Acaba ona onu sevdiğimi söylemeli miyim?:-(

dejav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
62
0
86
İstanbul
selam kızlar bugün o kadar üzgünümki sizlere açılma ve fikir alma ihtiyacı duydum..kızlar işyerinden bir arkadaşıma aşığım ve onunda benden hoşlandığını düşünüyorum çünkü bunu bana çoğu zaman hareketleriyle ve bakışlarıyla belli ediyor arkadaşlarımda bu durumu fark ediyor..güzelliğimlede oldukça dikkat çeken birisiyim..ve ben işyerinde ne zaman erkeklerle konuşsam kıskanan bakışlar atıp odadan çıkıyor,arkadaşlarımda şahit oldu buna..fakat geçen yıl benim çalıştığım yerde işe girmesine rağmen hala bana açılmadı. en samimi olduğu kişi benim iş yerinde. herşeyi bana anlatıyor fakat 10 aydır tanışmamıza rağmen hala bana benden hoşlandığına dair birşey söylemedi. ve bugün bana temmuz ayında işten ayrılacağını ve yurtdışına doktora yapmaya gideceğini söyledi..o kadar üzüldümki o gidince inanılmaz boşluğa düşeceğim ve işten ayrılmayı başka biyerde çalışmayı bile düşünüyorum şu an çünkü nereye baksam onu görücem onun yokluğunda..bana dediki kimseye söylemedim henüz ilk sana söylüyorum diğerlerine uzun bi süre söylemicem dedi..acaba sizce ona açılmalımıyım dugularımı belli etmelimiyim gitmeden?çünkü o inanılmaz utangaç benimle konuşurken bile yüzü kızarıyor ve ayrılacağını birtek bana söyledi sizce ne yapmalıyım?arkadaşlarım onun beni birazcık hareketlenmem için ittiğini söylüyor bu şekilde çünkü bu kadar önce söylemesinin bir nedeni var diyorlar siz ne dersiniz?

Son düzenleme:

her ne kadar erkek somut bi adım atmadan kızların "bu çocuk benden hoşlanıyor" havalanırı tasvip etmsemde, sizden hoşlandığı varsayımını göz önünde tutarak şöyle düşünüyorum,

belki uzağa gideceği için söylemiyordur bir şey

uzaktan ilişki yürütmek istemiyordurguclubacismile

sadece görüntünüz onu yakıyordur ama içinizden hoşnut değildirfisfisfis

ona duygularını açmamalısın. ne kadar utansa sıkılsa da ilk adımı erkek atmalı. size karşı bir risk almalı ve cesaretini göstermeli ki "sevgili" ismini almaya hak kazanısınyasakkelime

bence bırak o söylesin ,eğer gerçekten gözünde değerli isen söyler zaten. erkekler utanma bilmez
kaydirigubbakcemile

bencede size zarf atmış işde yurt dışına gidecem diye sizi hızlandırmış
sizde kendinize görücü gelecegi gibi zarflar atabilirsiiniz bu gibi davranışlar işi uzatır komikleştirir
en iyisi ona açılın bi çaya davet edin
birinden hoşandıgınızı ama o kişinin yurt dışındana gidecegini söyleyin ve fikir alın
o kişinin kendisi oldugunu anlayında devamını o getiri diye düşünüyorum.

ılkönce şunu sorayım farzedelim ki bir ilişkiye başladınız, yurtdışına gidince bu sizin için sorun olmayacak mı? ılişkinizi olumsuz etkilemeyecek mi? Bunları bir düşünün.

-------------------------------------------
Geleyim konuya:
Madem o da sizden hoşlanıyor ama çekingen diye adım atamıyor ve siz de aşıksınız o halde, işten ayrılacağı için çok üzüldüğünüzü, ona çok alışmış olduğunuzu, vs ile konuya giriş yapıp, onun da içini dökmesini ve dolayısı ile birbirinize açılmanızı sağlayabilirsin..

Yani gerçekten çok seviyorsan ve bir şekilde onun da bunu bilmesini istiyorsan konuyu aç ve söyle derim..Dediğin gibi çok çekingense ona da fırsat olmuş olur sana açılması için..
Tabii bunun ne gibi bir faydası olur geri sayım başlamışken bilemem..

sizin ondan hoşlandığınızı farkedip, yurtdışına gideceğinden sizin ümit bağlamamanız için ilk size söylemiş olabilir mi acaba??fisfisfis
anlattıklarınızdan sanki bana ondan bi ışık yokmuş gibi geldi de.
hem size açılsa ne farkeder, zaten gidiyormuş yakın zamanda..

nedeni gayet basit geleceğini kurmak kariyer yapmak en sonunda kız bulup evlenmek

yani o bahsettiğiniz atlı prens kendine bir gelecek plan oluşturmuş ama sanırım istemedende size aşık olmuş ama hep aklıyla hareket ettiğinden duygularını önemsemiyor

bile bile acı çekiyor kariyer uğruna ,

sonra size belki açılacak ama o vakit siz çoktan başkası ile evlenmiş olacaksınız​
:1no2:

Amaaaan, ver coşkuyu gitsin.zemuszemus

açılmaktan ziyade belli edin bence. yani normal bi insansa anlar zaten. o da belli eder hislerini...

yok kızlar zaten şu an 30 yaşında ve 23 yaşındayken bir evlilik geçirmiş kötü bir tecrübe olmuş ona anlatmıştı bana:-(

bence yurtdışına gidicem demesi blöf de olabilirrr...öle hissettim yani günahını almıyım ama ...
ben olsam napardım die düşündüm de direk olarak söleyemezdim ama ben biraz belirtrdim ne bilimm gitmesyle ilgili sen gdnce şöle böle olcm v.s belkii böle olabilir...ama bence azcık belli et madem seviosun bellii...hayat kısa...

banada yurtdışına gideceğim demesi blöf gibi geldi.
sanki sizin tepkinizi ölçüyor.
bencede açılmaktan ziyade hislerinizi belli edin azıcık onada cesaret gelsin.

yok kızlar zaten şu an 30 yaşında ve 23 yaşındayken bir evlilik geçirmiş kötü bir tecrübe olmuş ona anlatmıştı bana:-(

Başından evlilik geçmiş bir erkeği kabul etmeyeceğinizi düşünerek size yaklaşmamış olabilir..

Sen yaklaş madem aşıksın..Ama sana karşı boşsa, bozulma sonra..:kedi:

yok zaten eğer söylersem açılırsam uygun bir şekilde söylicem bende kızlar yani sana aşığım falan şeklinde değilde gidersen çok üzülücem yokluğunu hissedicem şeklinde konu açmayı düşünüyorum..bugün söyledi doktora için başvurusunu yapmış ama kabul etmelerini bekliyormuş..işten ayrılacağı kesin konuşmuş çünkü..bende ileride yurtdışına gitmeyi istediğimi söyledim eğitim amaçlı o da istersen ben ayarlarım bi bakarım üniversitelere falan benim gittiğim yerdeki dedi.bende tamam dedim.

ondan iş çıkmaz.
bir yıl olmuş, insaf.
sakın gidersen üzülücem filan deme.
egosunu tatmin ediyor seninle.
gider yarın kalırsın üzüntülerinle.
açılmana gerek yok, zaten anlamış aşık olduğunu.

eger asıksan söyle
madem gidecek reddedilsen bile
gözden uzak gönülden ırak diyerekten unutman kolay olur
ama sen söylemeden giderse keşkeler hep içini kemirecek

Bence söyleme.
sana olan sevgisi gelip sana söyleyecek kadar büyük değil bence.
daha önce evlendiğine göre muhtemelen gidip bir bayana senden hoşlanıyorum benimle evlen vsvsvs
cümlelerini kuracak kadar utangaçlığını gerektiğinde ortadan kaldırabiliyor demekki.
niyeti tam belli olmayan adam saçma sapan bir insan oluyor. sen simdi gidersin dersin. adam yemez kaçak güreşir ben seni arkadaş olarak görüyorum bıdı bıdı bıdı bıdı. bana sabahtan akşama kadar
gözlerini ayırmadan bakan nenemdi sanki diyesin gelir diyemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…