Acaba neyizzzzz

Ne kadar zaman sonra oldu nasil oldu yani

Valla biz üç ay kalabalık grupla gezmiştik, üç ay sonra başbaşa sinemaya fln gitmeye gezmeye tozmaya başladık. Sonra bir gece dışarda içerken elimi tuttu o gün el ele gezdik falan, gece mesajla iyi geceler dedi. Sonra ortak arkadaşların yanında da el ele tutuşup gezince her şey netleşti :) Ha biz de her şey tersti sevgililikten on gün sonra seni seviyorum demişti

Ne kadar zaman sonra oldu nasil oldu yani
Benimde ayni sekilde. Hatta teklif bana hep itici gelmistir. Biri gelip benimle cikar misin derken kosmaya basliyodum
Bir sure gezdik konustuk ettik. Bir kac gun telefonum kapaliydi sinavlar felan derken ayar cekti bana sonra acti icini seviyorum seni dedi yillar yillar oldu mutluyuz

Ya ne bilim dedigim gibi belimden sarilmaya calisti cektim kendimi yada yanagimdan oper mesela ama ne bilim ben cekiyorum kendimi ne oldugumuzu bipmedigim icin sonradan korkuyorum aaa biz arkadastik demesinden
Güvenilmez bir tipe benziyor. Sonrasında kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi davranmasın sana? Bence her buluşmak istediğinde gitme,soğuk davran. Sebep sorarsa da, sevgilimisiniz,arkadaşmısınız, ne olduğunuzu anlamadığını ima edersin.

Ne kadar zamandir oyle sen sordunmu peki biz neyiz diye ben sormak istemiyorum onun demesini bekliyorum ama bilmiyorum dermi demezmi

Demıyorum , sormadım hıç . Telefonda saatlerce konusuyoruz , gezıyoruz falan o kadar . Oyle sk degıl haftada ıkı haftada bır falan konusuyoruz artık . Ben arkadas olarak goruyorum . Beklentım gıttı yanı .

Ist
Iste bizde görüsuyoruz her gun mutlakfa yazar ama ben nasil davranicagimj kestiremiyorum istiyosa gelsin konussun diyorum istemiosa kendi bilir diyorum tabi icimden:)benim sormam olmaz dimi biz neyiz die:)

Şimdi gelen yorumları okuyunca herkesin kendi yapısına ve tarzına göre oluyor bu işler belli. Bazı arkadaşlar el kol hareketi aman ilkellik falan demişler, illa söze dökülmesini istemişler. Ama bana da klişe vıcık vıcık romantik sözler hoş gelmiyor. Bazen bir bakış bir dokunuş çok daha içten ve hoş geliyordu. Tam istediğim gibi bir başlangıç oldu. Yapı olarak da ne yaşarsam yaşayayım "kullanılmış" hissetmem o cümleye de kılım zaten. Dolayıysıyla bana sözel klişe adımlardan daha hoş gelmişti başlangıcımız.
Hala romantik gelir ya..
Burada da senin hislerim ve tarzın önemli. Ben yapı olarak kesseler biz şimdi neyiz diyemem, demedim de zaten hiç :)
Ben hoşlandığından emindim bakışından davranışından, e rahat yetiştirilmiş bir insan olduğumdan elimi tuttuğunda ve el ele gezdiğimizde de sormadım. Biz o günü ama hala yıldönümü kabul eder kutlarız.
Yapı olarak bende rahatım takmam diyorsan benim gibi sorma, ama yok ben illa isim koyarım önce emin olurum diyorsan sor. Tarzın önemli dediğim gibi.
Ama ben olsam sanırım bu şekilde devam ederdim. Yakınlaştğında da kaçmazdım ama sen tarz olarak benim gibi değilsen hiç dinleme beni

Cocuk degiliz ikimizde hani lisede olsak tamam benimle cikarmisin gibi bi cumle kurmasini beklerim ama ikimizde yetiskiniz yani ikimizde ögretmeniz hani amaci takilmak mi takilmaksa oyle biri olmadigini anlamistir diye dusunuyorum en iyisi biraz daha zamana birakmak bende kendime yedirermem biz neyiz diye sormayi

A benim sevgilim de öğretmen
İnşallah yanılmazsın ve mutlu olursunuz.
Yalnız yakın davranmaya çalıştığında çok kaçma istersen
Hani atla üstüne de demiyorum yanlış anlama tabii ama dedğin gibi yetişkin insanlarsınız hemen kaçma da

Böyle belirsizliklerden hiç hoşlanmam

o koymuyorsa adını sen koy

sevgili misiniz ,kanki mi

Umarim yanilmam ne bilim boyle belirsiz olunca insan nasil davranicagini kestiremiyo en iyisi oluruna birakmak gibi varsa zaten ondada biseyler konusur herhalde

Bizde de hiç teklif vs. Olmadı. Bence çok saçma. Flört ettigini anlarsın zaten, bir süre sonra da el ele gezmeye başladık. Aylardır birlikteyiz. Tam o sinyali alamadiysan kendisine sor madem.

Ne kad
Bizde de hiç teklif vs. Olmadı. Bence çok saçma. Flört ettigini anlarsın zaten, bir süre sonra da el ele gezmeye başladık. Aylardır birlikteyiz. Tam o sinyali alamadiysan kendisine sor madem.
Ne kadar zamanda oldu peki ya niye tayin istemdin falan diyorum laf arasinda seni bekledim demekki falan gibi cumleler kuruyo ne bilim belime sarildi gozumun icine bakiyo birlikte yemek yapiyoruz bunlar arkadas olmadiginizin gostergesi bilmiyorum belki o da dusunuyodur neyiz die ama iste

Basbaya sevgilisiniz işte. Adını koymaya gerek yok. Bırak böyle devam etsin.

E siz sevgilisiniz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…