- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
yogurtmu ayol bu mayalandı bakalım oldumu olmadımı
durun hele
döllenme sonrası embryonun rahme yerleşmesi ortalama 4-6 gün sürüyor.bu sürecte tüplerde ilerler.Can'larım benim dün ovülasyon günümdü ve dün temel attık yattım kalkmadım abdesimide sabaha bıraktım ilişkiden sonra ve bu sabah kasıklarımda batma oldu tek taraflı ağırlıklı bir şekilde yani sol tarafı daha çok hissettim ve belimede hafif ağrı vuruyor sizce bu sefer oldu mu ne dersiniz benim gibi hisseden oldu mu aranızda
Haklısın ,umuts76 ama ben bundan öncekinde bu şekilde hissetmiştim ama malesef düştü meleğim hatta doktor bana inanmamıştı bakınca beta şaşırmıştı o yüzden bu kadar ısrarla aksini söylüyorum tıbben senin dediğin tabiki doğrudöllenme sonrası embryonun rahme yerleşmesi ortalama 4-6 gün sürüyor.bu sürecte tüplerde ilerler.
bunu bilirsen böyle belirtileri erkenden aramazssın.
mantık dışı kalıyor çünkü:))
anlıyorum heyecan yapılıyor ama bazen olmadık zamanda olmadık şeylerden anlamlar çıkarılıp üzülüyorsunuz.
kasıklarda ağrı da bulantı vs. de çok sonraları ortaya çıkar.
kısmet artık..
Tabiki kızlar ilk işim burda paylaşmak olacak olumlu yada olumsuz hayırlısı2 hafta sonra test yaptığınızda bize de haber verir misiniz..
Kendi adıma merek ederim ben..
İnşallah hamilesinizdir..
çatlayan yumurta da kasıkta ağrı yapıyor.vs.pek çok sebebi var.Haklısın ,umuts76 ama ben bundan öncekinde bu şekilde hissetmiştim ama malesef düştü meleğim hatta doktor bana inanmamıştı bakınca beta şaşırmıştı o yüzden bu kadar ısrarla aksini söylüyorum tıbben senin dediğin tabiki doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?