acaba ne olabilir

bebekbebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
9
2
88
Şanlıurfa
arkadaslar nişanlımın bilgisayarı 3 aydır bende canım sıkılmasın internete girebileyim diye bilgisayarını bana bıraktı. Ancak son 1 aydır baska bir kadının facebooku ve sifresi otomatık olarak acılıyor Yanı baskasının facebokunu görebiliyorum ve bu bır kadına ait facebook. Nişanlıma olayı anlattım kadını tanıyorum dedi çalıştıgı iş yerinde ofisi olan gayrı menkul işleriyle uğrasan biR kadınmış yaklasık bir ay önce bilgisayarına format atmıstım parasıyla dedi. ama sana verdiğim bilgisayarda onun facebokunun açılması cok ilginç dedi ya arkadaslar neolur yardımcı olun böyle bişey olabilirmi acaba. Benim kafam durmuş bir vaziyette.Nişanlımda şaşırıyor hiç anlamıyorum nasıl böyle bir şey olur diye.Acaba kandırılıyor muyum

2 aydir boyle bisey yoktu son ayda mi oldu. Elinizdeki bilgisayardan 1 ay once o kadina ait facebook acilmis ve sitedeki cikis sekmesi yerine direk sayfadaki kapat isaretinden kapatilmis. Yani baskasinin bilgisayarina format atinca sizdeki bilgisayarda o sayfa acilmaz. Nisanlin bilgisayari kullaniyomu yaninizda peki

canım birisi o kadının facebookuna nişanlının bilgisayarından girecek ki o zaman bilgisayar bazen otomatik yada kişinin isteği üzerine o kadının facebookunu hafızaya alıp otomatik açacak yani nişanlının bilmemesine imkan yok malesef

Bundan bir kaç ay önce bana bir email geldi. Biri Facebook'ta benim email adresimi ikinci email adresi olarak girmiş. Ben de şifre sıfırlama mail istedim. Geldi yeni şifre girdim. Böylelikle o kişinin Face hesabına girdim. Bir de ne göreyim 15 yaşındaki kuzenimin kankasıymış. Aralarında bir sürü ergen muhabbet yazışmaları falan vardı. Okudum ettim. Benimle ne alakası var çözmeye çalıştım ama çözemedim. Kuzenimle görüşmüyorum. Kankasını tanımıyorum. Kuzenimle veya arkadaşıyla aynı bilgisayarı kullanmış değilim. Yani ,ok tuhaf bir durumdu. Bence senin de aklına kötü birşey gelmesin. Çok basit bir açıklaması olabilir.

canım son bir aydır gördüm acaba daha öncede mi vardı bilmiyorum ama olsaydı görürdüm son bir aydır faceni görebiliyorum hatta internette nerelere girdiğini bile görebiliyorum karısık anlatabildim sizlere. nişanlım baska sehirde ben baska sehirdeyim yani acaba bu bilgisayarla daha önce bu kadının facebokuna girilmiş olmalı o zaman değilmi böyle bir sey olması için gercekten kafamı toparlayamıyorum cevap veridğiniz için teşekkürler

Canım takma bence.Kötü bir şey olsa nişanlın o bilgisayarı sana vermeden önce iyice temizlerdi her şeyi öyle verirdi.Böyle şeyler unutulmaz kaldırılır ortadan.sıkma canını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet gercektende sizinde cok ilginç bir durummus ve gercekten bu konularda cok cahilim inşallah öyledir canım nişanlıma soyluyorum yemin et diyorum herseyın uzerine kadınla bir sey mı var aranızda nasıl böyle bir sey olabilir diye yemin ediyor ama sinirleniyorda inanmıyorsan inanma havalarında tabi bende sinirleniyorum çünkü böyle bir seyin açıklamasını oda yapamıyor hala mantıgım kabul etmio böyle bir seyi teşekkürler cevabınız için

canım valla haklısın o zaman yalan soyluyor bana ne yazıkkı anlamadığım nasıl annesinin babasının kardeslerinin ölümü üzerine yemin ediyor hiç bir seye inancım kalmadı cevabınız için tesekkürler

arkadaşlar bu olay google chrome ile alakalı bir durum google chrome giriş yaplılmış gmail adresini diğer pc de yada tablet,telefonda girildiği zaman o bütün cihzları birbirine senkronize ederr şöyle anlatayım eğerki nişanlınız o bayanın bilgisayarında gmail hesabı varsa açtı ise otomatik senkronize olur,bu durumla alakalı hatta chrome geçmişine bakın o kişin girdiği sayfaları bıle görebılırsınız.... bunu şu şekilde çözebilrisiniz;
chrome ayarlarına girin geçmişi sil kısmına girin tarama verilerine girin baştan itibaren silin,sonra chrome arama sayfanızı açın senkronize olmuş mail adresini kaldırın...

umarım sorun hallolur.

saçmalamayın ya konuyu bilgisayardan iyi anlayan birine söyleyin. mesela çok ilginç bir şey olmuştu bi arkadaşımın . kız facebooğa giriyor yani hangi siteye girerse girsin üst kattaki komşusunda çıkıyordu ve çok şaşrmıştık. kimsenin aklına gelmeyen şeyler. senin konuna daha yakın bişey söylicem ben kuzenimin bilgisayarından faceme açmıştım kapadım sonra. aradan 2 hafta geçmişti ondan facem açılmıştı. hatta aradı beni çok şaşırmıştım. itham etmeden önce bilgisayardan iyi anlayan birine danışın bence. ve iş yerinden arkdaşıymış iş yerindeyken belki onun bilgisayarından açmış olabilr facene zamanında

işyerimde aynı ağ üzerinden bütün bilgisayarlar kullanılıyor,işyerimizin kullandığı bir gmail adresini bütün pclerde herkes giriyordu kımse farkına varmamış bütün pcler senkronize olmuş birgün geçmişe girdim üst bölgede pclerin ismi ve arama geçmişleri çıkyor işin komiği diyelimki bir sayfayı sık kullanılan eklemişler o sayfa bütün pc lerin sık kullanılanlarında ve facebook olayı ben normalde benım pc mi kımse kullanamaz o yuzden benım pc de başka birinin facebook mail adresi çıkamaz hergun diğer iş arkadaşlarımın hesabları çıkıyordu olayıda bu şekilde anladım zaten yanı nişanlının gerçekten bir suçu yok

canım nişanlılın bilgisayarında 1 kere dahi bu bayan face açtıysa ve şifremi hatırlaya ve sürekli açık bıraka tıkladıysa kişinin face adresini yazdığında direk şifresini atar sistem ve face açılır. ben de bazen arkadaşın pcsine girip açabiliyorum face falan. ne var ne yok diye bakmak için. belki kadın nişanlılın masasında otururken bakıyım demiş olabilir. bence canını sıkma kıskanmışsındır anlıyorum ama sorun edilcek bişey değil yani. geçmişi sil dediğinde şifreler ve parolaları da sildirirsen hepsi gider.

İnternet tarayıcılarınızdan birinde senkronizasyon var.
Muhtemelen google chrome da vardır.
Google girdiğinizde sağ tarafta birinin hesabı (erkek arkadaşınızın) açıktır.
O başka bilgisayarda o hesapla giriş yaptığında sizin tüm internet geçmişini görebilir.
Yine siz onun internet geçmişini, kayıtlı kullanıcı adlarını v.s. görebilirsiniz.
Sevgilin sana o hesabı açık bırakarak tuzak kurmuş, tuzağa da kendisi düşmüş.

Son düzenleme:

Bu islerden cok anlamam ama kardesim böyle bisey yapiyordu. Evdeki iki bilgisayarin ekranini görebiliyordu, yani diyelim digerini ben kullaniyorum girdigim bütün sayfalari ekrandan görüyordu. Yinede günahini alma ama temkinli davran diye söylüyorum, nisanlinin canin sikilmasin diye verdigi bilgisayar seni denetlemek icin bile olabilir. Kadinin face konusunuda hic anlamadim zaten.

Sanki kadinin bilgisayarina format atarken bisekilde kadinin face sifresinide alip kaydetmis.belki bundan kadinin bile haberi yoktur, nisanlinda arkadaslarin dedigi google sifresini acik unutup kendi bilgisayarindan kadinin face bakinca sendede görünmüs olabilir.cok masum gelmedi bana, hatta buraya girdigini gördüysede muhtamelen iyi bir aciklama hazirliyordur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…