- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Buda güzel en azından Zaman'ında çalışmış olduğumun teminatını vermez mi umutcum demek ki senin dediğin gibi hissettim sonrada döllenme gerçekleşti sonra bende onu belirti olarak kabul ettim vs vs işte Rabbimin mucizeleri işte hayırlısı bakalım :)çatlayan yumurta da kasıkta ağrı yapıyor.vs.pek çok sebebi var.
döllenme işleminin kendisi bile saatler sren bir işlem bildiğim kadarıyla.
böyle saniyesinde hissedilmez ama sen bilirsin:))
hissettiğin büyük ihtimal çatlamış folikül sebebi ile oluşan kasık ağrısı vs. dir
Can'larım benim dün ovülasyon günümdü ve dün temel attık yattım kalkmadım abdesimide sabaha bıraktım ilişkiden sonra ve bu sabah kasıklarımda batma oldu tek taraflı ağırlıklı bir şekilde yani sol tarafı daha çok hissettim ve belimede hafif ağrı vuruyor sizce bu sefer oldu mu ne dersiniz benim gibi hisseden oldu mu aranızda
En güzeli düşünmemek haklısınBence hissettiğin herşey psikolojik .. Düşünme rahat ol akışına bırak ..
Olmuş olmuş, beğendimCan'larım benim dün ovülasyon günümdü ve dün temel attık yattım kalkmadım abdesimide sabaha bıraktım ilişkiden sonra ve bu sabah kasıklarımda batma oldu tek taraflı ağırlıklı bir şekilde yani sol tarafı daha çok hissettim ve belimede hafif ağrı vuruyor sizce bu sefer oldu mu ne dersiniz benim gibi hisseden oldu mu aranızda
Senin adına çok sevindim Can'ım bende senim gibi kasık Ağrı'sından öldüm hatta o ay erken gelecek zannettim ve meleğim beni erkenden terketti bende çok Kasık Ağrı'sı yani batması yaşadım12 ay boyunca her ay farklı bir hamilelik belirtisi yaşadım ama regl oldum. 13. ay yumurtlama gnü bile ilişki olmamıştı bu yüzden adet olayımda öbür ay çalışmalra devam edeyim rahim filmi çektirim dye bekliyodum oda neee bebeişim gelmiş hemde hiç beklemediğim ay =))) hatta o ay çok kasık ağrısı yaşamıştım erken adet olcam dye hep adetimi bekledim ::::))
Aynen Can'ım bende senin dediğin gibi olduğunu düşünüyorum hatta umuts76 ile olan yazışmaları okuma fırsatın olduysa senin yaptığın yorumu bende yaptım haklısın hayırlısı Rabbim tüm isteyenleri kavuştursun meleğineGönlüne göre olsun ama bu mümkün değil.
İlkinde de hissetmiştim diyorsun,sen yumurtlamanı hissettin ve sonra gebe olduğunu öğrendin diye "hamile kaldığını anlamış, hissetmiş" sayılmazsınki.
Tıbben mümkün değil yani.
Ayrıca elbette tek ilişkide hamile kalınır,birkaç ilişkinin toplamı ile hamilelik oluşmaz.
Bunları düşünerek süreci zorlaştırma,kafan rahat olsun, gerisi Allahın takdiri, haydi hayırlısı
Bak buda güzeldi Can'ım ya güldürdün Beni :)Hemen belli olmaz
olursa da ulvi bir sahis dogurursun
Rahatla gevseBak buda güzeldi Can'ım ya güldürdün Beni :)
Âmin Can'ım inşallahRahatla gevsealisverise falan git surekli bunlari dusunme de hemen olsun bebisin
teşekkür ederim cnm inşallah seninde sağlıklı bebişin hemen gelir hiç merak etme :)Senin adına çok sevindim Can'ım bende senim gibi kasık Ağrı'sından öldüm hatta o ay erken gelecek zannettim ve meleğim beni erkenden terketti bende çok Kasık Ağrı'sı yani batması yaşadım
Aksam kocamla bebek yapmaya calistik olmus mu diye sormussun ya onun icin yazdim canimBeğendiğin ne şekerim sakızında pek güzelmiş Can'ım çekti
Napim ama gerçekler CanısıAksam kocamla bebek yapmaya calistik olmus mu diye sormussun ya onun icin yazdim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?