• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba Yanlış Anlar mı Kızlar?

-lotus-

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
7.335
14.155
298
Merhaba kızlar.

Mevzuu aslında basit, ama karar veremedim. Sınıftan bir arkadaş var, iyi niyetli, karakteri düzgün, hatta bazı yönleriyle bana benziyor bile diyebilirim. ( not: erkek :) ) Bu nedenle ısındım ona, işte beraber ders çalıştık, sohbet falan ettik. Yaşı da benden ufak. Fakat hayranlık mı desem, hoşlantı mı desem, sanırım bana bir şey hissediyor olabilir. Emin değilim ama, sürekli bana bir şeyler ısmarlama, alma gayretinde. Arada ağzından beğeni sözleri falan da çıkıyor.

Ben tabi geri püskürtüyorum, kanka diyorum, başka erkeklere olan beğenilerimi dile getiriyorum. Bunun gibi şeyler.

Neyse işte mesaj atmış dün, bir yere çağırıyor. Yani onla zaman geçirmek sıkıntı değil de, umut mu vermiş oluyorum yanında bulundukça. Yani bu durum olmasa arkadaşım olmasından mutluluk duyarım fakat, ondan asla hoşlanmıyorum bir erkek olarak. Hem yaşım büyük, hem de benlik birisi değil zaten. Ya belki de kendinden büyük birisine hayranlık duyma durumudur bilemiyorum.

Şimdi ben çağırdığı yere gideyim mi yoksa, bu hoşlantı durumu olması ihtimali yüzünden bu çocukla selamı sabahı mı keseyim? Ne bileyim varsa böyle bir şey, bana açılması durumunu düşünmek istemiyorum. Kesinlikle reddederim, bu da fena olur. Yüz yüze bakacağız falan ya tehlikeli olur gibi. Yoksa hiç riske girmeden, görüşmeyi keseyim mi?
Ya da bunları yapmadan ne yapabilirim, öneriniz var mı? Kaybetmek de istemiyorum...

Sonuçta sana ilgisi olduğunu net olarak bilmiyoruz belki de senin hissettiğin gibi hissediyordur o da sana karşı.
Bence görüş baktın durum o tarafa doğru gidiyor sen de bir şey hissetmiyorsan görüşmeyi kes.
Umut vermiş de olmassın.

yanına bir kaç kız arkadaşını al git ve sana açılmasına izin verme
ama
kaybetmekte istemiyorum nedemek , seninde gönlün kayıyor demek k i

Birinden hoşlandığından bahset, yani kalbinin başkasında olduğunu düşünsün.
Böylece açılma durumu olmaz en azından.

Sonuçta sana ilgisi olduğunu net olarak bilmiyoruz belki de senin hissettiğin gibi hissediyordur o da sana karşı.
Bence görüş baktın durum o tarafa doğru gidiyor sen de bir şey hissetmiyorsan görüşmeyi kes.
Umut vermiş de olmassın.
Sağ ol canım önerin için.
Ya dün evet görüşelim dedim de aklıma takılmadı değil.
Açılmasını kesinlikle istemiyorum, kabus gibi olur.

Sağ ol canım önerin için.
Ya dün evet görüşelim dedim de aklıma takılmadı değil.
Açılmasını kesinlikle istemiyorum, kabus gibi olur.
Sen de açılacağını anladığın an o fırsatı ona verme :)
Bizim iş yerinde birisi var hissediyorum ama ben özel konuşalım falan diyor ben de hep atlatıyorum.
Açılacağını anladığın an atlat, geçiştir sonra da baktın olmuyor görüşmeyi kesersin.

yanına bir kaç kız arkadaşını al git ve sana açılmasına izin verme
ama
kaybetmekte istemiyorum nedemek , seninde gönlün kayıyor demek k i
Ya tatlım, yani çok iyi arkadaş. Yani iyi anlaşıyoruz, yardımına koştum yeri geldi o bana yardım etti. Dip bucak sakladığı ders notlarını kıyıp bana verebildi falan. O bakımdan :D
Birinden hoşlandığından bahset, yani kalbinin başkasında olduğunu düşünsün.
Böylece açılma durumu olmaz en azından.
Aslında biraz yaptım bunu, ama sonra göze batar diye kestim. Ama sonra bana güzelsin, zekisin demeye başlayınca korkmaya başladım.

Sen de açılacağını anladığın an o fırsatı ona verme :)
Bizim iş yerinde birisi var hissediyorum ama ben özel konuşalım falan diyor ben de hep atlatıyorum.
Açılacağını anladığın an atlat, geçiştir sonra da baktın olmuyor görüşmeyi kesersin.
Of tam film çekeceğim anlaşılan :D
Ya mesaj falan atmadım, belki aramaz tatil boyunca diye ama dün o aradı işte. Açmasam şimdi, okul dönemi boyunca vakit geçirdi, tatilde bir kenara attı olacaktı. Ondan evet demiş bulundum.

Birinden hoşlandığını söyle.

Of tam film çekeceğim anlaşılan :KK70:
Ya mesaj falan atmadım, belki aramaz tatil boyunca diye ama dün o aradı işte. Açmasam şimdi, okul dönemi boyunca vakit geçirdi, tatilde bir kenara attı olacaktı. Ondan evet demiş bulundum.
Demek ki beni notlarım için kullanmış, kirletildim diye düşünmesin çocuk :KK53:
Görüş bence sen :))))

Ben olsam çıkmam.
Eğer hissediyorsan kesin vardır o hoşlantı.
Boş yere umutlanmasın bence.

Demek ki beni notlarım için kullanmış, kirletildim diye düşünmesin çocuk :KK53:
Görüş bence sen :))))
Ya çok şeker birisi, ama o gelirken ben dönüyordum maalesef.
Ya yemek istemiyorum zorla yemek ısmarlıyor. Kafasına göre bilet alıyor.
Kafasına göre hediye alıyor falan offfff.

Ya azıcık yaptım, eski sevgililerimden falan bahsettim.
Ya bir de açık ve net birinden hoşlandığımı söylersem arkadaşlığımızı bitirir mi acaba?
Sanmıyorum. Ondan tavsiye almak ister gibi davran. Sence ne yapmalıyım de bir şeyler anlatıp.

Ya çok şeker birisi, ama o gelirken ben dönüyordum maalesef.
Ya yemek istemiyorum zorla yemek ısmarlıyor. Kafasına göre bilet alıyor.
Kafasına göre hediye alıyor falan offfff.
hm hediyeler biletler falan varsa çocuk senden büyük ihtimal hoşlanıyor.
Peki sen hala eskisini mi unutamadın ?
Yani profil yazından dolayı şey ettim.

Sanmıyorum. Ondan tavsiye almak ister gibi davran. Sence ne yapmalıyım de bir şeyler anlatıp.
Bakalım deneyelim biraz, yarın görüşünce yapayım mı? Gerçi programı mahvetmiş olacağım. Yani eğer hoşlanıyorsa benden, onun için mahvolacak.
Ama inşallah küsmez kendi kendine. Çünkü bayağı iyi biri. Arkadaşım olarak kalması iyi olur. Bencillik mi ediyorum ne?

Back
X