- Konu Sahibi bebekbebekk
-
Bundan bir kaç ay önce bana bir email geldi. Biri Facebook'ta benim email adresimi ikinci email adresi olarak girmiş. Ben de şifre sıfırlama mail istedim. Geldi yeni şifre girdim. Böylelikle o kişinin Face hesabına girdim. Bir de ne göreyim 15 yaşındaki kuzenimin kankasıymış. Aralarında bir sürü ergen muhabbet yazışmaları falan vardı. Okudum ettim. Benimle ne alakası var çözmeye çalıştım ama çözemedim. Kuzenimle görüşmüyorum. Kankasını tanımıyorum. Kuzenimle veya arkadaşıyla aynı bilgisayarı kullanmış değilim. Yani ,ok tuhaf bir durumdu. Bence senin de aklına kötü birşey gelmesin. Çok basit bir açıklaması olabilir.
canım birisi o kadının facebookuna nişanlının bilgisayarından girecek ki o zaman bilgisayar bazen otomatik yada kişinin isteği üzerine o kadının facebookunu hafızaya alıp otomatik açacak yani nişanlının bilmemesine imkan yok malesef
arkadaslar nişanlımın bilgisayarı 3 aydır bende canım sıkılmasın internete girebileyim diye bilgisayarını bana bıraktı. Ancak son 1 aydır baska bir kadının facebooku ve sifresi otomatık olarak acılıyor Yanı baskasının facebokunu görebiliyorum ve bu bır kadına ait facebook. Nişanlıma olayı anlattım kadını tanıyorum dedi çalıştıgı iş yerinde ofisi olan gayrı menkul işleriyle uğrasan biR kadınmış yaklasık bir ay önce bilgisayarına format atmıstım parasıyla dedi. ama sana verdiğim bilgisayarda onun facebokunun açılması cok ilginç dedi ya arkadaslar neolur yardımcı olun böyle bişey olabilirmi acaba. Benim kafam durmuş bir vaziyette.Nişanlımda şaşırıyor hiç anlamıyorum nasıl böyle bir şey olur diye.Acaba kandırılıyor muyum
canım valla haklısın o zaman yalan soyluyor bana ne yazıkkı anlamadığım nasıl annesinin babasının kardeslerinin ölümü üzerine yemin ediyor hiç bir seye inancım kalmadı cevabınız için tesekkürler
canım valla haklısın o zaman yalan soyluyor bana ne yazıkkı anlamadığım nasıl annesinin babasının kardeslerinin ölümü üzerine yemin ediyor hiç bir seye inancım kalmadı cevabınız için tesekkürler
arkadaslar nişanlımın bilgisayarı 3 aydır bende canım sıkılmasın internete girebileyim diye bilgisayarını bana bıraktı. Ancak son 1 aydır baska bir kadının facebooku ve sifresi otomatık olarak acılıyor Yanı baskasının facebokunu görebiliyorum ve bu bır kadına ait facebook. Nişanlıma olayı anlattım kadını tanıyorum dedi çalıştıgı iş yerinde ofisi olan gayrı menkul işleriyle uğrasan biR kadınmış yaklasık bir ay önce bilgisayarına format atmıstım parasıyla dedi. ama sana verdiğim bilgisayarda onun facebokunun açılması cok ilginç dedi ya arkadaslar neolur yardımcı olun böyle bişey olabilirmi acaba. Benim kafam durmuş bir vaziyette.Nişanlımda şaşırıyor hiç anlamıyorum nasıl böyle bir şey olur diye.Acaba kandırılıyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?