• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba sevgilisi mi ? gostersem mi

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
meraba kizlar
icime birşey dert oldu kaldı

dün eşimin telefonundan faceye bakiyordum benim olmadigi icin arada oyle girer ablamlara vs bakarim .
benim bir cocukluk arkadasim var oda 4 yillik evli ikinciye hamile eside esimle gorusur eder.
Dün birden taniyor olabilecegim kisilerden bu arkadasimin kocasini gordum yanindada 20 25 arasi bi kiz vardi .
kızin facesi belliki cunku ilk olarak kizin adi ve adamin adi yaziyor yanak yanagalar boyle sanirim bu adamin sevgilisi.
bizde bile taniyor olabileceklerimde cıkti bu arkadasim bunu nasil gormuyor cunku onunda facesi var acaba engelledimi karisini diye dusundum .
arkadasim hamile gostermek gecti icimden ama dedim bosver ama diyorum ben nasil arkadasım ?
soylesem ya sevgilisi degilse ki bana gore sevgilisi
soylesem bi dert soylemesem bi dert .

sanane demeyin arkadaslar
ama icime cok dert oldu
aynisi basima gelse cok kizarim soylemedi diye
napmaliyim

Adam o kdr aptalmıkı delilleei eliyle sunacak face te.ya adamın kızkardeşi ise yada kuzenlerinden biri ne biliyim muhtemelen eşinin kıskanmayacagı biri.adam altadma kapasitesine sahip olup o aleni sergileyecek kdr aptal değildir.

Adam o kdr aptalmıkı delilleei eliyle sunacak face te.ya adamın kızkardeşi ise yada kuzenlerinden biri ne biliyim muhtemelen eşinin kıskanmayacagı biri.adam altadma kapasitesine sahip olup o aleni sergileyecek kdr aptal değildir.
bu kizin facesi
ilk kendi ismi sonra adamin ismi yaziyor

Arkadaşınızın hamileliği nasıl bir durumda şuan. Yani her şey yolunda mı yoksa riskli bir hamilelik süreci mi yaşıyor?şuan en önemlisi bebeği sonuçta .Eğer öyle adi bir kocası varsa gerçekten bebeğini riske atmaya değmez çünkü. O kızın koyduğu fotoğrafı profilin falan ekran görüntüsünü alın elinizde dursun. sizi de engeller falan sonra elinizde delil olmaz. Arkadaşınız da yakın bir dostunuz ise uygun zamanda söyleyin bence. tabiki önce o kızın adamın sevgilisi olduğundan emin olmak gerekiyor. Ama evli kimse de yanak yanağa normal bir arkadaşı ile fotoğraf çekilmez bariz aldatiyor adam.

Kız kardeşi ya da kuzeni olsa birlikte face mi açacaklar sizce?

Arkadaşınızın hamileliği nasıl bir durumda şuan. Yani her şey yolunda mı yoksa riskli bir hamilelik süreci mi yaşıyor?şuan en önemlisi bebeği sonuçta .Eğer öyle adi bir kocası varsa gerçekten bebeğini riske atmaya değmez çünkü. O kızın koyduğu fotoğrafı profilin falan ekran görüntüsünü alın elinizde dursun. sizi de engeller falan sonra elinizde delil olmaz. Arkadaşınız da yakın bir dostunuz ise uygun zamanda söyleyin bence. tabiki önce o kızın adamın sevgilisi olduğundan emin olmak gerekiyor. Ama evli kimse de yanak yanağa normal bir arkadaşı ile fotoğraf çekilmez bariz aldatiyor adam.
hamileligi normal ilerliyor
benim cocukluk arkadasim esiylede arasi iyi
ama o fotograf normal bir fotograf degil
birbirlerini yiyecekler gibi
kaldiki bu face kizin facesi
adamin olsa kardesi falan derim zaten adami ve akrabalarini pek tanimiyorum ben

Yinede emin olmadan böyle bir işe girişmezdim.biraz daha araştırın sonunda eşinin tanıdıgı biri çıkarsa ....önce bi zarflayın bklım arkadaşınız hiç süphe dıyuyormu ilişkilerinde problem varmı.ben farklı bir şekilde arkadaşımın eşinin başka biri ile görüştüğünü duydum.ki duymayan yokmuş hatta kendide farkındaymış.zarfladım söylemedi.direk şu kız dedım nasıl bırıdır kem kum dedi söylemedi.meger herseyı bılıyormuş.bir süre sonra sorunları gelıp kendı anlattı.bu işler iki ucu.. işler .dikkatli yaklaşmakta fayda var.

Bence bilmiyormuşun gibi yap,
sonra o kadının yanında aç faceyi şaşırmış ol aaaa x ???
De göster.
Ben olsam öyle yapatirdım.
ama hamile suan
ya akrabasiysa diyorum
ama kim adina face acar ki
hemde face kizin facesi

İkisinin ismi varsa ortak hesaptır. Kimse akrabasıyla ortak facebook açmaz. Siz ekran görüntüsünü alın. Profili inceleyin belki bir şeyler bulabilirsiniz. Arkadaşınız ne zaman doğum yapacak peki? Acaba adamı karşınıza alsanız önce eşinizle birlikte bir konuşma mı yapsanız. Arkadaşınızın bilmeye hakkı var ama şu an hamilelik durumundan askıya alabilirsiniz.

acmayacagini bildigimden soruyorum bende ne yapsam diye
Ben sizi anladım.O üye çok pembe gözlüklerle bakmış bir başka üye de dünkü konuya öyle yazmıştı.Ya kadınlar hamile olunca pembe gözlüklerle bakıyor dünyaya.Adam aldatıyor bariz ben söyleyin ya da söylemeyin diyemiyorum. İki ucu boklu değnek...

Yinede emin olmadan böyle bir işe girişmezdim.biraz daha araştırın sonunda eşinin tanıdıgı biri çıkarsa ....önce bi zarflayın bklım arkadaşınız hiç süphe dıyuyormu ilişkilerinde problem varmı.ben farklı bir şekilde arkadaşımın eşinin başka biri ile görüştüğünü duydum.ki duymayan yokmuş hatta kendide farkındaymış.zarfladım söylemedi.direk şu kız dedım nasıl bırıdır kem kum dedi söylemedi.meger herseyı bılıyormuş.bir süre sonra sorunları gelıp kendı anlattı.bu işler iki ucu.. işler .dikkatli yaklaşmakta fayda var.
bende bu yuzden tedirginim
ama vijdanimda rahat etmiyor
direk agzini arayamam arkadasimin ama evlilikleri iyi gibi yani ivini bilemem

O kızın munarasi eşin de de var heralde yoksa nasıl çıkıyor tanıyor olabileceklerin de?
Önce eşinize sorun bence bu kız kim diye.

Arkadaşınıza da direk söylemeyin ona supheyi atın. O üstüne düşer ısrarla sorar sikistirirsa anlatın

Ben sizi anladım.O üye çok pembe gözlüklerle bakmış bir başka üye de dünkü konuya öyle yazmıştı.Ya kadınlar hamile olunca pembe gözlüklerle bakıyor dünyaya.Adam aldatıyor bariz ben söyleyin ya da söylemeyin diyemiyorum. İki ucu boklu değnek...
evet hamile olmasa direk sorardim
sanane demezdi eminim ama boyle olunca diyorum ya birsey olursa vs vs

O kızın munarasi eşin de de var heralde yoksa nasıl çıkıyor tanıyor olabileceklerin de?
Önce eşinize sorun bence bu kız kim diye.

Arkadaşınıza da direk söylemeyin ona supheyi atın. O üstüne düşer ısrarla sorar sikistirirsa anlatın
hayir arkadasimla arkadasimin esi bizde ekli
ve ustte cikiyor adamin adi soyadi yaziyor cunku kixin ismiyle birlikte

Back
X