Daha bir ay olmuş biraz daha Zaman geçsin netleşir[/QUO normal yani degil mi hani pat diye oyle bi sey de denilmez degil mi ne bilim unuttum nasil oluyodu nasil basliyordu iliski:)
Öyle bir cumle kurmasini beklemiyorum gerci ama arada netlik olsa daha iyi olmazmi sanki belkide ben acele ediyorum bilmiyorum ama insan dusunuyo acaba biz neyiz diye nasil davranicagimi kestiremiyorum"Benimle çıkar mısın?" gibi saçma bir cümleyi kurmadığı için sevinmelisin bence.
Merdiven çıkmak gibi bir şey zaar?
Haklisin ama gel gör ki ben biraz aceleciyim biraz degil baya aceleciyim bu huyumu hic bir zamanda sevmiyorum ama zaman en guzelibir şey söylemesi mi gerekiyorbence zamana bırakmak daha doğru olur..
Davranışlarından anlarsın aslında. Belirsiz mi davranıyor?Öyle bir cumle kurmasini beklemiyorum gerci ama arada netlik olsa daha iyi olmazmi sanki belkide ben acele ediyorum bilmiyorum ama insan dusunuyo acaba biz neyiz diye nasil davranicagimi kestiremiyorum
Sonucta tanimak amacli gorusuyorum arkadas olmak icin degil ne bilim arkadasim var hani hic bi arkadasimlada bu kadar sk gorusmem yada her gun mutlaka sorar napiosun die normal arkadasi olsam nie hergun haber alsin ki diyorum ama bilemiyorum ki soramamda degil mi biz neyiz diyesen ne olarak konuşup buluşuyorsun?
Ya ne bilim dedigim gibi belimden sarilmaya calisti cektim kendimi yada yanagimdan oper mesela ama ne bilim ben cekiyorum kendimi ne oldugumuzu bipmedigim icin sonradan korkuyorum aaa biz arkadastik demesindenDavranışlarından anlarsın aslında. Belirsiz mi davranıyor?
Sonuç?Benımde var oyle bır olay ne kardesız dıyor ne teklıf edıyor oyle geldı gectı zaman .
Sonuç?
Ne kadar zaman sonra oldu nasil oldu yaniTeklifle falan olmak zorunda değil ki anlattıklarına göre siz aslında flört dönemindesiniz muhtemelen yakın bir zamanda da sevgili olursunuz. Düşünüyorum da lise zamanından sonraki hiç bir ilişkime çıkalım mı sevgilim olsana falan gibi tekliflerle başlamadım ben. Hatta son sevgilimle direkt flört dönemi ardından el ele gezmeyle sevgili olduk. Hani benimle çık, biz şimdi neyiz muhabbeti olmadı.
Ne kadar zamandir oyle sen sordunmu peki biz neyiz diye ben sormak istemiyorum onun demesini bekliyorum ama bilmiyorum dermi demezmiHala aynı tum aılesı benı sevgılısı sanıyor ama cıks .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?