Ben çalışırken iş yerinde arkadaşımın birinden hoşlanıyordum sanırım aramız çok iyi sayılmazdı sürekli benimle tartışır aşağılar dı. Ben işten ayrıldım düğün hazırlıkları için bana arkadaş kalalım dedi. Evlendim bana seninle ciddi düşünmeye başlamıştım çok erken evlendin dedi. Uzun süredir görüşmedim ne zaman canım sıkılsa derdimi dinler yapıcı yorumlar yapar ama ben evliyim ve eşim çok kıskanç eşimi de çok seviyorum ama bazen çok bunalıyorum ve beni anlamalarını bekliyorum sadece o hak veriyor yada ben öyle hissediyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum onunla konuşmakla
O seni elinden kaçırmış olduğu için seninle öyle yapıcı konuşuyor. Sen evlenmeden önce aklı nerdeymiş? Onunla konuşmakla hata yapıyorsun. Ya onu seviyorduysan onunla evlenecektin.. evlendikten sonra ilgi ve anlayış isteğini onunla konuşmakla telafi etmeyecektin.. Kocan aynı şeyi yapsa hoşuna gitmezdi.
Ben çalışırken iş yerinde arkadaşımın birinden hoşlanıyordum sanırım aramız çok iyi sayılmazdı sürekli benimle tartışır aşağılar dı. Ben işten ayrıldım düğün hazırlıkları için bana arkadaş kalalım dedi. Evlendim bana seninle ciddi düşünmeye başlamıştım çok erken evlendin dedi. Uzun süredir görüşmedim ne zaman canım sıkılsa derdimi dinler yapıcı yorumlar yapar ama ben evliyim ve eşim çok kıskanç eşimi de çok seviyorum ama bazen çok bunalıyorum ve beni anlamalarını bekliyorum sadece o hak veriyor yada ben öyle hissediyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum onunla konuşmakla
Bana uzanan bir yolu yok onun ben istediğim sürece irtibat kurabilirKlasik şeref yoksunu erkek davranışı... Kendinden hoşlanan kadınların asla gitmemesini isterler. Neden evlendikten sonra açıldı o arkadaş seni elde tutmak için. Onunla konuşma kocanı kaybedersin. Kocanda başka kadınlarla konuşursa görürsün
Yapıcı olmaya çalışıyor.Anlamıyorum , anlayamıyorum çevrenizdeki birileri sizi anlamıyorsa 70 yabancı anlasa ne olur ? Birileri size " haklısın" dediğinde değilen ne oluyor ?
Emininki kv.nizi anlattığınızda arkanızdan gülüyordur.
Anlıyormuş! Kim bilir neyin peşinde.
Yok inşallah hata yapmadım bu günden sonra da yapmam umut ediyorumHata tatlıdır
Bi yudum aldın mı, hepsini icesin gelir..
O yudumu almamanizi tavsiye ediyorum aksini yparsanz kurtulamazsnz!!
Sık sık yazdığımı düşünüyorsun ama öyle bir durum söz konusu değilIki türlü empati yap canım
1 bu adam senin için ne düşünüyor ( yani kendini adamın yerine koy)
2 eşinin yerinde sen olsan ne düşünürsün
Yardımcı olayım
Bu adam senin için muhtemelen şöyle düşünüyor
Zamanında olmadı ama şimdi elimin altında nasılda sık sık bana yazıyor kocası da ayrı aptal karısının internette kimle konuşup ne yaptığını bile bilmiyor
Diğerini sen bul canım ben yazmıyorum eşinin yerine koy kendini şeytana uyma şeytan bu esnada sana hep yardım eder fırsat yaratır sen sen ol bunu yapma
Eşinin de yaptığını düşün kabul eder miydin?
Çok yanlış anlamışsınız.niye yanlış olsun ki eski hoslandiginla konusmak. esinde eski hoslandigiyla konussun canim hatta bulussun. normal karsilarsin dmi? biraz empati kursan zaten yanls oldugunu anlardin ve bize sormazdin bile.. hatanin neresinden donersen kâr konuşmayı hemen kes.
Bu saatte burada değildim. Ama evet konu hakkında daha fazla yorum yapamayacağımı belirtmiştimKonu sahibi artik yazmayacagini soyledi. Baska konulara yorum yaptigini gordum ama buraya yazmiyor.
Eskiden adı üzerinde onun benim hayatımda bir yeri yok artık sadece bana telkinde bulunduğu için yazıyordumAynısını eşiniz yapsaydı ne hissederdiniz? böyle düşünmek lazım. Bence yanlış yapıyorsunuz. Evli bayanlarında erkek ark.ları olur yani liseden üniv.den çevreden iş ortamından tanıdıgı ama eskiden hoşlandıgı biri olmamalı.
Sizi anlıyorum ama o size bu cümleyi kullanmış. ' seninle ciddi düşünmeye başlamıştım çok erken evlendin ' doğru bir insan olsaydı evli bayana bu şekilde konuşmazdı emin olun onun fikirlerinden size bi hayır gelmez konuşmayı bırakın bence.Eskiden adı üzerinde onun benim hayatımda bir yeri yok artık sadece bana telkinde bulunduğu için yazıyordum
Ben tehlike sezinliyorum. Kusura bakma canım ama kötü olduğun zaman sürekli onunla dertleştiğinde eşim beni anlamıyor o anlıyor dedikçe aranızdaki yakınlaşma artacak ve umarım olmaz ama olay başka yerleregidecek. Bizzat yakınımda şahit oldum. Hem o adam düzgün olsaydı tam ciddi düşünmeye başlamıştım erken oldu evlilik falan demezdi. Sevgilisi olan bir kıza bile denmez ki sen evlilik yolundaymışsın.Ben çalışırken iş yerinde arkadaşımın birinden hoşlanıyordum sanırım aramız çok iyi sayılmazdı sürekli benimle tartışır aşağılar dı. Ben işten ayrıldım düğün hazırlıkları için bana arkadaş kalalım dedi. Evlendim bana seninle ciddi düşünmeye başlamıştım çok erken evlendin dedi. Uzun süredir görüşmedim ne zaman canım sıkılsa derdimi dinler yapıcı yorumlar yapar ama ben evliyim ve eşim çok kıskanç eşimi de çok seviyorum ama bazen çok bunalıyorum ve beni anlamalarını bekliyorum sadece o hak veriyor yada ben öyle hissediyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum onunla konuşmakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?