Acaba yaşadiklarim normal mi?

Yaşadıklarınız çok çok korkunç şeyler. Ailenizi elalemi dinlemeyin. Bırakın boşanmadaki haklılığınızı, kocanızın işkence suçundan ağır bir hapis cezası alması gerek.

Tabi ki de normal değil demek ki sana hiç güvenmemiş ki senin ayrı hesap açmana kızmış afedersiniz de idrar içirtmek nedir adam akıllı deseymiş hayatım yada diyelimki Ayşe ben ayrı hesap açmanı istemiyorum onun yerine arkadaşlarınla whatshap grubu oluşturduk benim eşim bana erkekler yazacağını düşündüğü için düzgünce i söyledi bende onun yerine arkadaşlarımla whatshap grubu kurdum normali Burdur canım

Normal tabii
Neden sorduğunuza şaşırdım.

Yaşadıklarınız çok çok korkunç şeyler. Ailenizi elalemi dinlemeyin. Bırakın boşanmadaki haklılığınızı, kocanızın işkence suçundan ağır bir hapis cezası alması gerek.
Korkunc seyler yasadim evet, yillar Hep ailemi dinledim. Sevmiyordum onu Süc mi BU? Ailem icinde Evliysen Sonuna kadar onunla olucaksin, ayrilmak istiyorum,BU adamla yapamiyorum Ruh Hastasi, dedim dedim Ama Sonra? Baska Caren yok dediler.. ölümle Tehdit edildim. Simdide gittim herkezden hic kimsem yok Arkadas bile. Ve BU yalnizlik bana iyi gelmiyor, acabalar icindeyim

Ben neler yasadim, bunlar neki. Güvenmiyordu.

Süründüre süründüre boşa donuna kadar da al maddi manevi tazminatla

Ailem ne yapar bana?
Bundan sonra kendiniz için yaşayacaksınız. Size bu aşamada destek olmayan aileniz , boşandıktan sonra ne yer ne içer nerde kalırsınız düşünmez. O yüzden kendinizi maddi olarak güvenceye alın. Tazminat mutlaka isteyin.

Başka bi sitede BDSM kategorisinde yayınlanacak içeriği BDV de görmek de ne bileyim, el ayak bağlayıp idrar içirmeler falan

Özür dileyerek söylüyorum ben bu konuya inanamadım. Adamın yaptıklarına inansam ne var ki bunda diyen arkadaşa inanmam mümkün değil. Ona inansam sizin bu laf üzerine kendinizi sorguladıgınıza inanmam mümkün değil. Hepsine inansam bu sefer de konuya yorum yapmam mümkün değil zira belli ki s&m fanteziler ışığında bi araya gelen bi insan topluluğu var ortada ve herkes duruma aşina. Herkesin fantezisine de kimse karışamaz ne denir ki.

Anladim. Hic kimse yasadiklarimi inanmasina caba sarf edemem. Cok Yoruldum. BU Güne kadar yakinlarima yasadiklarimi anlata anlata Sonra beni umursamadiklarini görmek beni cok Aciti, ve bunun üstüne sabir et, cocugun olsun elaleme Rezil etmek bizi boynumuzu egdirme Laflari duydum. Benim onlara okadar düskün, onlara bir sikinti olduklarinda günlerce üzülen, aileme kiyamiyorken, Ben. Onlar bana inanmak istemediler, neden? Akrabayiz diye karsi tarafa ne diyelim. Inanirmisin Artik yasadiklarimi bir zaman sonra normal gördüm, güvensizlik, Hep ayni konusmalar, düsünebiliyormusunuz kapali otoparkta bile uyudum arabanin icinde, anneme anlatigimda onun akli baska yerdeydi BENDE degil. Böyle oluncada kendimle konusup "nazar abartma okadar diyip susturiyordum kendimi, ailemi kaybetmek asla aklimin ucuna bile gelmiyorken, onlari arkamda birakmak zorunda kaldim, Nefes alabilmek icin.
Aileme cok iyiliklerim dokundu, kardeslerime annelik Etiim, simdide kendimi sorguliyorum acaba hayirsiz Evlat miyim?

Başka bi sitede BDSM kategorisinde yayınlanacak içeriği BDV de görmek de ne
Bunu pek anlamadim ☺

Hayatınıza soktuğunuz insanları sorgulamak yerine hala acaba mı diyorsunuz? Eşiniz de arkadaşınız da çöp.

Sado mazo diyor arkadaş. Bu adamın değişik fantezileri var diyor.

Sado mazo diyor arkadaş. Bu adamın değişik fantezileri var diyor.

BU Adam benim icin bir Ruh Hastasi. Ben sadece aileme üzüliyorum. "Esim" ( inanin BU kelimeyide yazmakla okadar zorlaniyorum ki, Ama sizin anlamanizi istedigim icin yaziyorum) Hic Umrumda degil. Hic birsey istemiyorum, ne para, ne benim ona ve ailesine parayla aldigim Esalar (Arza, araba) HIC BIRSEY istemiyorum. Sadece istegim Ailem iyi olsunlar bensiz Nefes almaya alismalari, bana karsi yaptiklari veya arkamda olmadiklari icin Vicdanlari Rahat olsun . Ben sadece Nefes almak ve Vermek istiyorum Özgürce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…