim inan....Ya yanlissa diye dusunmekten kendimi alamiyorumAnladım. Umarım hamilesindir. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bende bu testten 5 tane var. Artık toplu alıyorum. Biz de 7-8 aydır deniyoruz. Adet düzensiz olunca benim de kafam karışıyor ama normal gebelik testinde çıkacak olan bunda hayde haydeye çıkar bence. Kan testi haftasonu yapılıyor mu? İmkanınız varsa daha fazla gerilmeden gidin bir kan verin isterseniz.
Benim testimde seninki gibi çıktı adete 4 gün varken ertesi gün yine yaptm aynıydı dün kan verdim hamileymişim inşallah seninkide aynı sonuçlanırO kadar stresliyim ve korkuyorum ki anlatamam geceden beri uyumadim inan....Ya yanlissa diye dusunmekten kendimi alamiyorum
Hayirli olsun canim Rabbim hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin....Benim teste baktin mi canim sen ? Bide sende mi erken gebelik testi yaptin bende pazartesi normal gebelik testlerinden alacamBenim testimde seninki gibi çıktı adete 4 gün varken ertesi gün yine yaptm aynıydı dün kan verdim hamileymişim inşallah seninkide aynı sonuçlanır
O gordugunuz beyaz degil pembe aslinda fotoda net cikmamisO beyaz şerit gibi görünen yer 2. çizginin çıkması gereken yer.
Yani her testte olur.
Allah gönlünüze göre versin.
Evet baktım canım erken gebelik testiydi benimkide ertesi gün normal gebelik testi yaptımHayirli olsun canim Rabbim hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin....Benim teste baktin mi canim sen ? Bide sende mi erken gebelik testi yaptin bende pazartesi normal gebelik testlerinden alacam
O kadar stresliyim ve korkuyorum ki anlatamam geceden beri uyumadim inan....Ya yanlissa diye dusunmekten kendimi alamiyorum
Canim cizgin beyaz mi pembemiEvet baktım canım erken gebelik testiydi benimkide ertesi gün normal gebelik testi yaptımEki Görüntüle 1935558 testim bu flaşla çektim normal çekince çizgi hiç gözükmüyor du hemen gidip kan verdim
Haklsiin canim bende sakin olmaya calisacam insallahLütfen ama lütfen böyle yapmamaya çalışın. Bakın benim haziranda kimyasal gebeliğim oldu. Yani pozitifti gebelik testim. Kan testim pozitifti. Ama 1 hafta sonra düştü. Biliyorum teselli değil ama gene de içinizii sakin tutmaya çalışın. Ben çok üzüldüm ama gene de 4-5 ay hamilelik yaşayıp da kaybedenlerden şanslıydım. Negatif olsa bile hayırlısının böyle olabileceğine odaklanmaya çalışın. Çok züğürt tesellisi geliyor biliyorum. Beni de kimse teselli edememişti. Etmeye çalışanlara da çok sinirleniyordum ama kendinizi üzmekten başka bir şeye yaramıyor. Her şeyin cidden bir zamanı oluyor.
Pembe ydi çizgiCanim cizgin beyaz mi pembemi
Canim erken yaptigin zaman testi beyaz cizgi cikabiliyor sen yakindan pembe oldugunu söylüyorsun doğruluk payi yuksek bence sonuc olarak hamile olmadiginda hic cizgi cikmiyor yarin sabah ilk idrarla yap birde onda da cikarsa kan testi yaptir belkide adetine 5 gun falan vardir benimde cikmisti bukadar erken hakkinda hayirlisi olsun
Canim benim cizgide iki cizgi seklinde cozgiler pembe bu dedigim diger cozguden haric o besbellj pembePembe ydi çizgi
Hadi inşallah olumlu sonuçlar alırsın Allahım kalbine göre versinCanim benim cizgide iki cizgi seklinde cozgiler pembe bu dedigim diger cozguden haric o besbellj pembe
Amin insallah canim yaHadi inşallah olumlu sonuçlar alırsın Allahım kalbine göre versin
Beyaz olunca noluyor ki canimCanim bikac gun tekrar test yap.Cizgi beyaz gibi ins hamilesindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?