Acaba oldu mu ne dersiniz kızlar

Yumurtlama ağrısı o.
Şaka yapıyorsunuz herhalde dimi tuttu mu diye?
Tutsa bile döllenen yumurtanın rahme yerleşmesi bile 5 6 gün sürüyor.
Hiçbir şey hissedemezsiniz ilk günden.

hahah gebe kaldıgını şimdi den anlayamazsın. bu belirtiler yumurtalarının catlama sesi canım yada cok sert ilişkinin sonucu...

Benim ilk gebeliğim tek ilişkide olmuştu ondada yaşadığım belirtiler bunun gibiydi o yüzden saçma gelebilir ama ben bunları hissediyorum

Dediğinizi yapmaya çalışacağım kızlar ama inanın ben bunları yaşıyorum ve hissediyorum Can'ım çok tatlı değildir kendimide fazla. Dinlemem ama bunları hissediyor olmam saçma ama gerçek
bu berlitileri her kadın hissedebilir. evli degilken de hissedebilir evliykende gebelik istesede istemese de.
yumurta catlatan bircok dişi-kız-kadın sizin gibi hissedebilir. ama gebelik oldu demek iiçn belli bir sürenin gecmesi lazım.sizin için bu coook erken...

Vucudu bu kadar dusunerek yormayin. Olcaksa bile olmayacak. Ben 2 sene her ay senin yaptiginu yaptim bir kez olsun ovulasyon gunu tarihi atlamadim. O batmalar hep oldu ve sonucu husran oldu. 2. Cocuguma hamileyim bunda ne nasil oldu anlamadim bile bi kere geri cekilmede emzirirken hamile kaldim. Herseyin kendimizi rahat birakmamizla alakali oldugunu anladim. Kizimda cok cok denedik herseyi denedik vucudumdaki en hafif siziyi bile biliyordum

Hissettiğin şey ovulasyon! İlişkinin zamanlaması çok iyi olmuş. İnşallah hamile kalırsın. Eger dollenme olursa Yaklaşık 1 hafta sonra da yerleşme ağrısı hissedebilirsin.
Ben de hem ovulasyonu hissettim hem de 1 hafta sonra yerleşme ağrısını. . Yani çok imkansız şeyler degil

İlk günden kasık ağrısı olmaz. 10 gün sonra başlar o

profildeki bebek sızın mı? yok ben sadece emzıgı soracaktım
nasılda yakısmıs o kasık suratına ya

BAT krizi dediğimiz illete yakalanmışsın, umarım 2 hafta sonra çift çizgiyi görür bu krizi ilk ve son olarak atlatırsın. 30. ayım bebek isteyeli , bat krizini nerde görsem tanırım

Maşşalah ona yesin teyzesi analı babalı sağlıklı adıyla büyüsün Can'ım

Allah razı olsun canım benim darısı sana inşAllah

Çok tatlı ya maşallahhh
o delikten içeri parmagını sokuyormusun ben yapardım sanırım

Allah razı olsun, ben dahil olmak üzre herkes parmak sokuyor hele cocuklar bayılıyor :)

bir gecede oluşuyor mu yahu...bence kendinizi acayip adapte etmişsiniz inşaallah Rabbim nasip etsinde kafayı boşaltmazsan sıkıntı ..ben unuttum öyle geldi oğlum ..

ben de ilişkiden sonra ay çok midem bulanıyor diyordum da eşim dalga geçiyor kendimizi dinlememiz lazım, çok değil biraz bekleyin de kan testi yaptırın. aklınızdan çıksın

tamamen psikolojik.
ilk geceden tepki verseydi, ikinci haftadan da tekme atmasını beklememiz gerekirdi.
biraz ağır oluyo o işler bacım, no panik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…