Acaba yaşadiklarim normal mi?

Hayretler içinde okudum. Gün gelsin kendi idrarında boğulsun inşallah!

Kurtulmuşsunuz sanırım. Çözümü nasıl buldunuz bulamadım mesajlarda ama helal olsun çok sevindim kurtulmanıza

Abi siz bu nasıl bir şey bu ne ya
Ne yazacağımı sasirdim olum boşanmak için ndbekliyosun insan ne olunca boşanır ayrıl şundan bu gece kaç evden sığın devlete hem de bu gece madem bu psikopat telini kurcaliyor arama motoru üzerinden giriyosan geçmişi temizle , korkutma bizi.

Boşanmışsiniz galiba kurtuldunuz mu bundan

Ohaaa bana bunu Yapanı inanın öldürmekten beter yaparım. Bu erkekler ne sanıyorlar kendilerini ya da bizi. Parasını ödeyip aldıkları bir mal mı? İstediği gibi kullanabilecegi bir eşya mi.? Büyük konuşmayalım ama bu adama işkence yapacaksın aynı şeyi sen ona yapacaksın.

eski eşiniz de bunları anlattığınızda bu tepkiyi veren kişi de ruh hastası. kesinlikle uzak durun. eski eşinizin yaptığı şeyler işkence bildiğimiz. yasal olarak da suç.

bi de aileniz boşanmayın mı diyordu? bu ne biçim aile ya, ne üzülmesi ya kızının bunlara ses çıkarmamasını isteyen aile üzülmekten bin beterini hak eder bana göre,valla ne hali varsa görsün aileniz düşman başına gerçekten. sizse hala kendinizi sorguluyorsunuz, tabi size buna katlanmanızı söyleyen aileniz allah bilir ne şekilde sindirerek yetiştirmiş ki sizi hala emin değilsiniz. akşam akşam sinirlerim tepeme çıktı

Cok Tesekür ederim. Inanin Hep Sabir etmemi istendi, cünkü ickisi kumarisi aldatmasi yoktu, bunlardan haric digerlerine Sabretmeni bekliyorlar, cok sacma. Ben Burda sadece kücük bir kismi anlatim. Her yerden pskilojik Siddet ve günlerce onlar Beni Manipule etmek icin söyledikleri Kelimeler de Cümleler aklimda gidip geliyordu.
Onlar icin Elalem önemliydi. Üzüliyorum acaba dogu mu yaptim, gitmekle aileme Günah isledimmi acaba ?

Yukarda yazdiklarinizi pek anlamadim. ☺

Güvendeyim.

Para mi? Hadi Hesapi yok nekadar para ona verdim. Ailesine..
Kaynimin dügünleri ben yaptim ordan tut ☺

Unutmiyalim: ne yasatiysan onu yasarsin

Para mi? Hadi Hesapi yok nekadar para ona verdim. Ailesine..
Kaynimin dügünleri ben yaptim ordan tut ☺

Unutmiyalim: ne yasatiysan onu yasarsin
Eskiden kadınlar erkekleri soyardi şimdi erkekler kadınları soyuyor, kadın parası yeyip adam gibi dolaniyorlar. Birde üstüne karaktersizliklerini ortaya seriyorlar

Yaşadığınız duruma mı üzüleyim,yaşadıklarım normal mi diye sorgulamanıza mı? Tabiki yaşadığınız durum normal değil . Acilen gerekli mercilere şikayetinizi iletin

Ailem arkamda degildiki. Sadece bosanamicaksin demekle kalmadilarki. Onlara güccüm kalmadi, hic birsey hissetmiyorum "esime" karsi dedikce onlar dayan olucak cocugun olsun ozaman görürsün. Inanin yazsam satirlar yetmez. Elalem ne der düsüniyorlardi, diger konumda yazmistim.
Annem Beddua etti bana hakli oldugum halde,o bana inanmayip elaleme inandi de öylede beduami aldim. Hep onlar mutlu olsunlar dedim, onlarda zaten iyi niyetimi fedakarli oldugumu kullanip istedikleri gibi davraniyorlardi

çevreniz kara cahil, akıl ve vicdan yoksunu insanlarla çevrilmiş şok içindeyim. su an eski esiniz ve ailenizle bağınız kalmadı dimi?

çevreniz kara cahil, akıl ve vicdan yoksunu insanlarla çevrilmiş şok içindeyim. su an eski esiniz ve ailenizle bağınız kalmadı dimi?

Malesef öyle, cok kez konustum ailem ile "acin gözlerinizi dedim " Ama birtürlü Beni görmediler.

Keske bütün bunlar öyle olmasaydi, ailem arkamda olsaydi.

Burdaki bütün Kk Üyelere seslenmek istiyorum, egerki Aileniz Arkanizda oliyorsa, hic bir sekilde ELALEM NE DER Derdine düsmeyin, nekadar Sansli oldugunuzu bilin.

Yaşadığınız duruma mı üzüleyim,yaşadıklarım normal mi diye sorgulamanıza mı? Tabiki yaşadığınız durum normal değil . Acilen gerekli mercilere şikayetinizi iletin

Kendimle cok kez sorguladim o zamanlar, ve inanin bu yasadiklarimi normal oldugunu düsüniyordum, cünkü aileme özelikle anneme anlatinca Büyük bir Tepki görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…