acaba yanlış mı yaptım( uzun bir konu)

koca kadın azar işitmek istemiyorsa işini doğru yapsın.Tebrik ederim hakkınızı savunmanız çok hoşuma gitti :)

desteklerinizden ötürü çok teşekkür ederim dediğinizi yaptım geri adım atmadım bugün gelişmeler yaşandı,bana küsen akrabası kendi kendine konuşma çabasına girişti,ara ara laf sokmuyor değil( bi dilekçe yazıverirsiniz nolcak? gibi) yemekhanecinin yeri değiştirilmiş bizimle bir bağı kalmadı.yemek şirketinden bir eleman gelecekmiş.bakalım diğer konularda ne gibi çözümler üretilecek ?

Özür dilenecek bir durum göremiyorum. O şikayet kutularını insanlar şikayetlerini yazabilsin diye yapmışlar. Genelde bu tip şikayet notları imzasız verilir şirketlerde ama senin imzalı vermen de iyi olmuş bence. Etrafındaki insanlar da ona göre davranırlar.

Sakın geri adım atmayın, bu sefer adınız dengesize çıkar, kimse sözünüze itibar etmez. Bence küsmeyin, küserse de aldırış etmeyin. Siz utanacak bir şey yapmamışsınız, tam tersi herkesi rahatsız eden bir konuya değinmişsiniz. Ne demişler namuslular da namussuzlar kadar cesur olmalı. Zaten aşçınızda utanma duygusu olsaydı size küsmek yerine ben nerde hata yapıyorum diye düşünmesi gerekirdi. Asla ama asla geri adım atmayın, böyle insanlara ne yaparsanız yapın yaranamazsınız.

Bence özür dilemeyin işine geldiği gibi davranmak akrabayi kayirmak çok gereksiz akrabayi kayircam derken insanların hakkina giriliyo sizi tebrik ederim

Haklısınız hakkınızı savunmuşsunuz.
Özür dilemesi gereken varsa o da yemekhane yönetimi.

ne münasebet ne özürü dileyecekmişsin ki? haklısın sen özüre falan gerek yok bence

Günahlarını almadıysanız, şikayetinizden eminseniz özür dilemeyin asla. Uslubunuzdan samimi ve iyi niyetli düşünüyorum ama bu konuda geri adım atmayın. Fırça yemek istemiyorlarsa işlerini layıkıyla yapsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…