Bende böyle düşünüyorum canı sıkıldığında bana geliyor.Bir sürü adam varken neden bu dengesizle zaman harcıyorsunuz ?
Ben olsam engeller , yüzüne bile bakmam.
Canı sıkılmış resmen.
Anlattığınız şeylerden sorduğunuz soruyu yanıtlamamız imkansız
Ve sürekli bi öfke. Bu öfkenin altından kalkamıyorumNormal hareketler değil bunlar. Bir şey söylüyor ve devamı gelmiyor zarf atiyor işte. Dengesiz davranmış
Merhaba kızlar iyi geceler herkese umarım derdimi fazla uzatmadan yazarım.
3 sene olmak üzere olan bir ilişkim vardı son dönemleri iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü olan inişli çıkışlıydı.
Çok fazla kırgınlığım olduğu için ayrılmak istedim kendimi güçlü hissettim ve bitirdim ama sürekli özledim yazdı. Ama özledim diyip yok oldu ve kendisi bunu bir adım olarak görüyor. Bence bir adım değil ama.
4 gün hiç iletişime geçmedik ardından o yazdı yine özledim dedi ama ben istedipi tepkiyi vermeyince öfkeden çıldırdı. Ben ağladım o ağladığımı görünce üstüme geldi. En son bende patlama oldu dedim madem dediğin gibi biriydim niye yazdın niye özkedin özleme artık beni. Dün gece böyle kavga kıyamet geçti.
Bugün ben öfkemi bi kenara bırakıp ona aslında toparlarız ama çok emek gerekli. Benim tek başıma buna gücüm yok öfkeni yenip kalbini hissedersen o zaman her şey iyileşir dedim ama bunu uzun uzun anlattım. Cevap bile vermedi.
Bu arada 3 gün önce vece bana seni seviyorum yazmış ben tepkisiz kaldım kırgınım diye.
Şimdi bu işin sonu ne olacak?? Bi erkek yalnız kaldığında anlar mı hatasını ?? Sizce ben ne yapayım ?? Aklınıza içinize ne gelirse söylerseniz çok sevinirim
Çok haklısınız ama onu çok seviyordumsokak ortasinda birbirinizi dovdugunuzde bitmeliydi.
1 hafta bile olmadi daha nisanlanmak uzereyken iliskimi bitirdim. belki siddet bile demez cogu kisi buna ama gururum kirildi hareketine ve siddet olarak gordum bicak gibi kestim attim. bu kadar zor degil. hayatsiz gibi o olmadan bir halt yapamayacakmis gibi dusunup hayati kendine dar ediyorsun. cok uzucu.
Ya ben o moda girmiştim aslında. Ama o sürekli yazıp dengemi bozdu. Seviyorum diyor ertesi gün sen şöylesin sen böylesin. E ben dediğin gibi biriysem niye özledin niye geldinYaw sal gitsin bacım degermi boyleleri için üzülmeye hiç mst atma arama da eğer seni seviyorsa gerçekten zaten sonunda yalvar yakar olur sana baktın ki yok sen aramayinca oda aramıyor bilki canı sıkılıyodur onun
Sassy en doğru olanı yapmışsın bence.sokak ortasinda birbirinizi dovdugunuzde bitmeliydi.
1 hafta bile olmadi daha nisanlanmak uzereyken iliskimi bitirdim. belki siddet bile demez cogu kisi buna ama gururum kirildi hareketine ve siddet olarak gordum bicak gibi kestim attim. bu kadar zor degil. hayatsiz gibi o olmadan bir halt yapamayacakmis gibi dusunup hayati kendine dar ediyorsun. cok uzucu.
Değecek biri mi içinde karar ver. Ona göre ilişkini bitir ya da devam etMerhaba kızlar iyi geceler herkese umarım derdimi fazla uzatmadan yazarım.
3 sene olmak üzere olan bir ilişkim vardı son dönemleri iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü olan inişli çıkışlıydı.
Çok fazla kırgınlığım olduğu için ayrılmak istedim kendimi güçlü hissettim ve bitirdim ama sürekli özledim yazdı. Ama özledim diyip yok oldu ve kendisi bunu bir adım olarak görüyor. Bence bir adım değil ama.
4 gün hiç iletişime geçmedik ardından o yazdı yine özledim dedi ama ben istedipi tepkiyi vermeyince öfkeden çıldırdı. Ben ağladım o ağladığımı görünce üstüme geldi. En son bende patlama oldu dedim madem dediğin gibi biriydim niye yazdın niye özkedin özleme artık beni. Dün gece böyle kavga kıyamet geçti.
Bugün ben öfkemi bi kenara bırakıp ona aslında toparlarız ama çok emek gerekli. Benim tek başıma buna gücüm yok öfkeni yenip kalbini hissedersen o zaman her şey iyileşir dedim ama bunu uzun uzun anlattım. Cevap bile vermedi.
Bu arada 3 gün önce vece bana seni seviyorum yazmış ben tepkisiz kaldım kırgınım diye.
Şimdi bu işin sonu ne olacak?? Bi erkek yalnız kaldığında anlar mı hatasını ?? Sizce ben ne yapayım ?? Aklınıza içinize ne gelirse söylerseniz çok sevinirim
Bana kalırsa boşlukta şuan kendini toparlayamiyo ve ne istediğini bilmiyo sen bı kaç gün cvp verme msjlara falan görmezden gel bakalım değerini anlasın burnu surtsun birazYa ben o moda girmiştim aslında. Ama o sürekli yazıp dengemi bozdu. Seviyorum diyor ertesi gün sen şöylesin sen böylesin. E ben dediğin gibi biriysem niye özledin niye geldin
Çok iyi biriydi eskidenDeğecek biri mi içinde karar ver. Ona göre ilişkini bitir ya da devam et
Peki sizce o üzülür müŞunu bilir ve söylerim gerçekten dengesiz herifler çekilmiyor birde öfke adı altında söylenen sözler aşk bitip yerini normal duygulara bırakınca yaşanan pişmanlık tarifsiz...hiçkimse vazgeçilmez değil senden kıymetli kimse de yok zaten gönlünü hoş etseydi bugün bu noktada olmazdın bunu unutma
Çok haklısınız ama onu çok seviyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?