Acaba yaşadiklarim normal mi?

Nutkum tutuldu. Korkunç.

Iyi Aksamlar..

Cok garip, kendimi bile sorguladim bügün...Ailene yaptigin onlari terk etin yazik ettin, keske biraz daha sabir etseydin ( ikna etmek veya onlarin kararini degiştirmelerini bekleyip, arkanda olmak icin) onlar yaninda olup öyle Boşansaydin.

Ama anladimki hicbirsey yalnis yapmadim. Elbet ailem icin üzüliyorum.

Selamlar..

Geçenlerde bir Konu açmistim.. orda Hayatimla ilgili bir kisim yazmıştım.

Az önçe bir Insana ( kişiyi gizli tutmak istiyorum) hayatimdan birşeyler anlatim.. ve tepkisi beni Cok Şaşırtı, "ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs." Dedi. Ki Bende Aileme bu Açiyi yaşatmak istemezdim.
şuan kendimi sorguliyorum açaba Bende mi Sorun.

Anlatiklarim şunlar:

1. Bir ortak instagram Hesabim vardi "eşimle" ( burda eşim yaziyorumki anlayin diye), bir takim Arkadaşlar Rahatsiz oldu. "eşin" Resimlerimize, story bakabiliyor. Bu Arkadaşlarim Kapali insanlardir, Profiller Gizli. Böylelikle kendime Instagram hesabi açtim, ve "eşimi" ekledim. Bana salldirdi ailemin önünde, Sen nasil Instagram Hesabi acarsin, bagirdi. Bana " hemen sil, tek başina kulanamasin, kah*pelik işidir bu."
Ailem birsey demedi, hatta Babam onu destekliyordu. Ailemden kalkip eve gidicez Saat 10 akşam, arabanin önüne geldik.. "sen eve yürüceksin seni bindirmem " dedi Bende Gururuma yedirmeyip eve yürüdüm 30 dakkika bir yol. Eve vardim Hic birşey demeden hemen yatmaya gittim, bir baktim gece bir Saatinde ayaklariyla başima basiyor ve küfürler..vs. Bir instagram Hesabi yüzünden.

2. Kiz kardeşim bir zamaninda telefonu yoktu, benim Telefonumu veriyordum arada bir. Evdeyiz tekrar bir baktim telefonumu kucakliyordu ( herzaman yapiyordu, normal görmeye başladim artik) 2 resim gördü bir Erkek'ten benim Hiç birseyden Haberim yok.. odaya kilitleyip ellimi ayaklarimi bagladi ve odadan cikti. 10 dk sonra tekrar odaya girdi ve bir bardakta kendi (affedersiniz) çişi vardi. Bu arada benim Nefes verme sikintim var, sadece agzimdan nefes alabiliyorum. Burnumu kapatip agzimi Ben Kapatiyordum ama nefes Alamiyor oldum bir zaman sonra.. agzimi acarken kendi çişini Bana içtirdi. Tabiki Olayin içinde bagirma ayaklarimla ittme vs olmustu..

Aynen böyle Anlatim.. ve öyle bir tepki Aldim..

"ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs."

Normal mi bu yaşadiklarim?
Ne okudum ben ne normali kuzucum aklınla oyun oynuyorlar

İnstagram için laf eden insan karısını yürütür müymüş tek başına. O normal diyen insan yaşasaydı bunları öyle der miydi ya da çekerdi büyük ihtimal ne var ki bunda

Normal tabii ben de her akşam iki shot idrar almazsam dayanamıyorum .
Fantazi olarak eşim kafama basıyor ne kadar canım yanarsa o kadar zevk alıyorum :olamaz:
Canım ,ciğerim ,ablacım sen iyi misin böyle bişey normal olabilir mi ?
İnsan akıl sağlığını kaybeder ...
Ben anlamadım kim sana dedi boyle şeyler için aile bırakılır mı ne yapması gerekiyor daha fiziki olarak ağzınıza micmasi mi ,yoksa bicaklamasi mi yoksa of neler okudum ben yahu ?!

Bunu size diyen kişi burada ‘ aslında kocam özünde iyidir’ diyen kişilerden sanırım.
Siz bir okur musunuz ? Konuyu kırmızı odada izlesek ‘ ulen bu kadar da olmaz , gerçekten çok uzak ‘ deriz.

Bir de o anlattığını kişiye diyin ki madem bu kadar üzüldün ben bırakıyorum buyur sen al .

Selamlar..
Normal olmayan bir çok şeyler yaşadim..Ama nedense bir Süre sonra alttan almaya başladim. Akraba Evlilik olunca, bide ailem o akrabamizi cook Seviyor, ilgi vs veriyorlar birbirine, bir şekilde Düzelir dediğim oldu. Ben bilerek Cocuk istemedim,
"eşim" çok istiyordu, herkez diyordu cocuk olsa hersey değisir, ki buna inanmadim tabiki. Ben aimlemi kirmak istemediğim için katlandim, Hep onlarin dediklerini yaptim. Bizde bosanmak kelimesi Agzina almak bile ayip görüniyordu, öyle birsey yoktu, evlisin başin bagli diyorlardi. Annenin evine Geri gidersen hizmetci olarak gidersin demişti bir ara "eşim" nasil bir akila sahip..nefret ediyorum ondan ..
Benim Bosanmam mümkün degildi kisacasi, ailem Kabul etmezdi.

En Son bir Konu olmuştu ( kiz kardeşim) "Cocuk istismari" Ciddi bir Konu..
Annem Bana ve kardeşlerime inanmayip x ailesine inandi, bana "iftira atiyorsun sirf Boşanmak için" Demiişti, sonrada ağir bir şekilde Beddua eti. Oysaki onu nekadar sevdigimi biliyordu..

Son düzenleme:
Normalde yurt dışındamı yaşıyordunuz yoksa Türkiyede yaşayıp yurt dışına mı kaçtınız eğer tüm bu şiddetleri yurtdışında yaşadıysanız orada kanunlar daha sert keşke ceza almasını sağlasaydınız Hiç değil içiniz soğurdu kaçmakla en iyisini yapmışsınız

Bunlar normal diyen insandan da kacin ya valla insanlar beni ciddi korkutmaya basladi artik. Normal insan sayisi azald

Zaten o Kişiden o Tepki alinça, bağlantimizi kestik.

Kendime dedim ya insanlar beni ciddiye almayip ve dediklerimi anlamak istemiyorlar, yada gerçekten normal oldugunu inanmam gerekiyor, ki bu nasil bis saçmalik.
Gerçi ailemdeki kim bu konuyu bildiyse cok büyük bir Tepki vermediler, neden diye sorsan? Yuvasini yikmasin, elalem demesin "nazarboncuk " boşandi.. öyle bir Kafadalar..

Ay hızımı alamadım yaw. Sizi 30 dakika yürütüp almayan o hergeleyle hala nasıl eve gidebildiniz ya ! Bir de hala hatalımıyım , normal mi bilmem ne diyorsunuz. Ulan ben kocam olacak adam arabaya almayacak , onu o arabanın arkasına bağlar süründürürüm !!!!!!

Haklisiniz.
Ailem icin Alttan aldim bir çokseyi. Ki Ben ağzimi açsam sonra ne oluçaklarindan bildigim icin..
Bunlar daha neki..
Agliya agliya eve gitim o gün.

Arkadaşım sen neler yaşadın o evde de sadece bunlar için normal mi diye sorabiliyorsun. Senin canın, senin hayatın kimseden önemli değil. Ne ailenden ne elalem ne demişlerden. Belli ki aileden de çok bastırılmışsın. Ama inan ki evlilik, sevgi, aile bu anlattıkların değil. Kendini kurtarmana sevindim. Etrafındaki kirli düşünceli insanlardan da kurtar kendini lütfen.

Selamlar..

Geçenlerde bir Konu açmistim.. orda Hayatimla ilgili bir kisim yazmıştım.

Az önçe bir Insana ( kişiyi gizli tutmak istiyorum) hayatimdan birşeyler anlatim.. ve tepkisi beni Cok Şaşırtı, "ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs." Dedi. Ki Bende Aileme bu Açiyi yaşatmak istemezdim.
şuan kendimi sorguliyorum açaba Bende mi Sorun.

Anlatiklarim şunlar:

1. Bir ortak instagram Hesabim vardi "eşimle" ( burda eşim yaziyorumki anlayin diye), bir takim Arkadaşlar Rahatsiz oldu. "eşin" Resimlerimize, story bakabiliyor. Bu Arkadaşlarim Kapali insanlardir, Profiller Gizli. Böylelikle kendime Instagram hesabi açtim, ve "eşimi" ekledim. Bana salldirdi ailemin önünde, Sen nasil Instagram Hesabi acarsin, bagirdi. Bana " hemen sil, tek başina kulanamasin, kah*pelik işidir bu."
Ailem birsey demedi, hatta Babam onu destekliyordu. Ailemden kalkip eve gidicez Saat 10 akşam, arabanin önüne geldik.. "sen eve yürüceksin seni bindirmem " dedi Bende Gururuma yedirmeyip eve yürüdüm 30 dakkika bir yol. Eve vardim Hic birşey demeden hemen yatmaya gittim, bir baktim gece bir Saatinde ayaklariyla başima basiyor ve küfürler..vs. Bir instagram Hesabi yüzünden.

2. Kiz kardeşim bir zamaninda telefonu yoktu, benim Telefonumu veriyordum arada bir. Evdeyiz tekrar bir baktim telefonumu kucakliyordu ( herzaman yapiyordu, normal görmeye başladim artik) 2 resim gördü bir Erkek'ten benim Hiç birseyden Haberim yok.. odaya kilitleyip ellimi ayaklarimi bagladi ve odadan cikti. 10 dk sonra tekrar odaya girdi ve bir bardakta kendi (affedersiniz) çişi vardi. Bu arada benim Nefes verme sikintim var, sadece agzimdan nefes alabiliyorum. Burnumu kapatip agzimi Ben Kapatiyordum ama nefes Alamiyor oldum bir zaman sonra.. agzimi acarken kendi çişini Bana içtirdi. Tabiki Olayin içinde bagirma ayaklarimla ittme vs olmustu..

Aynen böyle Anlatim.. ve öyle bir tepki Aldim..

"ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs."

Normal mi bu yaşadiklarim?
Sizin bu iğrenç saldırı, taciz ve işkenceleri "normal mi" diye sormanız bile anormal!

Bir insanın diğerine yapamayacağı, savaş halinde esirlere yapıldığında bile insanlık suçu olarak adlandırılan işkence türleri bunlar

O adi, insanlık düşmanı yaratıkla ne durumdasınız bilmiyorum ama o adamı acilen boşayın, dava dilekçesine tüm bu anlattıklarını yazdırın. Ama asla bu kadarla kalmayın, yaptığı bu iğrenç saldırı ve iğrenç işkenceleri nedeniyle de dava açın. Yanına bırakmayın pisliğin!

Size bu konularda" ne var ki bunlarda " diyebilen kişiyle selamlaşmayın bile. Belli ki ağır ruh hastası kendisi. Doğruyu yanlışı ayırt etme mekanizmasını yitirmiş, ağır bir işkenceyi normal bir aile konusundan ayırt edemeyen acınası bir durumda olduğunun farkında değil kendisi maalesef

Eşim dediğiniz insanın tedaviye ihtiyacı var ne var ki bunda diyenin de en az onun kadar ihtiyacı var .Bu yaşananların üstüne kendinizi sorguluyorsanız siz de acil destek alın anlattıklarınızın zerresi normal değil.

Tedavi diyordunuz.. bir zamanlar herkeste normal olmayan BENDIM onlara göre..
Beni hoccalara vs götürüp "buna birsey verin, ictirelim, veya hamile icin birseyler verin (muska)" diyorlardi

Back
X