- Konu Sahibi sedosbilal
-
baska belirtilerin varmi hamilelikle ilgili bence olabilirsin gec dollenmeyse o yuzden negatif cikmis olabilir
dizlerimde halsizlik hissediyorum bi de mideme bi taş oturmuş sanki gaz sıkışması gibi diyeyim hafif akıntım var :26:
yarın tekrar sabah ilk idrarla test yapacam yarın tam 1 hafta oluyo gecikmem
slm arkadaşlar bişey danışmak istiyorum başına gelen var mı acaba böyle; ben 10 aylık evliyim henüz bebek düşünmüyoruz fakat son regl tarihimin ilk günü 28 mart ve ben hala regl olmadım belki vardır diyerek dün yani 5. günde gebelik testi yaptım neg. çıktı bundan önce de 9 ay korunduk ilaçla ilacı bıraktıktan sonra geri dönüşümün biraz geç olduğunu biliyorum ama ikileme düştüm yarın tekrar test yapacam hala olmazsam, bu durumda olup gebe kalan var mı aranızda?:26: (bu arada düzensizliğim yok hiç oılmadı şimdiye kadar) şimdiden yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim
testi yarın yap canım benım hamıleliğimde tam 1 hafta gecıkınce yapmıştım, pozıtıf cıktı, hatta 2 cızgıden bı tanesi silikti, bende emın olamadım ogun dr gttım, ve hamıleymişim :).. inşallah seninde oyle olur
bu belirtiler bendede vardi test yaptim pozitif cikti insallah sende hamilesindir
canım adet düzensizliğin yoksa ve neredeyse 1 hafta günün geçiyorsa hamile olma olasılığın çok yüksek.evde yapılan idrar testleri bazen bir hafat günün geçtiğinde bile negatif çıkabiliyor.geç döllenme olduysa testte de geç görünür.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
bende en son 28 martta adet gördüm senin gibi bu gün beşinci gün adet olmam gereken .. ama bi sürü test yaptım en son dün olamakla beraber hepsi negatif .. bende beklemedeyim..Allah gönlüne göre versin ne diyeyim..
valla doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalan okadar kişi gördüm ki sende bunlardan biri olabilirsin testler yanlış sonuç verebiliyor ya gi kan testi yaptır. yada ultrasona gir derim. bizede müjdesini ver
yıl boyu süren alerjik rinitim var ölüyorum sabahtan akşama kadar hapşırmaktan ya ilacımı gebelik durumunda bıırakmam lazım ya bebek varsa diye içemiyorum da
ptesi iyi haberlerini beklıyorm canım, umarım bebiş geliyordur:)))......... geçmiş olsun,hamilelikte insan daha güçlü oluyo canım, daha cok bakıyosun kendine bebek için
Bende de aynen böyle olmuştu. Ama ben adet tarihi daha gelmeden, bazı belirtilerden yola çıkarak ( solda kasıkta ağrı, bel ağrısı vs.) test yapmıştım negatif çıkmıştı. Ardından tekrar adetime kısa bir süre kala yaptım hatta gene çıkmadı diyerek uzun süre bakmadım ve testi çöpe atmak için aldığımda farkettim çizgiyi :) sonra mmadet tarihinden 3 gün sonra kan testi yaptırdık veee işte hamileyim :) olabilir yani, tedbirli olmakta fayda var
hayırlısı olsun canım ya bakalım ne çıkacak haber veririm tabi
inanki dikkat etmekle de olmuyo rabbim başka dert keder vermesin ama yıl boyunca grip gibi gezmek çok fena inan ki herşeyde bi hayr vardır belki bebeğim kurtarır beni bu konuda hiç belli olmaz dimi
ee beklenen gün, inşallah iyi hberlerle gelirsin
bende her kış en az 3 kere grıp oluyordum ve genelde 1 er hafta sürüyodu,bünyem zayıf yani, bak bu kış olmadım allaha şükür, her ilaçta kullanılmıyo, allah yardımcımız olsun, inşallah seninde oyle olur canım.
slm canım sabah gittim doktora değerlerim düşük çıktı yarın gösterecem doktora süresi bitti bakamadı ama sonuç yine neg. dış gebelik olabilir dedi muayene de bakalım kesin sebebi yarın öğrenecez:26:
kısada olsa güzel bi heyecanmış...
herşeyin hayırlısı, üzme kendini, umarım en kısa zamanda allah nasip eder, dr kontrolunde daha iiyi olur, ona göre bı yol cızersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?