• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba Pişman olacak mıyım..

Çünkü benim güçlü olmamı istemiyor. Hep kendi sözü geçsin istiyor ki bunu da ağzıyla söyledi zaten. Ya bilmiyorum iyiyken o kadar iyi ki diyorum en doğru kararım. Ama en ufacık bir olayda hemen küsüp düşman kesiliyor ya anlayamıyorum. Ve düşüncem de insan kötü zamanda belli olur. İyiyken herkes iyi
Kusmesi cok abarti.Birde elbiseyi tesettur almasi cok anlamsiz .Git o elbiseyi yaptir kolunu kestir madem oyle istiyor bnde buyum de .Kv ve kp de kapali yada muhafazakar degiller resmen bosbogazlar.Gorgu ayri birsey .Renkleri belli olmus.Annenle bunu etraflica konusmalisin.Bu insanlara ömrünü verme
 
boşuna nişan yapmayın nişan yapsanızda ayrılacaksınız evlenirsende pişman olacaksın. Bak bende senin gibi taviz verdim tepeme çıktı sonra ne oldu 1.5 yıl nişandan sonra yen'i ayrıldım
 
Nişan tanıma sürecidir, maalesef bizim toplumumuzda evli olmakla eşdeğer tutuluyor. Kadın olsun erkek olsun nişandan sonra gerçek yüzlerini belli ediyor.

Birde anlam veremediğim, nişan merasiminin peşinden dini nikah kıyılması. Resmi olmasa da evli oluyorsunuz. Dini nikahın acelesi ne? Resmi nikahın olur istersen dini nikah yaptırırsın. Bu durumda sizin için ayrı bir yük. Nişan atılsa bile dini nikah için sizi boşaması gerekir.

Nişanlın ve ailesi şimdiden üzerinde baskı kuruyor. Evlendigin taktirde, ben erkeğim maaş kartın bende duracak diyecek yada çalışmanı istemeyecek.

Bütün özel günlerde onun ailesi ile birlikte olacaksın. Babası baskın birine benziyor. Evlendiginizde sizin üzerinizde hakimiyet kurmak isteyecek, nişanlın görmezden gelecek.

Kapanıp kapanmamak senin bileceğin iş. Bu işler zorlamayla olmaz. Benim bir tanıdığım var, adamın ailesi din konusunda çok katı. Gelinleri son derece açık. Sadece KV ne gittiğinde bir etek giyiyor. Ailesi saray gibi ev vermelerine rağmen gidip başka yerden ev tuttu, kimse karışmasın diye. Kimse geline kapan diyemiyor çünkü eşi kimseye ağız açtırmıyor. Herkes bu şekilde kabul etti, sorun yaşamıyorlar.

Sizin Nişanlınız yanınızda değil, karşınızda duruyor maalesef. Annenizin sözünü dinleyin, sonuçta sizi sizden daha iyi tanıyor. Neleri kaldıracağınızı, kabul edeceğinizi daha iyi biliyor. Nişanlınız ailesinin sizinle ilgili kararlarında nasıl arkasında duruyorsa, sizde ailenize kulak verin.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
 
Kac kurtar kendini yahu ilerde cok cekersin kisa kollu tisortune dahi karisiyolar hadi onu birak seni değiştirmesi basli basina bir hata. Seni dovmenle ojenle giyiş tarzınla başta sevdiyse öyle de gitmek zorunda bu vay efendim değişmeni istiyormus peh.. cok basın ağrıyacak
 
Yorumlarınızı tek teknikmişim ve hepinizin bahsettiği şeyler, ailemin de bana konuştuğu rahatsız olduğu şeyler. Bundan 3 ay önce yüzüğü annesi ile nişanlımın yüzüne fırlatıp çıkmıştım evlerinden. Ama nişanlım 3 gün sonra geldi gönlümü aldı ve ailesine de ben Özge yi Seviyorum ve her şeyine razıyım deyip bu işe ikna etti tekrardan... keşke diyorum o zaman hiç barışmasaydım...
 
Basta diyecektim ki klasik nisan sureci. Karsidan ilgi gormeyince heves falan kalmiyor. Ama sizinki resmen kisiliginize saygisizlik konusuna donmus. Nacizane fikrim. Vazgecin. Cunku o artik sevdiginiz adam degil ve sizi de bambaska biri yapmaya calisiyor...
 
şimdi keşke o zaman hiç barışmasaydım diyosun evlendikten sonrada şimdi için keşke o zaman ayrılsaydım diyeceksin . evlenince ayrılmak daha zor olsa gerek
 
ve bu adamlar şimdiden nişanlıyken böyle degişiyosa evlenince yüzümüze bakıp kıymet değer vermezlermiş . biz onlara taviz vererek her dediklerini yaparak kendimize saygımızı kaybetmişiz . ben geç olsada anladım umarım sende anlarsın. kimse aşkından ölmüyor daha öleni görmedik ama kahrından ölen çok .
 
Merhaba..
Biliyorsunuz sözlümün zoruyla nişan yapacağız. Yani 2 gün nişan istemeleri bize tuhaf geldiği için istememiştik ve sonuç olarak 15 gün sonra nişan olacak 2 gün. 1.gün erkek evi kendi arasında akşama kadar eğlenecekmiş, Pazar günü de bize gelip nişan takacaklar. Bütün masraflar nişanlıma ait. Gelelim konuya.. birbirimizi çok seviyoruz, ondan da şüphem yok ama eski hevesim kalma telaşlar için koşturmaya. Ailesinden gelin olarak bir iğne görmedim zaten 8 ay boyunca, nişanlımda değişti 3 Aydır. Sürekli beni değiştirmeye çalışıyor, oje sürme,dar giyinme,ufak bir dövmem var, babasıyla ikisi ona takmış sildirmem gerekirmiş. Ve istediği şeye tamam demediğimde küsüyor, hiç konuşmuyor, hep ben gönlünü almak zorunda kalıyorum. Ve çok yıprandım gerçekten. Nişan 2 gün olacağı için 2.gün diktirdiğim nişanlılığı giyeceğim, 1.günde yani onlar aralarında eğlenirken de abiye giyecektim böyle anlaştık. Dün bana gitti tesettür abiye aldı(ben tesettürlü değilim) kırılmasın diye tamam dedim aldım ama eve gelince içime sinmedi hiç, Ailem de beğenmedi bu ne böyle dedi. Hatta mağazadaki kadın bile arkamızdan konuşmuş, kız açık ama tesettür abiye aldı diye. Dün akşam dedim ki abiye içime sinmedi değiştireceğim yarın. Ve bana dedi ki nişanın 2 günü de nişanlılığını giy. Eee o zaman ne anlamı kaldı ki, 2 gün nişanlılık giyilir mi? Bir gün onun ailesi benim Ailem oturuyoruz hep beraber, bende de kısa kollu t-shirt vardı. Bir tartışmada annesi demesin mi kp kv yanında kısa kollu giyilmez ayıp diye. Nişanlımda açık açık söylemese de, onların yanında onlara benzetmeye çalışıyor beni. Halbu ki beni olduğum gibi kabul etmişti. Ki ben zaten açık saçık giyinen birisi değilim ve artı daha dikkat ediyorum huzursuz olmasın diye. Ama onun istekleri hiç bitmiyor ve dediğim gibi en ufak şeyde afedersiniz ama karı gibi küsüyor naz yapıyor konuşmuyor benden adım bekliyor. Bu sabah alyansını takmadan aldı cebine attı. Biz o tüzüğü kolay mı taktık ki, cebe atabiliyor. Annem diyor ki kızım göz göre göre başını yakıyorsun yapma vazgeç. Artık o kadar mutsuzum ki anlatamam.. davetiyeleri 1 hafta önce teslim aldık ama saha ailelere göndermedik, nişan istemiyorum çünkü. 2 gün nişan olur mu, ailesi bi iş çevirecek sanki. Bana akıl verir misiniz.
Koşarak uzaklaş
 
Yazmadan yapamadım, küsen erkek o kadar zor ki anlatamam, keşke benim esimde nisanliyken gösterseydi kendini, nisanliyken o duygusallıkla aşkla tolere edilebiliyor ama evlendikten sonra öyle olmuyor malesef, erkeğin kusmesi gönül almayı bilmemesi bunun için çaba harcamamasi kadın da duygusal tahribat oluşturuyor resmen, sevilmedigini, değer görmediğini hissediyorsun, hele ki birde çocukta oldu mu o zaman gör ışte, diğer konulara arkadaslar yeterince değinmiş hakkında hayırlısı olsun ınş, umarım doğru kararı verirsin, eğer ki devam edersen Allah sabir kolaylık versin, bu arada erkekler evlendikten sonra daha çok anne babaci oluyorlar haberin olsun
 
Yazmadan yapamadım, küsen erkek o kadar zor ki anlatamam, keşke benim esimde nisanliyken gösterseydi kendini, nisanliyken o duygusallıkla aşkla tolere edilebiliyor ama evlendikten sonra öyle olmuyor malesef, erkeğin kusmesi gönül almayı bilmemesi bunun için çaba harcamamasi kadın da duygusal tahribat oluşturuyor resmen, sevilmedigini, değer görmediğini hissediyorsun, hele ki birde çocukta oldu mu o zaman gör ışte, diğer konulara arkadaslar yeterince değinmiş hakkında hayırlısı olsun ınş, umarım doğru kararı verirsin, eğer ki devam edersen Allah sabir kolaylık versin, bu arada erkekler evlendikten sonra daha çok anne babaci oluyorlar haberin olsun
Gönül almasını biliyor ama bu küsme huyu sonradan çıktı ya da daha önce vardı da göstermedi. İğrenç bir şey ya. Susup kabuğuna çekiliyor, ne bir bağırma kötü söz vs hiçbir şey yapmıyor. Bazen de biraz kabuğuna çekilip düşündükten sonra ufak ufak gönlümü almaya çalışıyor. İnsanlarckonuşarak anlaşır küsmek nedir ya. Teşekkür ederim canım, Rabbim hepimize kolaylık versin, zor valla :)
 
Gönül almasını biliyor ama bu küsme huyu sonradan çıktı ya da daha önce vardı da göstermedi. İğrenç bir şey ya. Susup kabuğuna çekiliyor, ne bir bağırma kötü söz vs hiçbir şey yapmıyor. Bazen de biraz kabuğuna çekilip düşündükten sonra ufak ufak gönlümü almaya çalışıyor. İnsanlarckonuşarak anlaşır küsmek nedir ya. Teşekkür ederim canım, Rabbim hepimize kolaylık versin, zor valla :)
Işte bahsetmek istediğim oydu, nisanliyken daha ılımlı olunur, eğer ki devam ederseniz umarım kusme huyu biter inanın o kadar yıpratıcı ki
 
birbirinden seksist kafalar...
Aslında tam birbirinize göresiniz fakat iki cambaz bir ipte oynamaz kuralı gereği aranızda çatışmalar çıkıyor.Nişanlınızın çabası sizi kendisine zıt biri yapmak, belki anlaşırsınız diye.
 
Merhaba..
Biliyorsunuz sözlümün zoruyla nişan yapacağız. Yani 2 gün nişan istemeleri bize tuhaf geldiği için istememiştik ve sonuç olarak 15 gün sonra nişan olacak 2 gün. 1.gün erkek evi kendi arasında akşama kadar eğlenecekmiş, Pazar günü de bize gelip nişan takacaklar. Bütün masraflar nişanlıma ait. Gelelim konuya.. birbirimizi çok seviyoruz, ondan da şüphem yok ama eski hevesim kalma telaşlar için koşturmaya. Ailesinden gelin olarak bir iğne görmedim zaten 8 ay boyunca, nişanlımda değişti 3 Aydır. Sürekli beni değiştirmeye çalışıyor, oje sürme,dar giyinme,ufak bir dövmem var, babasıyla ikisi ona takmış sildirmem gerekirmiş. Ve istediği şeye tamam demediğimde küsüyor, hiç konuşmuyor, hep ben gönlünü almak zorunda kalıyorum. Ve çok yıprandım gerçekten. Nişan 2 gün olacağı için 2.gün diktirdiğim nişanlılığı giyeceğim, 1.günde yani onlar aralarında eğlenirken de abiye giyecektim böyle anlaştık. Dün bana gitti tesettür abiye aldı(ben tesettürlü değilim) kırılmasın diye tamam dedim aldım ama eve gelince içime sinmedi hiç, Ailem de beğenmedi bu ne böyle dedi. Hatta mağazadaki kadın bile arkamızdan konuşmuş, kız açık ama tesettür abiye aldı diye. Dün akşam dedim ki abiye içime sinmedi değiştireceğim yarın. Ve bana dedi ki nişanın 2 günü de nişanlılığını giy. Eee o zaman ne anlamı kaldı ki, 2 gün nişanlılık giyilir mi? Bir gün onun ailesi benim Ailem oturuyoruz hep beraber, bende de kısa kollu t-shirt vardı. Bir tartışmada annesi demesin mi kp kv yanında kısa kollu giyilmez ayıp diye. Nişanlımda açık açık söylemese de, onların yanında onlara benzetmeye çalışıyor beni. Halbu ki beni olduğum gibi kabul etmişti. Ki ben zaten açık saçık giyinen birisi değilim ve artı daha dikkat ediyorum huzursuz olmasın diye. Ama onun istekleri hiç bitmiyor ve dediğim gibi en ufak şeyde afedersiniz ama karı gibi küsüyor naz yapıyor konuşmuyor benden adım bekliyor. Bu sabah alyansını takmadan aldı cebine attı. Biz o tüzüğü kolay mı taktık ki, cebe atabiliyor. Annem diyor ki kızım göz göre göre başını yakıyorsun yapma vazgeç. Artık o kadar mutsuzum ki anlatamam.. davetiyeleri 1 hafta önce teslim aldık ama saha ailelere göndermedik, nişan istemiyorum çünkü. 2 gün nişan olur mu, ailesi bi iş çevirecek sanki. Bana akıl verir misiniz.
Diger soruna karsilik bu sorunda bariz ne oldugu ortaya cikmis durumda. Bu adam seni bu sekilde sevdi mi sevdi. Degiseceksen kendin icin degis. Degismeyeceksen de acik acik söyle. Ileride mutsuz olacagin bir evlilik de yapma, basini yakma. Aynaya baktigin zaman yenik bir kadin gormek istemezsin
 
Back
X