Acaba neyizzzzz

Simge06

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
315
130
23
38
Kizlar bir aydir biriyle gorusuyoruz ama ne olduğumuzu bilmiyorum her aksam mutlaka napiyosun die sorar bi kac gunde bir bulusuyoruz ne bilim bulustugumuzda bi keresinde belime sarildi cektim kendimi ama sözle biz soyleyiz biz boyleyiz diye bisey demiyo bende nasil davranicagimi bilmiyorum kendi kendime gelin guvey olmak isteqmiyorum Kizlar bu arada yine bulustuk gorustuk jer aksam mesaj atmaya devam edio bugun olan yine napiosun falan dedi bende anlattim iste sonra hic sen yazmiosun sormuosun napiosun falan die dedi neyse aradi konustuk ben dedim her seyi sakaya vuruosun anlamiorum senindedim bizim bir aydir konusyugumuz sakadan ibaret herhalde dedim ne alakasi var nie oyle soyluosun dedi bende her seyde saka yapiosun falan dedim o da tamam yapmam artik saka dedi ciddî olmami istiosan ciddi olurum dedi ben dayanamadim biz neyiz ki ya dedim arkadasiz birbirimizi tanimaya calisiyoruz dedi gorusmek istemiosan gorusmeyelim dedim ne alakasi var simdi dedi ya ben anlamiyorum ne yapio bu ben nasil davranim nolur bir sey deyin

Son düzenleme:
Siz kardessiniz..
Adamin simdiye kadar teklif etmesi gerekiyordu ama sizdede hata ne oyleher zaman bulusuyorsunuz birak bir sey yapma hicc seviyorsa gelir konusur seninle zaten . Boyle sacma takilmazsiniz. Ama benim adami gozum tutmadi

"Benimle çıkar mısın?" gibi saçma bir cümleyi kurmadığı için sevinmelisin bence.
Merdiven çıkmak gibi bir şey zaar?
Öyle bir cumle kurmasini beklemiyorum gerci ama arada netlik olsa daha iyi olmazmi sanki belkide ben acele ediyorum bilmiyorum ama insan dusunuyo acaba biz neyiz diye nasil davranicagimi kestiremiyorum

Öyle bir cumle kurmasini beklemiyorum gerci ama arada netlik olsa daha iyi olmazmi sanki belkide ben acele ediyorum bilmiyorum ama insan dusunuyo acaba biz neyiz diye nasil davranicagimi kestiremiyorum
Davranışlarından anlarsın aslında. Belirsiz mi davranıyor?

S
sen ne olarak konuşup buluşuyorsun?
Sonucta tanimak amacli gorusuyorum arkadas olmak icin degil ne bilim arkadasim var hani hic bi arkadasimlada bu kadar sk gorusmem yada her gun mutlaka sorar napiosun die normal arkadasi olsam nie hergun haber alsin ki diyorum ama bilemiyorum ki soramamda degil mi biz neyiz diye

Benımde var oyle bır olay ne kardesız dıyor ne teklıf edıyor oyle geldı gectı zaman .

Ya
Davranışlarından anlarsın aslında. Belirsiz mi davranıyor?
Ya ne bilim dedigim gibi belimden sarilmaya calisti cektim kendimi yada yanagimdan oper mesela ama ne bilim ben cekiyorum kendimi ne oldugumuzu bipmedigim icin sonradan korkuyorum aaa biz arkadastik demesinden

Teklifle falan olmak zorunda değil ki anlattıklarına göre siz aslında flört dönemindesiniz muhtemelen yakın bir zamanda da sevgili olursunuz. Düşünüyorum da lise zamanından sonraki hiç bir ilişkime çıkalım mı sevgilim olsana falan gibi tekliflerle başlamadım ben. Hatta son sevgilimle direkt flört dönemi ardından el ele gezmeyle sevgili olduk. Hani benimle çık, biz şimdi neyiz muhabbeti olmadı.

Ne kadar zaman sonra oldu nasil oldu yani

Adamın niyeti pek sağlam değil, isimsiz bi görüşme istiyor. Pek bi beklentin olmasın. Yoksa hoşlandığını bir şekilde kelimelere dökerdi, buluşup görüşüyorsunuz neticede. Senden beklentisinin olduğunu kelimelere dökmeden direk el kol hareketi yapan ilkel adamdan bi şey bekleme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…