Ben hatırlıyorum konuyu. Çok üzüldüm çocuğa ben olsam ayrılmazdım
Sevgilisi aşırı iyi niyetli hatta baya safmış işte sürekli kendi akrabaları tarafından dokandırılıyormuş herkesi kendi gibi iyi niyetli sanıyormuş ama onun dışında pırlanta gibi çocukmuş ama bu kız bıkmış çocuğun saflıklarından :dBize de anlat kız nolmuş :)
Sevgilisi aşırı iyi niyetli hatta baya safmış işte sürekli kendi akrabaları tarafından dokandırılıyormuş herkesi kendi gibi iyi niyetli sanıyormuş ama onun dışında pırlanta gibi çocukmuş ama bu kız bıkmış çocuğun saflıklarından :d
Abla herkes herkes aynisini yapiyo ama yine gidip onlarla is yapiyo kiramiyorum diyoKonunu hatirliyorum.
Evet vicdan azabi cektirir bu durumlar insana. Ama dusununce arkdaslar; saf bi erkeklede hayat gecmezki.
Bende cok cok ama cok zorlanirdim sen safsin diyip ayrilmayi.
Ama erkek dedgin koruyup kollayan, elini masaya vuran, seni kolunun altina alip herseyden uzak tutan olmalidir.
Bi kadin olarak kendimi korurum ben, ama bunun uzerine bide kocai korumam gerekicekse ben neden evlendim? Kim bu evin erkegi kim bu evin hanimi??
Konu sahibi sence cabalasa duzelirmiki?
Umit goruyomusun?
Bide dusunsene, oglani o kdar saf goruyorlarki. Borc verdgi adam " yoo ben senden borc almadim" dye piskin piskin basit bi bahaneyle isin icinden siyriliyor,oglani cozmusler ve bi guzel kullaniyorlar.
Abla herkes herkes aynisini yapiyo ama yine gidip onlarla is yapiyo kiramiyorum diyo
Nasıl ddğişsin ki Allah öyle yaratmış. Ama ben isterdim eşim öyle olsun.Anliyorum seni kzum. Kac senedir sevgiliydiniz?
Peki desenki " aglamayi kes, ya degisiceksin benim icin yada ben artik yokum".
Bi ise yararmi? Senin icin degisirmi?
Nasıl ddğişsin ki Allah öyle yaratmış. Ama ben isterdim eşim öyle olsun.
Belki de haklısın. Belki de benim kocam fazla atılgan olduğu için böyle düşümüyorumdur :/Inan bana istemezdin.
Benim eski sevgilim " sokakta 2 3 kisi beni cevirdi tehdit etti' diye agladi. Eli ayagi birbirine dolasti konusamadi.
Istemezsin boyle birisini, inan.
Böyle bir eş olmaz, yapmayın. Hayatınızı törpüler, sizi asla Mutlu edemez. Nereye değişecekmiş? Kolay mı öyle karakter değiştirmek, Ada'mın formatı böyle. Bu kişiden sadece iyi bir arkadaş olur başka da bişey olmaz.Inan bana istemezdin.
Benim eski sevgilim " sokakta 2 3 kisi beni cevirdi tehdit etti' diye agladi. Eli ayagi birbirine dolasti konusamadi.
Istemezsin boyle birisini, inan.
Reddettiğimiz zaman onun tam tersi biri mi çıkıyor karşımıza? Benim öyle olmadı. Sizin oldu mu?Sen bundan sonra öyle menfaaci çıkarcı biriyle cikacaksinki bu çocuğu mumla arayacaksin
Uyku tutmuyo halenReddettiğimiz zaman onun tam tersi biri mi çıkıyor karşımıza? Benim öyle olmadı. Sizin oldu mu?
Hayata bu kadar negatif ve dar çerçeveden bakmayalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?