Acaba oldu mu ne dersiniz kızlar

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.585
158
Can'larım benim dün ovülasyon günümdü ve dün temel attık yattım kalkmadım abdesimide sabaha bıraktım ilişkiden sonra ve bu sabah kasıklarımda batma oldu tek taraflı ağırlıklı bir şekilde yani sol tarafı daha çok hissettim ve belimede hafif ağrı vuruyor sizce bu sefer oldu mu ne dersiniz benim gibi hisseden oldu mu aranızda

Benim ilk gebeliğim tek ilişkide olmuştu ondada yaşadığım belirtiler bunun gibiydi o yüzden saçma gelebilir ama ben bunları hissediyorum

Dediğinizi yapmaya çalışacağım kızlar ama inanın ben bunları yaşıyorum ve hissediyorum Can'ım çok tatlı değildir kendimide fazla. Dinlemem ama bunları hissediyor olmam saçma ama gerçek

1 gecede oluyormu boyle belirtiler?
Bende alacagim ovülasyon testi Ben ne zaman olduğunu anlayamiyorum. adetim düzensiz hesaplayamıyorum da... ee vardiyalı çalışıyor herzaman 1 dolu 1 boşta zor oluyor. En iyisi Ovülasyon testi almak

Hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah ama kendini dinleyerek hata ediyorsun. Stres yaparsın böyle git kafanı dağıt.

döllenme sonrası embryonun rahme yerleşmesi ortalama 4-6 gün sürüyor.bu sürecte tüplerde ilerler.
bunu bilirsen böyle belirtileri erkenden aramazssın.
mantık dışı kalıyor çünkü:))
anlıyorum heyecan yapılıyor ama bazen olmadık zamanda olmadık şeylerden anlamlar çıkarılıp üzülüyorsunuz.
kasıklarda ağrı da bulantı vs. de çok sonraları ortaya çıkar.
kısmet artık..

Haklısın ,umuts76 ama ben bundan öncekinde bu şekilde hissetmiştim ama malesef düştü meleğim hatta doktor bana inanmamıştı bakınca beta şaşırmıştı o yüzden bu kadar ısrarla aksini söylüyorum tıbben senin dediğin tabiki doğru

çatlayan yumurta da kasıkta ağrı yapıyor.vs.pek çok sebebi var.
döllenme işleminin kendisi bile saatler sren bir işlem bildiğim kadarıyla.
böyle saniyesinde hissedilmez ama sen bilirsin:))
hissettiğin büyük ihtimal çatlamış folikül sebebi ile oluşan kasık ağrısı vs. dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…