Merhaba..
Biliyorsunuz sözlümün zoruyla nişan yapacağız. Yani 2 gün nişan istemeleri bize tuhaf geldiği için istememiştik ve sonuç olarak 15 gün sonra nişan olacak 2 gün. 1.gün erkek evi kendi arasında akşama kadar eğlenecekmiş, Pazar günü de bize gelip nişan takacaklar. Bütün masraflar nişanlıma ait. Gelelim konuya.. birbirimizi çok seviyoruz, ondan da şüphem yok ama eski hevesim kalma telaşlar için koşturmaya. Ailesinden gelin olarak bir iğne görmedim zaten 8 ay boyunca, nişanlımda değişti 3 Aydır. Sürekli beni değiştirmeye çalışıyor, oje sürme,dar giyinme,ufak bir dövmem var, babasıyla ikisi ona takmış sildirmem gerekirmiş. Ve istediği şeye tamam demediğimde küsüyor, hiç konuşmuyor, hep ben gönlünü almak zorunda kalıyorum. Ve çok yıprandım gerçekten. Nişan 2 gün olacağı için 2.gün diktirdiğim nişanlılığı giyeceğim, 1.günde yani onlar aralarında eğlenirken de abiye giyecektim böyle anlaştık. Dün bana gitti tesettür abiye aldı(ben tesettürlü değilim) kırılmasın diye tamam dedim aldım ama eve gelince içime sinmedi hiç, Ailem de beğenmedi bu ne böyle dedi. Hatta mağazadaki kadın bile arkamızdan konuşmuş, kız açık ama tesettür abiye aldı diye. Dün akşam dedim ki abiye içime sinmedi değiştireceğim yarın. Ve bana dedi ki nişanın 2 günü de nişanlılığını giy. Eee o zaman ne anlamı kaldı ki, 2 gün nişanlılık giyilir mi? Bir gün onun ailesi benim Ailem oturuyoruz hep beraber, bende de kısa kollu t-shirt vardı. Bir tartışmada annesi demesin mi kp kv yanında kısa kollu giyilmez ayıp diye. Nişanlımda açık açık söylemese de, onların yanında onlara benzetmeye çalışıyor beni. Halbu ki beni olduğum gibi kabul etmişti. Ki ben zaten açık saçık giyinen birisi değilim ve artı daha dikkat ediyorum huzursuz olmasın diye. Ama onun istekleri hiç bitmiyor ve dediğim gibi en ufak şeyde afedersiniz ama karı gibi küsüyor naz yapıyor konuşmuyor benden adım bekliyor. Bu sabah alyansını takmadan aldı cebine attı. Biz o tüzüğü kolay mı taktık ki, cebe atabiliyor. Annem diyor ki kızım göz göre göre başını yakıyorsun yapma vazgeç. Artık o kadar mutsuzum ki anlatamam.. davetiyeleri 1 hafta önce teslim aldık ama saha ailelere göndermedik, nişan istemiyorum çünkü. 2 gün nişan olur mu, ailesi bi iş çevirecek sanki. Bana akıl verir misiniz.