Kiskanç nişanlıların terbiyesizliğinden bahsetmeyeceğim. Tatile istiyorsan git tabi.şimdi soru cok acıklayıcı ve uzun olacak. şimdı ben bır yere kamera yaptım tabı bu kameralar da sorun cıktı ve ilgılen en beyfendıyı aradım. ve 6 ayda 2defa aramiş im bu beyfendı nişanlı. ve nişanlısı cok kıskancmiş benım gıbı guzel kadını cok kıskanmış hakkımı yemıyeyım cok guzelim Rabbım nazar dan saklasın benı neyse sonra konu uzadı ve kız kıskanclıgını abartınca benı aradı ve acık acık uyardı. ne alakaysa sankı nişanlısına kaldık hasbi Allah yaaa ne igrenc dusunce. 2ci sorunum tatıle gıtmek istiyorum canım cok sıkıldı sızce ne dusunuyorsunuz bh konular hakkında suanda bıle canım sıkılıyor
cansın can dusun gulmek için bıle konu acıyorum okadar sıkıldımKiskanç nişanlıların terbiyesizliğinden bahsetmeyeceğim. Tatile istiyorsan git tabi.
Kıskanç nişanlıdan buraya ne kadar hızlı bir geçiş yaptınız2ci sorunum tatıle gıtmek istiyorum canım cok sıkıldı sızce ne dusunuyorsunuz bh konular hakkında suanda bıle canım sıkılıyor
cok önemli değil nişanlı aman takılacak bişey degıl ılkez entrikalı bır hayatım oldu zaten kısa surduKıskanç nişanlıdan buraya ne kadar hızlı bir geçiş yaptınız
şimcikkk sayın üye bir kere sanırım aşırı güzelsiniz ısrarla bu konunun üstünde durmuşsunuz.elinizi sallasanız ellisi saçınızı sallasanız tellisi.kameracı da kimmiş .tatil konusuna gelince Şeyma Subaşı o çirkinlikle ibizaya gitmişse siz mars ta bile tatil yaparsınız hakkınızdır.görmeden güzelliğiniz ışıldıyor zatenn.taaaa buralara yansıdı maşalahh tü tü tüüüüüüşimdi soru cok acıklayıcı ve uzun olacak. şimdı ben bır yere kamera yaptım tabı bu kameralar da sorun cıktı ve ilgılen en beyfendıyı aradım. ve 6 ayda 2defa aramiş im bu beyfendı nişanlı. ve nişanlısı cok kıskancmiş benım gıbı guzel kadını cok kıskanmış hakkımı yemıyeyım cok guzelim Rabbım nazar dan saklasın benı neyse sonra konu uzadı ve kız kıskanclıgını abartınca benı aradı ve acık acık uyardı. ne alakaysa sankı nişanlısına kaldık hasbi Allah yaaa ne igrenc dusunce. 2ci sorunum tatıle gıtmek istiyorum canım cok sıkıldı sızce ne dusunuyorsunuz bh konular hakkında suanda bıle canım sıkılıyor
Allah ayagımi tasa degdırmesın Rabbım nazarlardan saklasın benı inşallah onlarda kım ben ay parcasıyım cok. sukur. kamera konusu cok önemsız önemli olan benım guzellıgımşimcikkk sayın üye bir kere sanırım aşırı güzelsiniz ısrarla bu konunun üstünde durmuşsunuz.elinizi sallasanız ellisi saçınızı sallasanız tellisi.kameracı da kimmiş .tatil konusuna gelince Şeyma Subaşı o çirkinlikle ibizaya gitmişse siz mars ta bile tatil yaparsınız hakkınızdır.görmeden güzelliğiniz ışıldıyor zatenn.taaaa buralara yansıdı maşalahh tü tü tüüüüüü
bu saatte arayamam cumku dakıkam yokkıBu saatte aradıysanız sıkıntısallamayın yahu. Tatile istediğiniz yere gidin.
huzur kokan heryere phone 12 alayım kredı cekecegım ya o adamda bakarsa bana ayy şimdı karısı musallat olursa bana kafamda delı sorulareee tatile niriye gidicen
Kafalar güzel mihuzur kokan heryere phone 12 alayım kredı cekecegım ya o adamda bakarsa bana ayy şimdı karısı musallat olursa bana kafamda delı sorular
aynen boyle olması daha iyi değil miKafalar güzel mi
kendisi önemli bir kadındır.atomu parçalıyor hergün.bu ulvi görevi yaparken de birazcık kafası karışmış.ama çok güzelmiş hoş görülebilirKafalar güzel mi
sen anlıyorsun beni anlatmaya gerek yokkendisi önemli bir kadındır.atomu parçalıyor hergün.bu ulvi görevi yaparkend e birazcık kafası karışmış.ama çok güzelmiş hoş görülebilir
sitenin çirkin kadınlarındanım ama kaderim böyleymişş.senin ışıltın bir başka ama inandım taaa buralara geldi parlakkkk bir ışıkkkksen anlıyorsun beni anlatmaya gerek yok
sen cırkın yeme benı şimdisitenin çirkin kadınlarındanım ama kaderim böyleymişş.senin ışıltın bir başka ama inandım taaa buralara geldi parlakkkk bir ışıkkkk
ıphone 12 zenginsinhuzur kokan heryere phone 12 alayım kredı cekecegım ya o adamda bakarsa bana ayy şimdı karısı musallat olursa bana kafamda delı sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?