- 5 Mayıs 2013
- 33.899
- 41.535
- 798
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
hahah gebe kaldıgını şimdi den anlayamazsın. bu belirtiler yumurtalarının catlama sesi canımCan'larım benim dün ovülasyon günümdü ve dün temel attık yattım kalkmadım abdesimide sabaha bıraktım ilişkiden sonra ve bu sabah kasıklarımda batma oldu tek taraflı ağırlıklı bir şekilde yani sol tarafı daha çok hissettim ve belimede hafif ağrı vuruyor sizce bu sefer oldu mu ne dersiniz benim gibi hisseden oldu mu aranızda
Benim ilk gebeliğim tek ilişkide olmuştu ondada yaşadığım belirtiler bunun gibiydi o yüzden saçma gelebilir ama ben bunları hissediyorum
bu berlitileri her kadın hissedebilir. evli degilken de hissedebilir evliykende gebelik istesede istemese de.Dediğinizi yapmaya çalışacağım kızlar ama inanın ben bunları yaşıyorum ve hissediyorum Can'ım çok tatlı değildir kendimide fazla. Dinlemem ama bunları hissediyor olmam saçma ama gerçek
Hissettiğin şey ovulasyon! İlişkinin zamanlaması çok iyi olmuş. İnşallah hamile kalırsın. Eger dollenme olursa Yaklaşık 1 hafta sonra da yerleşme ağrısı hissedebilirsin.Can'larım benim dün ovülasyon günümdü ve dün temel attık yattım kalkmadım abdesimide sabaha bıraktım ilişkiden sonra ve bu sabah kasıklarımda batma oldu tek taraflı ağırlıklı bir şekilde yani sol tarafı daha çok hissettim ve belimede hafif ağrı vuruyor sizce bu sefer oldu mu ne dersiniz benim gibi hisseden oldu mu aranızda
İlk günden kasık ağrısı olmaz. 10 gün sonra başlar oCan'larım benim dün ovülasyon günümdü ve dün temel attık yattım kalkmadım abdesimide sabaha bıraktım ilişkiden sonra ve bu sabah kasıklarımda batma oldu tek taraflı ağırlıklı bir şekilde yani sol tarafı daha çok hissettim ve belimede hafif ağrı vuruyor sizce bu sefer oldu mu ne dersiniz benim gibi hisseden oldu mu aranızda
profildeki bebek sızın mı? yok ben sadece emzıgı soracaktımsanırım psikolij olarak vucudun sana kasılmış gibi geliyor,
insanların hamile kalmamaların en büyük sebeblerinden biri stres ve endişe
bence zihinsel olarak kendinizi özgür bırakın ve bu sürecin tadını cıkarın
Sanada banada versin Rabbim tüm isteyenlere inşallahBAT krizi dediğimiz illete yakalanmışsın, umarım 2 hafta sonra çift çizgiyi görür bu krizi ilk ve son olarak atlatırsın. 30. ayım bebek isteyeli , bat krizini nerde görsem tanırım
profildeki bebek sızın mı? yok ben sadece emzıgı soracaktım
nasılda yakısmıs o kasık suratına ya
Maşşalah ona yesin teyzesi analı babalı sağlıklı adıyla büyüsün Can'ımevet benim oğlum :) soothie emzik kullanıyoruz :)
Çok tatlı ya maşallahhhevet benim oğlum :) soothie emzik kullanıyoruz :)
Maşşalah ona yesin teyzesi analı babalı sağlıklı adıyla büyüsün Can'ım
Çok tatlı ya maşallahhh
o delikten içeri parmagını sokuyormusun ben yapardım sanırım
bir gecede oluşuyor mu yahu...bence kendinizi acayip adapte etmişsiniz inşaallah Rabbim nasip etsinde kafayı boşaltmazsan sıkıntı ..ben unuttum öyle geldi oğlum ..Can'larım benim dün ovülasyon günümdü ve dün temel attık yattım kalkmadım abdesimide sabaha bıraktım ilişkiden sonra ve bu sabah kasıklarımda batma oldu tek taraflı ağırlıklı bir şekilde yani sol tarafı daha çok hissettim ve belimede hafif ağrı vuruyor sizce bu sefer oldu mu ne dersiniz benim gibi hisseden oldu mu aranızda
Allah razı olsun canım benim darısı sana inşAllah
Allah razı olsun, ben dahil olmak üzre herkes parmak sokuyor hele cocuklar bayılıyor :)
Can'larım benim dün ovülasyon günümdü ve dün temel attık yattım kalkmadım abdesimide sabaha bıraktım ilişkiden sonra ve bu sabah kasıklarımda batma oldu tek taraflı ağırlıklı bir şekilde yani sol tarafı daha çok hissettim ve belimede hafif ağrı vuruyor sizce bu sefer oldu mu ne dersiniz benim gibi hisseden oldu mu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?