• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba Pişman olacak mıyım..

Vallahi Allah bazılarınıza yardım etsin ya..
Bu kadar kötü bir kalple yaşamak zordur sanırım..
Herhalde eşleriniz sizi el üstünde tutuyor, kafalarına vurup oturtuyorsunuz sanırım.

Kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.
Burası ukalalık yapmak için olan bir yer değil veya insanlara hakaret boyutuna ulaştıracağınız kaba çirkin sevimsiz yorumlarınızı yazacağınız.

İnsan genelde kendi yapamadığı şeyleri öğüt vermeyi severmiş, sizinki o misal.
E fikir sormuşsun insanlar da yazmış. Bu hem konu açıp adamları kötüleyip milleti üzüp hem sonradan yumuşayınca da bu sefer insanlara yuva yıkan muamelesi yapma olayı da yeni moda oldu heralde. Kendin yazmışsın arkadaşım bunlar bi iş çeviricek kesin, nişan istemiyorum, davetiye bile dağıtmadım bilmem ne diye.. biz de heralde gençtir, yardımcı olalım dedik.. ayrıca başına vurup oturtmak nedir? Sen iyi kocaları öyle mi görüyosun?? Biz başlarına vurduğumuz için mi iyiler sanıyosun :)) işin zor senin bu mantıkla..

İnsan genelde kendi yapamadığı şeyleri öğüt vermeyi severmiş, sizinki o misal.
Evet itiraf edeyim, zamaninda kendim yapamadım bu kadar kötü olacağını bilseydim yapardim ama, tahammul edemeyeceğimi bilmiyordum. Zamaninda vazgecmedim, pismanim, sen de olursun. Ben de esimi seviyorum ama kafamiz o kadar o kadar farkli ki seninle benzer sorunlara sahibiz ve kalbimi cok kirdi. Düzelmiyor kalbim. Sen de yapma.

Evet itiraf edeyim, zamaninda kendim yapamadım bu kadar kötü olacağını bilseydim yapardim ama, tahammul edemeyeceğimi bilmiyordum. Zamaninda vazgecmedim, pismanim, sen de olursun. Ben de esimi seviyorum ama kafamiz o kadar o kadar farkli ki seninle benzer sorunlara sahibiz ve kalbimi cok kirdi. Düzelmiyor kalbim. Sen de yapma.
:(

Merhaba..
Biliyorsunuz sözlümün zoruyla nişan yapacağız. Yani 2 gün nişan istemeleri bize tuhaf geldiği için istememiştik ve sonuç olarak 15 gün sonra nişan olacak 2 gün. 1.gün erkek evi kendi arasında akşama kadar eğlenecekmiş, Pazar günü de bize gelip nişan takacaklar. Bütün masraflar nişanlıma ait. Gelelim konuya.. birbirimizi çok seviyoruz, ondan da şüphem yok ama eski hevesim kalma telaşlar için koşturmaya. Ailesinden gelin olarak bir iğne görmedim zaten 8 ay boyunca, nişanlımda değişti 3 Aydır. Sürekli beni değiştirmeye çalışıyor, oje sürme,dar giyinme,ufak bir dövmem var, babasıyla ikisi ona takmış sildirmem gerekirmiş. Ve istediği şeye tamam demediğimde küsüyor, hiç konuşmuyor, hep ben gönlünü almak zorunda kalıyorum. Ve çok yıprandım gerçekten. Nişan 2 gün olacağı için 2.gün diktirdiğim nişanlılığı giyeceğim, 1.günde yani onlar aralarında eğlenirken de abiye giyecektim böyle anlaştık. Dün bana gitti tesettür abiye aldı(ben tesettürlü değilim) kırılmasın diye tamam dedim aldım ama eve gelince içime sinmedi hiç, Ailem de beğenmedi bu ne böyle dedi. Hatta mağazadaki kadın bile arkamızdan konuşmuş, kız açık ama tesettür abiye aldı diye. Dün akşam dedim ki abiye içime sinmedi değiştireceğim yarın. Ve bana dedi ki nişanın 2 günü de nişanlılığını giy. Eee o zaman ne anlamı kaldı ki, 2 gün nişanlılık giyilir mi? Bir gün onun ailesi benim Ailem oturuyoruz hep beraber, bende de kısa kollu t-shirt vardı. Bir tartışmada annesi demesin mi kp kv yanında kısa kollu giyilmez ayıp diye. Nişanlımda açık açık söylemese de, onların yanında onlara benzetmeye çalışıyor beni. Halbu ki beni olduğum gibi kabul etmişti. Ki ben zaten açık saçık giyinen birisi değilim ve artı daha dikkat ediyorum huzursuz olmasın diye. Ama onun istekleri hiç bitmiyor ve dediğim gibi en ufak şeyde afedersiniz ama karı gibi küsüyor naz yapıyor konuşmuyor benden adım bekliyor. Bu sabah alyansını takmadan aldı cebine attı. Biz o tüzüğü kolay mı taktık ki, cebe atabiliyor. Annem diyor ki kızım göz göre göre başını yakıyorsun yapma vazgeç. Artık o kadar mutsuzum ki anlatamam.. davetiyeleri 1 hafta önce teslim aldık ama saha ailelere göndermedik, nişan istemiyorum çünkü. 2 gün nişan olur mu, ailesi bi iş çevirecek sanki. Bana akıl verir misiniz.

Kendine bunu yapma bence. Seni sen olduğun için sevdi ve o halinle kabul etti simdi bunu degiştirmeye özelliklede kp kv ağzıyla yapiyorsa ilerde evlenince kim bilir o kv kp neler neler yaptirir. Evlenmeden aç gözzünü daha da pisman olmadan. Simdi yuzugu atmak ilerde bosanma evresinden daha az aci verir ve en onemlisi baba evine donmek zorunda kalmazsın. Otur düşün kendi başını yakma aşk bitiyor sevgixe kalan saygı olacak onunda sana pek saygısı yok anlaşılan..

Merhaba..
Biliyorsunuz sözlümün zoruyla nişan yapacağız. Yani 2 gün nişan istemeleri bize tuhaf geldiği için istememiştik ve sonuç olarak 15 gün sonra nişan olacak 2 gün. 1.gün erkek evi kendi arasında akşama kadar eğlenecekmiş, Pazar günü de bize gelip nişan takacaklar. Bütün masraflar nişanlıma ait. Gelelim konuya.. birbirimizi çok seviyoruz, ondan da şüphem yok ama eski hevesim kalma telaşlar için koşturmaya. Ailesinden gelin olarak bir iğne görmedim zaten 8 ay boyunca, nişanlımda değişti 3 Aydır. Sürekli beni değiştirmeye çalışıyor, oje sürme,dar giyinme,ufak bir dövmem var, babasıyla ikisi ona takmış sildirmem gerekirmiş. Ve istediği şeye tamam demediğimde küsüyor, hiç konuşmuyor, hep ben gönlünü almak zorunda kalıyorum. Ve çok yıprandım gerçekten. Nişan 2 gün olacağı için 2.gün diktirdiğim nişanlılığı giyeceğim, 1.günde yani onlar aralarında eğlenirken de abiye giyecektim böyle anlaştık. Dün bana gitti tesettür abiye aldı(ben tesettürlü değilim) kırılmasın diye tamam dedim aldım ama eve gelince içime sinmedi hiç, Ailem de beğenmedi bu ne böyle dedi. Hatta mağazadaki kadın bile arkamızdan konuşmuş, kız açık ama tesettür abiye aldı diye. Dün akşam dedim ki abiye içime sinmedi değiştireceğim yarın. Ve bana dedi ki nişanın 2 günü de nişanlılığını giy. Eee o zaman ne anlamı kaldı ki, 2 gün nişanlılık giyilir mi? Bir gün onun ailesi benim Ailem oturuyoruz hep beraber, bende de kısa kollu t-shirt vardı. Bir tartışmada annesi demesin mi kp kv yanında kısa kollu giyilmez ayıp diye. Nişanlımda açık açık söylemese de, onların yanında onlara benzetmeye çalışıyor beni. Halbu ki beni olduğum gibi kabul etmişti. Ki ben zaten açık saçık giyinen birisi değilim ve artı daha dikkat ediyorum huzursuz olmasın diye. Ama onun istekleri hiç bitmiyor ve dediğim gibi en ufak şeyde afedersiniz ama karı gibi küsüyor naz yapıyor konuşmuyor benden adım bekliyor. Bu sabah alyansını takmadan aldı cebine attı. Biz o tüzüğü kolay mı taktık ki, cebe atabiliyor. Annem diyor ki kızım göz göre göre başını yakıyorsun yapma vazgeç. Artık o kadar mutsuzum ki anlatamam.. davetiyeleri 1 hafta önce teslim aldık ama saha ailelere göndermedik, nişan istemiyorum çünkü. 2 gün nişan olur mu, ailesi bi iş çevirecek sanki. Bana akıl verir misiniz.
Ya ben sunu anlamadim kapali bi bayan olmayan birine teseturlu abiye ne alaka simdiden ipleri eline vermissin bunu almis getirip giy diyebiliyor kapali olsan neyse hayatinda bi kere yasicaksin nişanını senin nisanliligini secmen lazim sende ne heyecan kalmistir nede istek seni bi kaba sokmaya calisiyorlar sen kendinden vazgecmek istiyormusun ? Kesin bi dille sana karisilmamasini soylemen gerekiyor yazinda mi kpnin yaninda uzun kollu giyeceksin nasil bi zihniyet o senin baban olcak bu nasil dusunce ne garip insanlar var seviyorsan kendini ezdirme kimseye kendini karistirma sende bi bi bireysin yoksa cok üzülürsun.

Bir şey daha sormak istiyorum size.
Normalde bayramda ben ailemin yanına gidecektim, kendisinin izni 1 gündü ve ilk anlaşmamız bayramın 2.günü gidip gelelimdi, ailelerimiz ile aramız 5 saat. Sonra dedi ki, bizim ilk bayramımız beraber geçirelim İstanbul da dedi, tamam dedim. Şimdi aramız bozuk, sizce ailemin yanına gitmeli miyim? babam da üzülmüştü bayramda gidemiyorum diye
Babamin yanina giderim ne isim var nisanliyim hala niye ailemin yanina gitmiyim oda kendi ailesine gitsin.

Sen bu adamla evleneceksin. En geç üç ay içinde pişmanlıktan öleceksin. İş işten geçmiş olacak!!!

Anneninde yuvanı kur demesi çok ilginç. Bile bile ateşe atıyor seni!

Birakin yardimci olmayin o zaten destek degil aa olur mu evlen kesin degisir demenizi bekliyor. Yorumlari o yonde yani :)

Hayatim evlen lutfen acelede edin hatta nisan konusunda. Senin es adayin super bir insan her sorunda ayagina git gonul al haklida haksizda olsan. Sen zaten bir birey degil oyun hamuru oldugun icin birak istedigi gibi sekillendirsin. Senin mutlulugun olsun yeter ki..dar giyme diyorsa giyme dovmeni sil diyorsa sil. Yeterki beyin mutlu olsun senin o tarz seylerle mutlu olmanin ne onemi var. Bey mutlu olursa senide mutlu eder.

Hadi bakalim Allah simdiden tamamin erdirsin istedigin gibi..

Beş para etmeyen şeyin ne olduğunu size söylemek isterdim ama seviyenize inmek istemem açıkcası.

gerçekler acıdır duyunca böyle saldırıya geçersin. Burda senin iyiliğin için söylenenleri kulak arkası edip evleneceksin, pişman olacaksın... Hem de çok pişman olacaksın. Yine de sen bilirsin

Back
X