Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten miBenim annem hep derdi ki, aklinda en ufak soru isareti varsa asla evlenme; cunku o soru isareti evlendikten sonra koca bir daga donusur. Cok hakli bi lafmis, ben de sonradan anladim. Kaldi ki benim soru isaretim seninki kadar buyuk bir sey de degildi cok sukur.
Aman diyim, eger bir gun tesetture girmeyi dusunmuyorsan (yani oyle bir niyetin yoksa) sakin evlenme bu adamla; cunku seni evlendiginin ertesi gunu tesetture sokacak
Allah askina kendi agzinla soyluyorsun acik oldugun halde sana tesettur abiye aldirmis. Gozun de mi gormuyor? O da seni seviyor ama ailesi baski yapiyordur belki ama huylu huyundan vazgecmez. yapma etme annen cok hakliGerçekten miAllahım bana yardım et ne olur..
Bak annen ne kadar guzel soylemisAnnemle mesajlaşıyoruz şimdi, bana diyor ki, sen önceden ne kadar güçlü ayakları üzerinde duran mutlu biz kızdın, sana imrenirdim diyor. Şimdi bakıyorum ki seni mala çevirdi bu adam, çek git kıymetini bilsin, bilmiyorsa da herkes yoluna baksın diyor..
Ben kadar iyisiniz.. sabah ailemin yanına gidiyorum inşallah. O kadar bunalımdayım ki, Rabbim yardım etsin 3 Aydır ağlamadığım bir günüm yok. Bu nazlarından triplerinden küsmelerinden çok yoruldum nişanlımınAllah askina kendi agzinla soyluyorsun acik oldugun halde sana tesettur abiye aldirmis. Gozun de mi gormuyor? O da seni seviyor ama ailesi baski yapiyordur belki ama huylu huyundan vazgecmez. yapma etme annen cok hakli
Abla sozu dinle, yol yakinken don. Bastan cok uzulursun sevdigin icin ama sonradan anlarsin zaten olmayacagini. Yalniz ben 2 gunluk nisan mevzuuna da takildim, nisani kiz tarafi yapar normalde ve onlarin adetlerine gore yapilir. Bunu maddi seveple soylemiyorum, neden sizin adetlerinize gore 1 gunluk herkesin bildigi bir nisan yapilmiyor ki? Ailedeki saygisizliga bakBen kadar iyisiniz.. sabah ailemin yanına gidiyorum inşallah. O kadar bunalımdayım ki, Rabbim yardım etsin 3 Aydır ağlamadığım bir günüm yok. Bu nazlarından triplerinden küsmelerinden çok yoruldum nişanlımın
Annesi 2 gün istedi. Ve annesi dedi ki, Eğer 1 gün yaparsan takılan takıları alır borcuma veririm dedi.. 1 gün eğleneceklermiş, 2.gün gelip nişan takacaklarmış. Adetleri öyleymişşşş..oysa 2 tarafta aynı memleket ve evlerin arası 10 dk bile değil. Artı, babam nişan istemediği için nişanlım her şeyi kendi yapacağını belirtti.Abla sozu dinle, yol yakinken don. Bastan cok uzulursun sevdigin icin ama sonradan anlarsin zaten olmayacagini. Yalniz ben 2 gunluk nisan mevzuuna da takildim, nisani kiz tarafi yapar normalde ve onlarin adetlerine gore yapilir. Bunu maddi seveple soylemiyorum, neden sizin adetlerinize gore 1 gunluk herkesin bildigi bir nisan yapilmiyor ki? Ailedeki saygisizliga bak![]()
Belki de böylesi hayırlıdır bunlar da bahanesi oluyordur canım. Aileni dinle bence, yol yakınken dön, ha aklını başına toplar geri adım atarsa ne ala, ama böyle herşeyi sana direterek yaptırmasına izin vermeŞimdi babam aradı beni. Nasıl sinirli, başlarım ona da ailesine benim canımı sıkıyorlar iyice, sabah burdasın uçağa bin gel dedi.. inanın her şeyi bu kadar zorlaştıran Nişanlım. Ailesi falan değil. Nişanlım o kadar nankör ki, nasıl bunları yapabiliyor anlam veremiyorum
Dugun yapcak parasi yoksa hic cikmasinmis ortaya. Ne demek kizin altinlarini alirimAnnesi 2 gün istedi. Ve annesi dedi ki, Eğer 1 gün yaparsan takılan takıları alır borcuma veririm dedi.. 1 gün eğleneceklermiş, 2.gün gelip nişan takacaklarmış. Adetleri öyleymişşşş..oysa 2 tarafta aynı memleket ve evlerin arası 10 dk bile değil. Artı, babam nişan istemediği için nişanlım her şeyi kendi yapacağını belirtti.
Çok çok çok haklısınız. Böyle bir insan değildi ama son 3 Aydır tuhaflaştı. Ben bu iş bitmesin diye uğraşırken o şımardı tek sorun bu.Belki de böylesi hayırlıdır bunlar da bahanesi oluyordur canım. Aileni dinle bence, yol yakınken dön, ha aklını başına toplar geri adım atarsa ne ala, ama böyle herşeyi sana direterek yaptırmasına izin verme
Tek oğluymuş. Hevesliymişşş.. 8 ay boyunca gelinine bir çift çorap almamış hevesli kv.Dugun yapcak parasi yoksa hic cikmasinmis ortaya. Ne demek kizin altinlarini alirim
Deseydi ki durumumuz yok nikah olsun sadece, ama yok elaleme havasini atacak illa
Nasil yurutmeyi planliyorsun gercekten merak ettim daha nisanlilik evresinde bu kadar kisitlamaya evlenince sihirli degmek degmiyor ayrica ki daha nisanlanmamissiniz sizin ailenizin yanina gitmenize karismasi ne demek sonucta sozlunuz henuz digerleride ana babaniz o gitme dedi diyemi gitmeyeceksinizŞimdi babam aradı beni. Nasıl sinirli, başlarım ona da ailesine benim canımı sıkıyorlar iyice, sabah burdasın uçağa bin gel dedi.. inanın her şeyi bu kadar zorlaştıran Nişanlım. Ailesi falan değil. Nişanlım o kadar nankör ki, nasıl bunları yapabiliyor anlam veremiyorum