- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi Nightingale
-
16 yaşında 11 yaş büyük sevgilisi var 1.5 sene ilişkisi var 18 yaşında evleneceğiz diyor. Buraya açmış konuyu. Editörler ve konuyu açan kızmasın asla dalga geçmek değil niyetim çok üzüldüm sadece.
Bak konu açarım sevgilim siyah poşette çiçek getirdi yoksa cinsellik düşkünü mü diye
16 yaşında 11 yaş büyük sevgilisi var 1.5 sene ilişkisi var 18 yaşında evleneceğiz diyor. Buraya açmış konuyu. Editörler ve konuyu açan kızmasın asla dalga geçmek değil niyetim çok üzüldüm sadece.
****Aç annem ben sana pis sapık diye çemkiriim sen bana hakkkaret edersin:))
Geçinir gideriz MUNE ABLA izinliymiş...Yaprak kıpraşmıyo:)))
senin de eksikli--- sex içerikli bir konun olmasın mı? nen eksik guzuuummm:))
"Ben onun ağır ama bir yandan sıcakkanlı oluşumu sevdiğini biliyorum adama söyletmek için sen sosyal kızları daha çok beğeniyorsun diyorum hayır hayatım seni beğeniyorum demiyor da ben sosyal kızlardan hiç hoşlanmam buz dolabı gibi olacak ama sıcak ilişkiler de kuracak ( güya beni övüyor :) yemin ederim hayatım sırf bir sene kimseyle konuşmadı diye çıkmıştım bir kızla" bu duruma sinir oldum üzerine 16 yaş evlilik falan sinirler attı kızlarla muhabbet edelim dedim konuyu açtım. Kapanmadı neyse ki :) Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, hayırlısını versin inşallah
Siyah poşette çiçeğim de var hiç bir eksiğim yok cinsel konu açmak içinSevgilim de öptü beni Gay de değil
bi güzel anlatıyor sohbet edercesine hahayontulur daha
farketmemişlerdir daha :))
amiin inşallah.. :)
konuyu şimdi okudum link paylaşılınca, benzer bi durum olmuştu çevremde, lise 3 de falandım.. kötü bir şey yaşamaz inşallah, Allah korusun...
Sen şimdi kötü bir şey çıkartırsın diye uzun uzun anlattım diyor bana bir de.Ben de yok benim huyumu sevdiğini böyle anlattığını biliyorum dedim beni anlıyorsun ya çok seviyorum dedi Ama onlarca mesaj attım sabah bakınca sonum kötü olabilir
Yarına kapanır o zaman :)
Allah kimseye vermesin. Aklını başına alır inşallah.
haha güzel anlaşıyorsunuz gerçekten :)niye kötü olsun canım, olmaz heralde, trip mi attınız
yada taşınır bakalım :)
aminn, inşallah...
Tatlı dille çemkirdimtaşınırsa da ben sahip çıkarım konuma :) :)
Canım açıkçası ben sevgilimi çok seviyorum. Hep dediğim gibi dışarı sert bana karşı da yumuşak olsun, ilgi alaka istesin vs. Ellerinde çiçekle gezmesine gerek yok da güzel bir laf duymak da istiyor insan :) Maşallah Allah daim etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?