Yok o bir insan için yazılmış bir şey değil.hm hediyeler biletler falan varsa çocuk senden büyük ihtimal hoşlanıyor.
Peki sen hala eskisini mi unutamadın ?
Yani profil yazından dolayı şey ettim.
Asla LalecimAcaba sen de azıcık alıcı gözüyle baksan mı ki?
Tam 4 canım :) Kardeşimden küçük valla.Kaç yaş var ki? 1- 2 yaş problem değil bence.
Niye ki?Yok o bir insan için yazılmış bir şey değil.
Ama yine de olmaz bu çocukla. Hem aynı sınıftayız. Ben ona çok büyük gelirim.
Asla LalecimYani sırf beni bırakmasın diye çıksam bile, üç gün sonra terk ederim.
Bir kere böyle bir halt yedim de ben.
Amaaaaan bu mudur yani derdin?Tam 4 canım :) Kardeşimden küçük valla.
ay bilemedim. Biz büyük bulduk da ne oldu? Bi halta yaramıyorlar zaten. Bence bir dene. En kötü ihtimalle anlaşamazsın. Bana ilgili gibi geldi. Beniim var öyle arkadaşım. Şimdi mutlu. Evet evet bence sen bir dene.Tam 4 canım :) Kardeşimden küçük valla.
Kız adam değil ki çocuk daha.Niye ki?
Bak hediyeler,yemekler,biletler.
Ay nolur dene be.
Yani içinden dene.
Ona bir şey deme de kendi yüreğini birazcık zorlayarak yokla.
Çok kanım ısındı bu adama.
Ya Lale yüzümüzü kıpkırmızı ettin ya utançtanAmaaaaan bu mudur yani derdin?
Zengin olursunuz ayol!!!
Ama hiçbir şey hissetmiyorum. En az 2 yıl yüz yüze bakacağız. Anlaşamadım bastım tekmeyi demek kadar basit olmaz bir de.ay bilemedim. Biz büyük bulduk da ne oldu? Bi halta yaramıyorlar zaten. Bence bir dene. En kötü ihtimalle anlaşamazsın. Bana ilgili gibi geldi. Beniim var öyle arkadaşım. Şimdi mutlu. Evet evet bence sen bir dene.
Hayır arkadaşlığınızın kötü biçimde bitmesini engellemeye çalışıyorsun. Ben de benzer bir durum yaşadım daha çok da yeni. Eski sevgilimi ne kadar özlediğimi anlattım tehlike geçti biraz serin davranıyor ama olsun o kadar. Eski haline gelir zamanla.Bakalım deneyelim biraz, yarın görüşünce yapayım mı? Gerçi programı mahvetmiş olacağım. Yani eğer hoşlanıyorsa benden, onun için mahvolacak.
Ama inşallah küsmez kendi kendine. Çünkü bayağı iyi biri. Arkadaşım olarak kalması iyi olur. Bencillik mi ediyorum ne?
Çocuk derken?Kız adam değil ki çocuk daha.
Öğrenci haliyle zaten yapmasını istemiyorum.
Çok defa reddediyorum.
Yarın da ne yersem kendim öderim zaten.
Yapmayacağım bir şey varsa, o da birini böyle kullanmak olur herhalde. Ya berbat hissettiriyor.
O zaman yarın çalışmalara net bir şekilde başlamalıyım.Hayır arkadaşlığınızın kötü biçimde bitmesini engellemeye çalışıyorsun. Ben de benzer bir durum yaşadım daha çok da yeni. Eski sevgilimi ne kadar özlediğimi anlattım tehlike geçti biraz serin davranıyor ama olsun o kadar. Eski haline gelir zamanla.
Yarın laf açmaya çalış konu açılırsa söyle.
Canım ben 24.Çocuk derken?
Kaçırdım,özür dilerim.
Kaç yaşındasınız ikiniz?
Etkiledin dimekO zaman yarın çalışmalara net bir şekilde başlamalıyım.
Yav onda da suç var, hiç umut ışığı yakmadım.
Ne güzel ders çalışıyorduk, ne diye edebiyat çalışırken lafın ortasında hem zeki hem güzel dersin ki bana.
Çoook hem de nasıl.Etkiledin dimek
Ay sen değil o etkilenmiş leylaÇoook hem de nasıl.
Ortam buz kesti, ne etkilenmesi kız.
Cevap vermedim sustum, konuya devam ettim artık.
Ha tamam, bilmem o etkilendi herhal.Ay sen değil o etkilenmiş leyla
Senin son dönem değil mi bu?Ha tamam, bilmem o etkilendi herhal.
la benim gibi bir buzdolabının neyinden etkilendi acaba, onu da düşünmüyor değilim.
Ne güzel kafama göre inek bir okul arkadaşı bulmuştum, of offf.
Yok ya daha 2 yıl varSenin son dönem değil mi bu?
Benim gibisin bitmeyecek gibi geliyor artık.Yok ya daha 2 yıl var
Hımmmm sen 24 olduysan demek...Canım ben 24.
Bu da 20. Ama hani böyle olgunluk belirtisi yok. Çok safça, biraz inek kendisi, ders çalışmaktan lisede aşık olamamış bir tip.
O yüzden çocuk dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?