Acaba oldu mu ne dersiniz kızlar

Buda güzel en azından Zaman'ında çalışmış olduğumun teminatını vermez mi umutcum demek ki senin dediğin gibi hissettim sonrada döllenme gerçekleşti sonra bende onu belirti olarak kabul ettim vs vs işte Rabbimin mucizeleri işte hayırlısı bakalım :)

Bence hissettiğin herşey psikolojik .. Düşünme rahat ol akışına bırak ..

Olmuş olmuş, beğendim

12 ay boyunca her ay farklı bir hamilelik belirtisi yaşadım ama regl oldum. 13. ay yumurtlama gnü bile ilişki olmamıştı bu yüzden adet olayımda öbür ay çalışmalra devam edeyim rahim filmi çektirim dye bekliyodum oda neee bebeişim gelmiş hemde hiç beklemediğim ay =))) hatta o ay çok kasık ağrısı yaşamıştım erken adet olcam dye hep adetimi bekledim ::::))

Senin adına çok sevindim Can'ım bende senim gibi kasık Ağrı'sından öldüm hatta o ay erken gelecek zannettim ve meleğim beni erkenden terketti bende çok Kasık Ağrı'sı yani batması yaşadım

Gönlüne göre olsun ama bu mümkün değil.

İlkinde de hissetmiştim diyorsun,sen yumurtlamanı hissettin ve sonra gebe olduğunu öğrendin diye "hamile kaldığını anlamış, hissetmiş" sayılmazsınki.

Tıbben mümkün değil yani.
Ayrıca elbette tek ilişkide hamile kalınır,birkaç ilişkinin toplamı ile hamilelik oluşmaz.

Bunları düşünerek süreci zorlaştırma,kafan rahat olsun, gerisi Allahın takdiri, haydi hayırlısı

Aynen Can'ım bende senin dediğin gibi olduğunu düşünüyorum hatta umuts76 ile olan yazışmaları okuma fırsatın olduysa senin yaptığın yorumu bende yaptım haklısın hayırlısı Rabbim tüm isteyenleri kavuştursun meleğine

Senin adına çok sevindim Can'ım bende senim gibi kasık Ağrı'sından öldüm hatta o ay erken gelecek zannettim ve meleğim beni erkenden terketti bende çok Kasık Ağrı'sı yani batması yaşadım
teşekkür ederim cnm inşallah seninde sağlıklı bebişin hemen gelir hiç merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…