Acaba Yanlış Anlar mı Kızlar?

hm hediyeler biletler falan varsa çocuk senden büyük ihtimal hoşlanıyor.
Peki sen hala eskisini mi unutamadın ?
Yani profil yazından dolayı şey ettim.
Yok o bir insan için yazılmış bir şey değil.
Ama yine de olmaz bu çocukla. Hem aynı sınıftayız. Ben ona çok büyük gelirim.
Acaba sen de azıcık alıcı gözüyle baksan mı ki?
Asla Lalecim Yani sırf beni bırakmasın diye çıksam bile, üç gün sonra terk ederim.
Bir kere böyle bir halt yedim de ben.

Niye ki?
Bak hediyeler,yemekler,biletler.
Ay nolur dene be.
Yani içinden dene.
Ona bir şey deme de kendi yüreğini birazcık zorlayarak yokla.
Çok kanım ısındı bu adama.

Tam 4 canım :) Kardeşimden küçük valla.
ay bilemedim. Biz büyük bulduk da ne oldu? Bi halta yaramıyorlar zaten. Bence bir dene. En kötü ihtimalle anlaşamazsın. Bana ilgili gibi geldi. Beniim var öyle arkadaşım. Şimdi mutlu. Evet evet bence sen bir dene.

Niye ki?
Bak hediyeler,yemekler,biletler.
Ay nolur dene be.
Yani içinden dene.
Ona bir şey deme de kendi yüreğini birazcık zorlayarak yokla.
Çok kanım ısındı bu adama.
Kız adam değil ki çocuk daha.
Öğrenci haliyle zaten yapmasını istemiyorum.
Çok defa reddediyorum.
Yarın da ne yersem kendim öderim zaten.
Yapmayacağım bir şey varsa, o da birini böyle kullanmak olur herhalde. Ya berbat hissettiriyor.

Amaaaaan bu mudur yani derdin?
Zengin olursunuz ayol!!!
Ya Lale yüzümüzü kıpkırmızı ettin ya utançtan Çok fenasın.
ay bilemedim. Biz büyük bulduk da ne oldu? Bi halta yaramıyorlar zaten. Bence bir dene. En kötü ihtimalle anlaşamazsın. Bana ilgili gibi geldi. Beniim var öyle arkadaşım. Şimdi mutlu. Evet evet bence sen bir dene.
Ama hiçbir şey hissetmiyorum. En az 2 yıl yüz yüze bakacağız. Anlaşamadım bastım tekmeyi demek kadar basit olmaz bir de.

Hayır arkadaşlığınızın kötü biçimde bitmesini engellemeye çalışıyorsun. Ben de benzer bir durum yaşadım daha çok da yeni. Eski sevgilimi ne kadar özlediğimi anlattım tehlike geçti biraz serin davranıyor ama olsun o kadar. Eski haline gelir zamanla.

Yarın laf açmaya çalış konu açılırsa söyle.

Çocuk derken?
Kaçırdım,özür dilerim.
Kaç yaşındasınız ikiniz?

O zaman yarın çalışmalara net bir şekilde başlamalıyım.
Yav onda da suç var, hiç umut ışığı yakmadım.
Ne güzel ders çalışıyorduk, ne diye edebiyat çalışırken lafın ortasında hem zeki hem güzel dersin ki bana.

Çocuk derken?
Kaçırdım,özür dilerim.
Kaç yaşındasınız ikiniz?
Canım ben 24.
Bu da 20. Ama hani böyle olgunluk belirtisi yok. Çok safça, biraz inek kendisi, ders çalışmaktan lisede aşık olamamış bir tip.
O yüzden çocuk dedim.

Etkiledin dimek

Ha tamam, bilmem o etkilendi herhal.
la benim gibi bir buzdolabının neyinden etkilendi acaba, onu da düşünmüyor değilim.
Ne güzel kafama göre inek bir okul arkadaşı bulmuştum, of offf.
Senin son dönem değil mi bu?

Ben senin yerinde olsam soguk davranirdim. Bahaneler uydurup gorusmeleri minimume indirirdim.

Eskiden cok olurdu bende bu. Herkesle rahatca konusma kabiliyetim var nerden geldiyse. Ikizler burcuyum belkide ondan. Erkekler bunu hep yanlis anladi. Cok eskiden okul sirama mektup sikistirdi bi erkek. Reddettim. Okulda ders bolumu yaptigimizda daha cok erkeklerle yapardim bunu. Kizlarla anlasamazdim. Hemen yanimdaki sira arkdasimla paylasim yapardik.Sene sonuna dgru birden huylari degisirdi. Neyseki acilmadan okul senesi biterdi bende bi oh cekerdim bana acilamadi diye. Cunku reddetmek karsi tarafi uzuyor. Ayrica eski arkadaslik kalmadigi icin bende hoslanmiyodum bu durumdan.

Canım ben 24.
Bu da 20. Ama hani böyle olgunluk belirtisi yok. Çok safça, biraz inek kendisi, ders çalışmaktan lisede aşık olamamış bir tip.
O yüzden çocuk dedim.
Hımmmm sen 24 olduysan demek...
Bayaca büyüceymişsin maşallah...
Ayol gencecik kızsın delikanlılara mı çocuk diyorsun, hıhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…