- 28 Temmuz 2011
- 19.708
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi Nightingale
-
pek romantizmi düşündüğünü sanmıyorum etrafına bakıyordu sürekli tanıdık var mı diye :))))
koray bana çiçek aldı diye bağırmıştım bende inadına
Oda 4 yıla bebeğine oje sürücek
Hem benim durumumada yorum yapın fikirlerinize ihtiyacım var
Allah o kızımızı korusun, bütün çocukları korusun hata yaptırmasın. ona da yazdım zaten karşılık yazınca biraz daha konuşmak isterim onunla. Ona akıl vermek dışında bir şey demek istemem Çok üzüldüm çünkü.
Aynen aynen :) Köpeğimiz var kocam " Git annenin g.tünü ıssır " diye yetiştiriyor :) Çocuğumuz olsa akıllara ziyan :)
bende öyle diyecektim, onlar saklıyorlar siz yayın
bi erkek arkadaşıma sordum, bir kıza çiçek almayı düşünsen naparsın diye.. almaktan vazgeçerim, ne çiçeği ben kimseye almam çiçek dedi ve ekledi; alırsa da en güzeli çiçeği taşımamakmış. sevgiline çiçeği göndericen üstüne birde not tamam işte diyor :)
birde çiçeklerde ne bulduğumuzu anlamıyormuş. hep aynı bunlar
saklamaya çalıştığında resmini çekip facee koycaksın, yada ortalıkta çiçekle dolaşıp sevgilim bana çiçek aldı diyeceksin
yada yok yok, aldığına pişman etmeyip bundan da mahrum kalmamak lazım aslında
bende öyle diyecektim, onlar saklıyorlar siz yayın
bi erkek arkadaşıma sordum, bir kıza çiçek almayı düşünsen naparsın diye.. almaktan vazgeçerim, ne çiçeği ben kimseye almam çiçek dedi ve ekledi; alırsa da en güzeli çiçeği taşımamakmış. sevgiline çiçeği göndericen üstüne birde not tamam işte diyor :)
birde çiçeklerde ne bulduğumuzu anlamıyormuş. hep aynı bunlar
saklamaya çalıştığında resmini çekip facee koycaksın, yada ortalıkta çiçekle dolaşıp sevgilim bana çiçek aldı diyeceksin
yada yok yok, aldığına pişman etmeyip bundan da mahrum kalmamak lazım aslında
Aynen ya ben 18 yaşındayım 25-25 yaştan sonrasına abi diyorum
Bi düşündümde paçalarımdan terbiye fışkırıyo
benim kocamın eşi benzeri yok. bikaç ay önce tartıştım onunla bana hiç çiçek almıyosun diye. bana verdigi cevap aynen şu:''çiçege ne yapacaksın onun yerine bi kilo elma getireyim de yiyeğ''dedi. hem koptum gülmektenhemde cok sinirlendim
benim kocamın eşi benzeri yok. bikaç ay önce tartıştım onunla bana hiç çiçek almıyosun diye. bana verdigi cevap aynen şu:''çiçege ne yapacaksın onun yerine bi kilo elma getireyim de yiyeğ''dedi. hem koptum gülmektenhemde cok sinirlendim
Haha buna çok güldümkendını dusunmus bence kocama alıyım ben kullanırım fikri tuttum bunu bende yapcam bi evlenirsem tabi
Koptum resmen kahve makinesi güzelmişAklımda bulunsun Biz de kutlamayız önemli olan yan yana olmak değil mi? der :):) Ben ona çiçek almıştım bu arada. Şehir dışına gitmişti sarı lale almıştım mfö muhabbeti :) ama ona gözü gibi baktı büyüttü :):) Adımı koydu :) Senin değil benim yapmam lazım dedi sen yapmıyorsun dedim o zaman ikimiz de yapmayalım demişti
Çatlak 12 yaşında,9 yıllık ilişkisi var,sevgilisiyle arasında 20 yaş var...Ne zaman boklu bezinden kurtuldun da ilişkiye başladın be yavrum:)Şaka bir yana çocuk yaşta evliliğe hayır diyor ve kınıyorum!
Çatlak 12 yaşında,9 yıllık ilişkisi var,sevgilisiyle arasında 20 yaş var...Ne zaman boklu bezinden kurtuldun da ilişkiye başladın be yavrum:)Şaka bir yana çocuk yaşta evliliğe hayır diyor ve kınıyorum!
Canım nasıl güldüm ya :):) Çok hoş vallahi :) Allah bir ömür daim etsin sevginizi inşallah
sanırım bende odunum :) ya bi kız olarak çiçek alan erkekleri cok sacma buluyorum hem çiçeklere yazık yerlerınde durcaklarına koparılıyorlar hemde solcak 2 gun sonra boşuna para veriyolar.valla eşinizi mantıklı buldum bu durumda.benm sevgilimde odun o zaman ama ben bunu hiç sorun yapmıyorum aksine hoşuma gidiyo bu mantıklı davranısı.çiçeklemi beni sevdiğini göstercek bana içten gülse yeter.bunuda yapıyo :)
Zaten arkadasinda iste kahve makinesi bozulmus esinin dogumgunüde denk gelince bi tasla iki kus vurmus :))) adam öyle yapsa kafasini koparir vallah...
tamamen küstürürsek napıcaz ama
ceylanı ürkütmeden işliceksin
Aralarında bir karizma herhalde. Ben kimseye çiçek hediye almadım almam. Benimki ilk bana hediye almış. Çiçekle papağan o da :):) Benim çok sevindiğimi görünce ayıp etmişim aşkım kızlar bana alırdı ben kötü davranırdım onlara üzüldüm dedi :) Yonttum de sevin mi eski kız muhabbetine dön parçala mı
Ben face ime koymak istedim ama poşete bir gül ve buketi sığmıştı yapamadım
sanırım bende odunum :) ya bi kız olarak çiçek alan erkekleri cok sacma buluyorum hem çiçeklere yazık yerlerınde durcaklarına koparılıyorlar hemde solcak 2 gun sonra boşuna para veriyolar.valla eşinizi mantıklı buldum bu durumda.benm sevgilimde odun o zaman ama ben bunu hiç sorun yapmıyorum aksine hoşuma gidiyo bu mantıklı davranısı.çiçeklemi beni sevdiğini göstercek bana içten gülse yeter.bunuda yapıyo :)
Daha ana rahmine düşmeden buldum aşkımı
Bende küçük yaşta evliliğe karşıyım.
Ama sevgililik olayı olabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?