Belime sarilmasina izin vermedim aniden sarildi bende kendimi cektimÖnce adını koyup ,Ondan sonra beline sarılmasına izin vereydin madem
Yani önce ilişkinizin adını koyup,öyle buluşmasını kastettim.Sizinle buluşup maç sohbeti yapacak değil yaBe
Belime sarilmasina izin vermedim aniden sarildi bende kendimi cektim
Benim eşimle ilk zamanlarımız da böyle başlamıştı.. Bi süre sonra onsuz dışardayken mesela eve geçince haber ver bana falan derdi.. Ben de niye yaa ben haber ajansı mıyım derdimKizlar bir aydir biriyle gorusuyoruz ama ne olduğumuzu bilmiyorum her aksam mutlaka napiyosun die sorar bi kac gunde bir bulusuyoruz ne bilim bulustugumuzda bi keresinde belime sarildi cektim kendimi ama sözle biz soyleyiz biz boyleyiz diye bisey demiyo bende nasil davranicagimi bilmiyorum kendi kendime gelin guvey olmak istemiyorum
Adini
Adini sen koy diye sarki soylicem:))
Haklisin canim tabikide evlenelim diyemez huyumu suyumu bilmiyo bende onun zamanla taniyabiliriz tabi ne bilim iste insan dusunuyo en iyisi oluruna birakmak beklemek ve gormek herhalde ah umursamaz olsam keske dusunmesem yapi geregi boyle takintiliyim işteSaka bi yana adam lisede degilki "benimle cikarmisin? " desin.
Adam gorunuse gore pek klisede degil " evmin kadini olurmusn? Evlen benimle" gibi bi cumlede kurmuyor.
Cunku bu iki cumleyi daha 1 aylik tanidigina soylese kacarak uzaklasmak lazim bi kiz olarak.
Zamana birak herseyi.
Hem zaten bunun adi deyim olarak " flort zamani" degilmidir?
Bu evreler en tatli anlardir. Seviyomu sevmiyomu? Kim ilk once acilacak? Gibilerinden.
Hatta bi siir vardi bak.
Sevgili olmayalım biz...
Tüm gün konuşalım, hep birbirimizi özleyelim ama Sevgili olmayalım. Balık tutalım sonra tuttugumuz balıkları geri dökelim denize. Birbirimize karışalım, kıskanalım, kavga edelim, küselim, barışalım ama Sevgili olmayalım ne olur. Beraber gelecekle ilgili hayaller kuralım, saatlerce telefonda konuşalım, Sinemaya gidelim, Sahilde el ele dolaşalım ama Sevgili olmayalım biz. Sen başka kızlarla, ben başka erkeklerle konuşmayalım. Tek biz olalım ama Sevgili olmayalım. Bak Sevgililer hemen ayrılıyor, Aşklar hemen bitiyor. Sen hemen bitme, hemen gitme. Benim ol ama Sevgilim olma ..
Haklisin canim tabikide evlenelim diyemez huyumu suyumu bilmiyo bende onun zamanla taniyabiliriz tabi ne bilim iste insan dusunuyo en iyisi oluruna birakmak beklemek ve gormek herhalde ah umursamaz olsam keske dusunmesem yapi geregi boyle takintiliyim işte
Öyle bakalim beklicem zaman ne gostercekYaptigin sey yanlis degil canim. Bende yapi olarak "geziyim tozuyum adini koymadan olmazsa yollarimi ayiririm, keyfini cikariyim gezmlerin" diye dusunen birisi degilim. Ama su zamana kadar bisy demedi diyede hukum vermek olmaz. Sen su bekleme esnasinda " eglenilicek kiz degil evlenilicek kiz" havasi ver yeter.
Yok sana yanasmaya basladi ama hala acilmadimi? Evliligin E si bilemi yok? O zmn bu adamin niyeti farkli dersin ayirirsin yollari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?